Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. О, протверезів!

• Смішно Смішно x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А він ніколи і не був нагорі
    НІ-КО-ЛИ

Атвєчаю )))

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Атвєчаю - то мало, зуб дай, як Зєля.

PS Перетворили Україну ЛФ на зеківське присталище...

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо сказав правду про Білорусь?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Був учора в ефірі на Прямому. Обговорювали у першу чергу візит Зеленського до Парижу. В Норманський формат. Але дві думки не встиг розвити за браком часу.
    Обговорювали в першу чергу можливі заступи в червоних лініях. Що треба зробити Зе!, щоб "Увідєть Паріж і умєрєть" (ніяких погроз, якщо що, тут мається на увазі політична смерть).
    От не встиглось сказати про основний метод вербовки. Якщо вже ми всі прочитали нашого президента, то старий гебіст Путін прочитав його точно.
    Метод базується на лайкозалежності Зеленського. Навіщо його лякати чи погрожувати? Треба говорити: "Кєша хароший"(закреслено) "Зер гут, Вальдемар, зер гут. Ти вже дорослий. Тобі вже 42. Ти сам можеш. Не слухай нациків, вони погані і хочуть війни. Вони мальчіка розіп'яли . Ось сєрєдінка, як ти хотів. Давай домовлятися?"
    І далі текст якогось звіздєца, закутаного в яскраво-цукерочну рамкову угоду, але з обміном полоненими і розведенням військ.
    Найбільшим звіздєцом можуть бути амністія боєвикам, визнання війни громадянською, вибори, які будуть синхронні з нашими місцевими.
    Хоп, і Пушилін голова Донецької обласної ради і учасник бойових дій. І вже хоче засідать в раді ветеранів АТО. А шо? воював же?
    Другу тему, яку я не встиг зачепити, це тема ПРИВАТу. У нас перший страшний дедлайн 9-го грудня у Парижі. Але за ним не варто забувати, що 19 грудня - судилище у Києві. Де "даздраствуєтсамийгуманнийсудвмірє" готується віддати Коломойському назад найбільший банк країни.
    З боку Ігоря Валерійовича це хуцпа. Хуцпа, це з ідіш - запрєдєльна наглість. Ну, це коли судять чувака за вбивство батьків, а він просить суддю помилувати його на тій підставі, що він сирота.
    Ігор Валерійович вивів (так собі, трошки, "для пожить") 5,5 мільярди баксів з банку. Банк Україна націоналізувала. Так тепер треба не просто "із вдячності" хату Гонтарєвій спалить, треба ще шоб Хор Вірьовки співав про це. Ну і бабки повернути. Памятаєте, як гралися в радянській школі? Лякаєте, когось. А потім - саєчка за переляк. А потім - саєчка за неввіічливість. Бо не подякували.
    Тому вірний Артемон Карабаса (закреслено) незалежний журналіст і правдоруб Сашко Дубинський терміново кинув шукать тих, хто "ані просто тирят наши дєньгі" і зосередився на темах Гонтарєвої, Смолія та Нацбанку. Тепер, виявляється, корупція лише у банківському секторі.
    Днями буде створена Тимчасова слідча комісія по розслідуванню злочинів у банківському секторі (проект рішення вже готовий). Її очолить нардеп Олександр Дубінський. Совпадєніє? Не думаю.

View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/2592687397505688/

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Правду? о_О
    Клінічне брехло і правду... :mocking:
    :bad:

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Gyppsy

Мих, вам шо, в падло було поставити на Романа фляшку Моршинської?
    Вас тут і дівчата вітали;

зі
    мені по барабану ваш Зєля...

Був час, коли мене пробували нагнути Хіма і ще якийсь чорт з Дрогобича.
    Все, що вони від мене одержали - це поляну. Фляшка Львівської і три чебуреки. На нас трьох.

В кінці базару Хіма поділив в умі поляну на трьох і свою долю кинув на стіл, без здачі. Став і пішов. Тому що хлоп.
    А того чорта з Дрогобича мусет потім застрілили. Бо ніби крав у своїх.

А з Хімою при зустрічі і тепер вітаємося. І так гречно;
    - Ігор Степанович, доброго здоров"я!
    - Здоров був, Ігор Іванович! Як поживаєш?
    - Та нічого, лиш би не гірше
    - Ну то добре... Може пиво?
    - Та ні, я пішком... Може каву?
    - Та ні, ще заскоро... Ти номер не поміняв?
    - Нє, той самий...
    - Ну тоді файно...
    - Жінці привіт!
    - Дякую, своїй також передавай... Бачив її на ФБ, красава...
    - Пока!
    - Бувай!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ваша тактика нагадує не стільки патріотизм, скільки аналог путінізму, якщо є страшилки "Якщо не Путін, більше нема гідних", "Якщо не Путін, РаССєюшка розвалиться", "Якщо не Путін - Америка нападе", аналогічні "Не Порошенко - Україна розвалиться", "Як не Порошенко - Путін нападе"... Я не фанат Зеленського, просто наводжу факт.

• Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

То тре було на МИХайла, нє?

10. Gyppsy

Кому тре?

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

хто вітав?

13. Gyppsy

Кого?

14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Еще раз, медленно, и два раза- если "на ривни рентабельности", то об инвестициях придется забыть навсегда.После этого- неминуемое падение добычи, и оп!- уже и для "нариду" перестало выстачаты.Если кто-то не понимает очевидного- это личный половой вопрос "кого-то".Ну, и чтобы два раза не вставать- тут у отдельных зелебобиков струйный оргазм от "прямых дешевых поставок газа из нарасиси".А теперь "внимание, вопрос"(С): а какая цена этого "дешевого газа".Весь прикол, что Газпрем сейчас поставляет газ в Европу ДОРОЖЕ цены СПГ на хабах.Но это пока.Контракты (даже долгосрочные) имеют особенность изменяться или прекращать действие.А вот на хабах сейчас творится нечто забавное: на крупнейшем терминале Европы Title Transfer Facility (TTF) в Нидерландах падение цены на СПГ составило 57% только за этот год и достигает 110-120 долларов за 1000 кубометров.И тренд к дальнейшему снижению.По какой цене "бубочка" подмахнет контракт на закупку?По 250?Или по 400 (гулять, так гулять)?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

га?

16. Gyppsy

Шо, знову клинить?
    А я казав - не пхайся між хлопів

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

бо картинки зі знятими штанами постите

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це ж карикатура, яка відображає стан справ у Білорусі. Що тут злого?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)