Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

В ФБ.
    Я тут вже багато кілька разів посилався на неї;

Останнє редагування: 30 лис 2019
    • Тупо Тупо x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А. Мене там нема...

• Тупо Тупо x 1
  3. Gyppsy

Значить ще не час ;)

• Тупо Тупо x 1
  4. Silver bullet

та ні-ні. Соц мережі і я несумісні...Я, коли треба подивитись фотки знайомих, можу зайти з сторінки свого чоловіка.
    А щоб тією глупотою займатись, о боже, стільки часу треба для всього того, що мені взагалі не потрібно - якісь друзі з студентів)). Я вже трохи побула в одноглазниках - така гадість..
    В мене форум витягує енергію. але мені треба вдосконалювати мову, щоб русізмів не було зовсім.Тут був такий юзер ізо, який мені в лічку стукав, якщо я використовувала русізм.:)

• Тупо Тупо x 1
  5. Gyppsy

Ну от, тепер я багато чого зрозумів)))
    В принципі, я про щось подібне і сам здогадувався)

• Тупо Тупо x 1
  6. Silver bullet

я трохи зкорегувала допис))

• Тупо Тупо x 1
  7. Gyppsy

Якщо форум / чи хтось-щось інше/ витягує енергію, то треба зробити перерву на кілька днів. Якщо за цей час не виникне бажання відвідати форум - то можна його залишити і шукати щось інше.
    ІМХО

• Тупо Тупо x 1
  8. Silver bullet

Може і так.Несіть з альтанки на форум про газ і про Донбас -щось там є нове?

• Тупо Тупо x 1
  9. Gyppsy

Тільки вам скажу, бо то не можна розказувати нікому;
    Але ні цифр, ні посилань не буде, чисто ОБС ;)

Короче, з газом все просто. В альтанці є пару дідів і бабусь з Комарна, Полтави і Стрия, а там того газу навалом.

Так от, потрібно провести капітальну ревізію видобутку українського газу. Не формальну, а реальну.
    Бо є дуже багато лівих свердловин, котрі працюють на конкретних людей і котрі не обліковані. А видобутий газ заходить в загальну трубу і власники через прокладки одержують європейську ціну.

Якщо порахувати весь наш газ, то його запросто хватить для потреб населення, для ЖКХ, для шкіл-лікарень і армії. І для потреб державних підприємств також.
    І на нього можна поставити низьку ціну, на рівні рентабельності.

А бізнес нехай собі закупляє газ хоч у чорта лисого. І хай сам договорюється з ним про ціну.

В такому випадку виключається політична складова з газової коломийки. І уряд не буде залежний від чиєїсь забаганки.
    А газ в Україні є.

Але на таке дуже не хочуть йти олігархи. Зрешта, ви і самі все дальше розумієте

Останнє редагування: 1 гру 2019
  10. Gyppsy

Про Донбас думки різні, часто протилежні. Багато говорити - мало слухати)

Моя позиція незмінна - Нехай щастить!

11. Silver bullet

Ага-ага.В том-то и есть камень преткновения. Все умные продать подороже бизнесу газ, который стоит дешево для населения, а идет по той же трубе! А маржу поделить полюбовно.
    Даже если для бизнеса будет закон про покупку только за границей - им будут продавать дома. И зарабатывать.
    И сколько потребляется газа на самом деле? А хто это знает. Нормы потребления сделаны, а жил ли ты в это время в квартире - не важно.
    Потому и не хочет Харгаз нам ставить бесплатно счетчик. Зачем счетчики индивидуальные? Чтоб было известно сколько на самом деле бытовых потребителей в стране и сколько они не сожгли газа? Ага.
    Если продавать газ внутри страны - то только по одной цене всем, тогда злоупотреблений не будет и все будет прозрачно. Значит, надо ставить счетчики населению, наводить порядок с нелегальными скважинами, наращивать свою добычу как можно скорей, а пока где-то брать газ подешевле, хоть и в Раше.. В этот период, пока нет СП-2 и трубы на Балканы, а в Турции раша на треть потеряла объемы продаж и Дания Раше поднасрала, оттягивая разрешение на СП-2. - что там остается? Трубопровод Сила Сибири - с одной стороны нет трубы, с другой стороны нет газа))
    Остается украинская ГТС - или раше тупо жечь газ примерно год. Это надо вдолбить псевдопатриотам. Сейчас момент выкручивания рук раше.
    И момент, когда из власти ушел олигарх и его приближенные деловары, можно начинать снижать цену на газ для украинских предприятий и населения и самому государству зарабатывать на газе, а не фирташам и григоришиным.
    Т.е. дополнительно прищемить Фирташа, которого щимят в Европе, и еще кое-кого по мелочи, и наконец-то убрать ту главную коррупцию, которой нас все попрекают.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

От тому, як би це високопарно не звучало, нам потрібні біля руля держави люди принципу.
    Поки що не чути, щоб Зеленський відкривав офшори ;)

А Петро не переймався всякими заморочками
    Порошенко відкрив офшорну компанію на другий день після Іловайського котла – The Guardian

• Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

А я як жінка пам'ятаю от що на той час: 30 вересня 2014 року - найдраматичніші події, а в родині Порошенка - якісь роковини весілля. І Петро дарить Марині сумочку за 560тисяч гривень.
    Ту сумочку побачили, як завжди, журналізди, узнали ціну. І Марина не опиралась - розказала коли роковини, і що її чоловік такий уважний, зробив їй подарунок.
    Вона навіть не розуміла - а що таке? А я уявляє цей пир під час чуми. Які сумочки за півмільйони??:facepalm:
    Що творилося на передовій! студенти, нищі пенсіонери збирали поспіхом медикаменти, гроші на броники, на взуття, бо добровольці воювали і помирали в тому, в чому з дому вийшли.
    Я цього не можу уявити. Мій чоловік ще сміявся: "звісно, ти не можеш уявити, бо в тебе сумочки навіть за тисячу гривень не було" :))). Я не заперечую, що вона звикла до інших сумочок, але ж не в цей час, сцуко. Яке може у великого патріота з патріоткою бути святкування з сумочками в таку лиху страшну годину.

• Подобається Подобається x 1
  14. kym

kym Well-Known Member

Давно не був а бачу зелені барани так і не перевелись... далі пишуть всяку хрень по неіснуючі сумочки...а про підтверджені міністерством оборони внески Порошенка на армію в 2 міліарда не пишуть... І як ту зелену фігню з голів повиганяти... ото задача

15. Gyppsy

Які люди:yahoo:

Прошу пана, а де ж Ви так довго були?
    Чи може Вас кудись посилали?

зі

;)

• Смішно Смішно x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я не читав, але "осуждаю" :)
    Тобто, вірю Вам на слово, а пану Василю - на синеньке посилання.
    А те, що багато хто з ПЄСу - гавнюки, видно неозброєним оком.
    А про тих, хто, з одного боку, з піною біля вуст виступає за те, щоб у вишах не було російської, а з іншого - перепощує "думку" якогось єврея Левітова, написану російською, я вже і мовчу.
    Покажіть мені пост Левітова, де він чотири-п"ять, та навіть пізніше!, вимагав від Порошенка, щоб той посадив своїх, порошенківських, друзів і компаньйонів, і я тоді складу про цього Левітова іншу думку.
    Якщо там порохоботи скажуть: А як же!? А он того посадили, а он того! То дасте знати. А якщо скажуть, що Порошенко не мав таких повноважень за Конституцією - садити друзів , то скажете їм, що у Зеленського також немає таких повноважень.
    Цим займаються правоохоронні органи і суди.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О!
    Рівняння не зходиться, бо на свинорилого накладають це значення - патріот.
    А підставити брехливий барига і все зійшлося.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Gyppsy

Я Вам коротенько розповім, бо то тре знати)))

Мих притягнув статтю, в котрій пуцали депутата ВР за те, що він проголосував за зміни в Законі, котрі дозволяють російську мову у вишах. Депутат з львівщини, мажоритарник від Самопомочі.

Ну і Мих в своїй манері: у праведному гніві зворікає - тіпа нічого святого, люди гинули на сході, а той депутат таке вчудив.

Я глянув у ВР - а там "рішення прийнято" і практично всі ПЄСи також проголосували ЗА.

Питаю Миха - а хто ж ті депутати, хто голосував ЗА?
    Мих на це відразу "Гавнюки!", та ще й якомусь окремому депутату крикнув "Ганьба!" /не Петру, бо Петро не голосував разом з фракцією - він, як звикло, поступив підленько :bad:/

От такі пироги.
    Тепер я всім і всюди кажу, що ПЄСи гавнюки, і спираюся на Миха.
    А Мих знає що каже)))

зі

там з тими гавнюками ще получилася цікава історія з Савєльєвим і його підтанцьовкою, але то не на ЛФ.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)