Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

О-о,oto i chodżi! (польск.) В тому і суть! Пан Ромко ліпше то Вам пояснить! Як захоче...:yes:
    А від мене:
    В 1945-м в Нюрнберзі то треба було вирішувати г'американцям,і не лише з німцями...
    upload_2019-8-10_19-37-51.png

Останнє редагування: 10 сер 2019
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

хто прийняв? Ви? Я тут з 2004 року. А ви хто?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

То у нас є катогорія така ватна: держава постійно їм щось винна, бо воно українець.:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Про це можна довго говорити.
    Лякають татари, нагадаю. вже були страшилки, що раз татарські біженці будуть на Львівщині, то скоро собор св. Юра перетвориться у мечеть, а вежа Корнякта у мінарет, що оправдалось?
    На момент анексії, за різними даними 70 - 80% кримських силовиків відмовились виконувати будь-які прикази із Києва, хто мав воювати?

5. Юрко НОТОЦО

Во-во,прямо вдалий афоризм про Ваську-паразіта!:haha:
    Ромку,з мене пиво!:drinks:

• Подобається Подобається x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ні, всі виховані юзери себе так ведуть.
    Ну і що? Так вам вже 93 роки, могли би і скоріше сюди прийти
    Прошу пана, бачу, що ви так і не зрозуміли.
    Повторюю ще раз, тільки з огляду на ваш поважний вік.
    Якщо ви мене питаєте "А ви хто?", то тут же вам пасувало би сказати це про себе: А ви хто? Тоді вже можете розраховувати на мою відповідь
    Я не дуже складно пояснюю?

Прошу пана, повторюю спеціально для вас
    В 14 році Держава своїх функцій не виконала.

7. Юрко НОТОЦО

Ромку,хлопец хоче-ші сварити...а може й і бити-сі буде!І за що? Та чей не за суверенну Українську державу, Вважєйте! :crazy:

• Смішно Смішно x 1
  8. Gyppsy

Хто винен, що 70 - 80% силовиків відмовились виконувати будь-які прикази із Києва?

9. Lanktocha

Це інша тема розмови.
    Але все почалося не за 1 день, як янукоїди напічкували силові структури людьми із російським громадянством, військові з Криму мали батьків чи дідів, які хочуть "умереть в России", не збирались виїзджати в інший регіон чи стріляти у своїх рідних, які були у живому щиті + у якому стані був наш флот, без якого неможливо воювати за півострів? Теоретично, спротив міг бути інший, але серйозніший та швидший спротив міг бути на Донбасі.

10. Gyppsy

Ясно, якісь "янукоїди" винні.

Тоді скажіть, будь ласка - які конкретно накази були віддані з Києва керівництвом держави і ЗСУ для забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону України під час анексії Криму і котрі не були виконані 70 - 80% силовиків ?

11. Юрко НОТОЦО

Гм-м.Наказ міг бути один: на Україну і на її державний сувернітет напали!!!
    Війна,воєнний стан,демобілізація,зупинка євро-входження...т.п.Того нам бракувало тоді вже?
    Ото ж!

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Lanktocha

Тоді я поставлю питання, скільки силовиків із Криму відмовились переприсягати та виїхали на материкову Україну? Героїчно себе проявили хіба що феодосійська морська піхота, севастопольські курсанти, екіпажі деяких кораблів, розкручено та досить награно полковник Мамчур... А більшість, скільки палили українські паспорти, зелених чоловічків мало не хлібом-сіллю зустрічали?

13. Юрко НОТОЦО

А шо буде Зелений робити,як го Путін пошле на-х...і зо 10 танків перетнуть кордон в-бік Києва? Га-а?
    Га-а-а? Сцяти в майтки?!:crazy:
    Напевно скорейко столицю в Кривий Ріг перенесе,щоб ближче до Хайфи!:haha:
    А Васьки-паразіти що будуть кричати:
    Свобода прішла! Настоящая!:hunter::vinsent:
    Ой, «васьки» вам і не повідєт,що в них в-голові.Пусто там! Пустиня Невада,чи Негев,во-о!:yes:

• Тупо Тупо x 2
  14. Gyppsy

Ви ще поставите свої питання, але ви ще не відповіли - які конкретно накази були віддані з Києва керівництвом держави і ЗСУ для забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону України під час анексії Криму і котрі не були виконані 70 - 80% силовиків ?
    Бо ви самі сказали про невиконання приказів силовиками. Уточніть - які прикази вони не виконали?

15. Юрко НОТОЦО

Ой! Як я Ваську,україншького коляборанта взув,га-а? Обідився хлоп видно. Ото ж...
    Мочить паразіт,ніц не мовить.А що буде мовити,ги-ги-ги...без мозгів? Напевно якась міна-му центральний нерв перервала,ну...банківшький рахунок Ощадбанку з Московії!:yahoo:
    Катрен для Васі...щоб гроші не тримав в росбанках,о-о-о!

upload_2019-8-10_21-48-54.png

• Тупо Тупо x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боже, Боже...
    Який ти, старе, нерозумне...
    Тішешсі сам з себе, як дурник цьвочком.
    Ще й ромкові-брехлу підспівуєш.
    Бо ніц не знаєш, шо сі робит тутка. Не знаєш, старий анценатник, яка оборона побудована, не знаєш, яки сили задіяні, які плани розроблені і чим заберпечуються. То барижне брехло по своїй падлючій натурі блює на монітор, а ти, згубивши остатні мізки в траку і пропивши остатній глузд в генделиках, підбріхуєш йому, як Сірко.
    Попустися, хлопе. За душу варто вже думати, а не нести всяку маячню...

• Подобається Подобається x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю, ну як там? Роблять пух-пух, чи тихо, як на цвинтарі?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та... воно ше молоде. Багато чого не розуміє. А з пивом ідея мудра, але віЛьвові хіба.

19. Юрко НОТОЦО

Шось плаче люзер...За душу закликає думати ненависник Бандери! Думай,думай лобре! Ой,та з ким то я дискутую? З гамно-кидателєм?
    Добре,Вася! Як доживем до-перших важливих подій,то й побачимо ,що відбудеться...і в якій україні-окраїні Тебе закопають,а в якій Мене.
    Будеш лазити по-пеклі,то мене шукай в самбірському відділенні.Це якщо буде там безвіз між Домбасом і Галіцією!:))):hi:

upload_2019-8-10_22-48-14.png

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)