Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А де тут хлопи?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

От брехло... Хоч на 50 копійок, але й тут збрехав.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Есть слухи в экспертной среде, что газ будет поставляться года на 2(максиум 3) в счет суммы проигранной Газпромом в арбитраже.
    Цена обговаривается - не выше 160.

• Тупо Тупо x 1
  5. Capitoshechka

А те, що в минулому опалювальному сезоні газ був по 8,55 - винен мабуть Зе... Я правильно зрозумів?

GAZ.jpg

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане Тормоз, при чім тут минулий опалювальний сезон?:)))

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я тоже таке чув. Газпром, буцімто погодився на існування трьохмільярдного боргу (з врахуванням відсотків, що набігли) перед Україною, тільки вирішив віддавати не живими грошима, а газом, якого в Росії ще поки що достатньо, і який на даному історичному етапі розвитку людства ще користується попитом.
    Крім того, я ще чув, що Росії нікуди не подітися без українських газосховищ. Попутний газ дує зі скважин рівномірно, літом його нікуди дівати. Можна спалювати, але тоді потужностей Росії не буде достатньо для забезпечення газом Європи взимку. А так літній газ закачується в газосховища України, там зберігається до зими, а взимку продається всяким німцям-французам, і на цьому Росія має чималі гроші.

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

И вы этому рады, тупенькие?
    Фиксировать цену на падающем тренде- это надо быть клиническими долбойо...ами.Кем вы и являетесь.Еще немножко цифр (хотя я понимаю, что для межушного ганглия зелебобиков цифры- это скучно). В Европе российский газ тоже стремительно дешевеет. Во втором квартале его средняя цена на европейском рынке составляла 205 долларов, в третьем квартале - 170. Падение цены за квартал составило 18%, а по текущему году - 32%.То есть, "не выше 160"- это вообще ни о чем."О чем"- это покупка по ценам любого хаба.
    И вишенка на тортик- 20 год может стать переломным для европейского рынка. И США, и Катар намерены уже в 20 году нарастить поставки в Европу - США вдвое, Катар - в полтора раза. Стоит учесть, что пик поставок из США придется на 22 год - у них и после 21 года останутся резервы по наращиванию объемов экспорта. Цены на газ в таком случае могут упасть до 90 долларов за 1000 кубометров и ниже.
    Но "не выше 160" для зелебобиков - это жыж как божа роса. "Ну почему вы такие тупые?"(с)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не думаю, що це правда.

Чому? Бо якби Газпром віддавав борг газом, то явно по ринковій ціні. Який зміст гасити по заниженій ціні?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Класно Порох взув Газпром, нє?

11. MayorMayor

Это не заниженная, а ЗАВЫШЕННАЯ цена.Минимум на четверть.А то и на треть.

12. Capitoshechka

При тому, пане РУЧНИК, що якщо Ви порівнюєте якісь показники, то порівнювати їх треба з аналогічним періодом минулого року. Відкрийте сайт статистики і подивіться будь-які економічні показники. При порівнянні таких показників вони порівнюються з аналогічним періодом минулого року. Так було ЗАВЖДИ. Це для тих, хто на бронепотязі...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Silver bullet

Отримати щось від росіян по рішенню міжнародних судів - тяжка справа. іншої можливості як взяти газом виграні гроші на даному важкому етапі нема. Вважаю, що роблять правильно, і верещанням вишивати не треба перейматися. Треба жити інтересами всього народа і брати газ, який ми відсудили у Газпрому.
    Сьогодні чула по ТВ, які бої йдуть в парламенті за газову добич та відродження промисловості. Я знаю від родичів, як за останні 5 років зупинились в Балаклеї заводи, яких було з добрий 10.
    Дивно, що тільки СН та Голос та ще група За майбутнє голосують за закони, що вводять справедливе адміністрування податків, що роблять кроки по обмеженню олігархів...Гетманцев просить голосувати, бо 20 років виводились гроші за кордон, а від податків ухилялись любими способами - насамперед великі корпорації. Ні, тільки кричати на ефірах про нужденне положення простих українців, а голосувати так, щоб можна як і раніше не платити налоги. Щоб налоги платили тільки бюджетні працівники.
    Важко, але караван іде уперед.

• Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто сказав, що треба?

От було до сьогодні так, а стане найближчим часом - отак, а обіцяли ж зниження.

15. Silver bullet

або сцилу, або зливайтесь. Де це трубопроводний газ є на треть дешевше?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. MayorMayor

И потому, что "отрыматы тяжка справа" Газпрем не выходит на международные рынки заимствований.Ибо при попытке выхода деньги тут же будут арестованы в счет погашения долга Газпрема перед Нафтогазом.По решению Стокгольмского арбитража. И есть неплохие шансы начать арестовывать газпремовский газ.Но зелупенфюрер решил спасти Газпрем, и простить ему долг, взяв газом минимум на треть дороже.УмнО.Продолжайте свой струйный оргазм от "бубочки".

17. Silver bullet

влітку газ дешевше не зважаючи на прізвище президента, а цього літа так і світовий ринок пішов вниз, за нафтою. А зараз вверх.

• Тупо Тупо x 1
  18. MayorMayor

А нахрен Украине вообще трубопроводный?СПГ после регазификации хуже горит?Или как-то особо воняет?Ничего, что пару недель назад в Свиноусьце пришел танкер из США с СПГ для Украины.И вовсе не по "160".

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Трохи офтопу у вигляді арифметики.

Я ще хотів сказати стосовно тяжкої праці порохоботів. Їх на даному форумі чоловік п"ять.
    У темі Зеленський на даний момент близько 6000 дописів. Переглядів - близько 96 000.
    Тобто, в середньому кожен допис переглядають 36 разів. Зараз на форумі 31 робот (це - програма, яка працює для пошуковиків, і дуже мало розбирається в політиці). Тобто, ніхто, крім тих, хто пише, та крім тих, кому ставлять тупо, та крім того, хто ставить тупо сам, тут нічого не читає.
    Навіщо порохоботам докладати такі титанічні, але марні зусилля?

Я навіть ризикну припустити, що чоловік десять крім перерахованих таки читають, як гості, але не відписуються. Хай навіть 20. Ну, і? Це щось змінить у ставленні до Зеленського? Чи Порошенка? Чи п"ятого-десятого, кого тут обговорюють?

Не хочу розстроювати порохоботів, але мушу. У турецькій темі, започаткованій мною, на кожен пост припадає близько 90 переглядів.
    Порівняйте цифри 36 і 90. Це при тому, що турецька мова нікому, крім мене на цьому форумі не цікава. Я просто веду тут такий собі щоденник.
    Тобто, турецькою мовою цікавиться приблизно в три рази більше людей, ніж тим, що перепощують наші шановні порохоботи.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Capitoshechka

Тоді давайте порівняємо скільки намолотили пшениці в жовтні-листопаді 2019го у порівнянні з липнем-серпнем 2018го... Такий підхід вас задовільнить? Я думаю, що задовільнить. Адже при такому методі порівняння виявиться, що в нас взагалі нічого не намолотили при зебобіках, бо вони херові господарі, а Петро класний аграрій...

Останнє редагування: 3 гру 2019
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)