Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Ну почему вы такие тупые?"(С)
    Если поставить "на ривни рентабельности"- то через лет пять газовой отрасли в Украине не будет совсем.Про инвестиции и рост добычи тоже можете забыть (впрочем, в межушном ганглии нарида может быть очередь инвесторов, чтобы получить отдачу "на ривни рентабельности").Давайте еще перлы.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Блін, юж не раз зарікавимсі не зв"єзуватисі з місігінами, але ниніка при свєті най вже буде )))

Розмова про внутрішній споживчий ринок.

Останнє редагування: 1 гру 2019
    • Тупо Тупо x 1
  3. Господи, залиште цигана у спокою.
    Та з нього так і пре гомо- совєтікус і комуняка. Відібрати, поділити, посадити, а краще розстріляти. Цим пронизаний кожний допис в кожній гілці яких він тут наплодив два десятка.
    Вінже вас як малявок своєю демагогією заганяє. Як вчила колись капеесес. Побільше брехні.

• Подобається Подобається x 1

4. View: https://www.facebook.com/100002759360977/posts/2137716139663677/
    Президент захотів зустрітись з студентами яких побив беркут.
    Думаю що я маю право відреагувати на це, бо добряче пам'ятаю беркутівські палиці, якими гемселили мене в шість рук.
    Це був град тупого болю який зростав і досить швидко я втратив свідомість, прийшов до тями коли мене двоє спітнілих і захеканих вилупків вели під руки до автозаку, один періодично наступав мені на ноги своїми берцями, а інший намагався своїми наколінниками мені поцілити в коліна, і в цей же час чьотко відпрацованими рухами оба рукояткою дубинки намагались достукатись до моєї печінки, печінка відреагувала як слід і викинула добрячу порцію крові в організм, і водночас не міг вдихнути повітря нормально вдихнув повітря вже в холодному автозаку...
    Але я не про те.
    Після того я добре запам'ятав 'жарт про єбонітові палочки', і якось було не смішно, собливо коли з сізо нас привезли на медогляд і лікар саркостично цікавилась де це ми синю спину взяли...
    І якось ця біль та образа забулась - були інші справи.
    А от зараз пригадав...
    Не піду на зустріч бо нема про що говорити...
    П.С - Причому саме цікаве що саме в ту ніч під стелою я не був - це було піздніше, але мабуть попросили підняти старі файли Авакова - і він довго не парився над цим....

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

професорко, пісня для вас. А враз зрозумієте? Бо Ігорко не розумієсі в політиці:

View: https://www.facebook.com/593251800/videos/10156810838091801/

6. View: https://www.facebook.com/100001823970234/posts/3163165083754260/

Шановна команда Зеленського, чи можна хоча б на вихідні залишити націю без Ваших «сенсацій» і відеороликів?
    Ну, справді, я вже не можу стільки плакати і сміятися...

Новий ролик про тарифи нікого не залишить байдужим.

По перше, таке враження що це нелегальна зйомка, бо учасники зустрічі несуть повну маячню і відчайдушно намагаються перекласти провину за ріст комунальних тарифів один на одного.

По друге, таке враження, що половину з них витягнули з ліжка, іншу половину - з нічного клубу. І точно всім не до тарифів.

По третє, що робити цієї зими - ніхто не знає, а от концепція на зими 2021/22 років - готова. Для тих, хто доживе. А там 50/50: концепція спрацює або ні.

Маємо сумний факт: тарифи ростуть, а не падають, ціна на газ наче впала, але ніт.
    А «фіксована ціна» це взагалі рулетка: якщо транзит збережеться - то Ви переплатите 2000 грн за 1000 кубів, а якщо ні - то ще доплатите 2000 грн. В будь-якому випадку, як не лягай - все одно секс найсексуальніша партія Вам гарантує. Причому, секс, де не Ви, а Вас!

Сумно, коли найвище керівництво держави геть не розуміє ціноутворення тарифу на опалення, які його механізми і як на них впливати.

І просто розчулює, що це самі викладають в ефір, де дурь кожного на лиці.

Влада профанів і ідіотів

Enjoy Зе Ролік!

7. Gyppsy

А нашо тут розумітисі?
    Треба роботу робити, а не розумітисі;

Най но тотих співаків посадять всіх вкупці в літак.
    Над морем бабах! і вже нема кому співати всякі дурниці)))

Кажуть, що якщо біля Ялти на пляжі підняти мушлю і притулити її до вуха, то можна почути ще кращі пісні.

зі

До речі, Роман Степанович, а де краще привітати вас з іменинами?

Останнє редагування: 1 гру 2019
    • Тупо Тупо x 1
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

З приводу 9 грудня, залишаюсь оптимістом, вважаю, Зеленському має вистарчити розуму, він хоче бути президентом України чи губернатором Криворізького Федерального округу Росії?
    Мій прогноз - буде зустріч заради зустрічі, на якій нічого не вирішать.

• Баян Баян x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ой, вітаємо! Звісно, краще в политиці - тоді точно побачить))
    То гарних вам новин в політиці, пане Миху. І веселого дня народження!Ше раз вітаємо!

• ... ... x 1
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То не ДН, то іменини.
    Нині Романа. Перше, з до-о-о-о-вгої череди свят.

11. MayorMayor

Извините, я забыл, с кем имею дело.И ошибочно посчитал, что у Вас не межушный ганглий, а мозг."Внутренний рынок"- это же в корне меняет дело!Для "внутреннего рынка" газ появляется из конфорки, а электроэнергия из розетки.И слово "инвестиции" для "внутреннего рынка" есть слово матерное.Да-да, все так и есть. Зелупенфюрер накропает законопроект о росте газодобычи, Рада монобольшинством его одобрит, и шейхи Кувейта с Эмиратами горько заплачут и пойдут наниматься помбурами в "Нафтогаз".

12. Gyppsy

Ідіть геть.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. MayorMayor

Ни за что!Где же я еще припаду к источнику такой колоссальной экономической мысли?А Вы не пробовали на Нобелевку в области экономики?

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є думки експертів і не безпідставні, газу для потреб простого населення вистарчає і свого видобутку, для роботи домн, виплавки металів... ( для заводів, якими володібть олігархи ) свого вже замало, експортується з інших країн.

• Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)