Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

не грозить, я себе не підношу над іншими, як ви.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фі, Рошен...
    Шляхом махінацій привласнити фабрику Карла Маркса, у свого прізвища відрубати початок і обрізати кінець - от вам і РОШЕН)))

А тепер кожний бажаючий може з РОШЕНу зробити гімно)))
    /шо, файно получилося, шо нє?
    треба запатентувати ;/

• Тупо Тупо x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже скільки писав, різниця може бути тільки в тому, що заслуги Порошенка цінуємо, але він не кумир, не ідол і не незамінний.
    "Агенти Кремля" тут ні до чого.

• Баян Баян x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от ви самі себе видали, як ТОГО, хто нібельмесу в політиці.

Чи зможе Степан шантажувати мене бульбою кожного року? Ні.
    Чи зможе степан мені сказати: я не продаватиму тобі бульби? Ні.
    Степан (Росія), ніяк не впливатиме на мене.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

І я не бажаю, а піклуюсь. Прочитайте уважно мою фразу.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є така приказка про безкоштовний сир. Чим ви таки вірите Путіну?

8. VasMT

Геть поганий...
    Не ДЕ, а ЧИЙ?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Gyppsy

Мих, не брешіть. То ви назвали ПЄСів гавнюками;
    Мих, 16 лис 2019

• Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

тисть-турбись, а це ту до чого?:)))

11. VasMT

Беремо (крадемо) гроші з інвестицій Укрпромінвеста і купуємо КарлуМарлу...

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

А хіба я казав, що я щось розумію в політиці?
    Я простий селюк, та ще й підробляю грузчиком :rock::yahoo:
    А нашо Степанові щось там до вас казати?
    Він просто перестане Іванові продавати для вас бульбу. І будете ви їсти морозиво, яке продасть вам Іван)))

13. Gyppsy

Щоб не забути, як ви назвали фракцію "Європейська Солідарність" гамнюками )))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Мих, Мих - ви так нічого не зрозуміли і дали себе втягнути в демамогічну дискусію з цими зайдами, нащадками НКВС. Та не поміняються вони. Для них все украінське чуже, особливо ті, хто має генетичний код украінця.

• Подобається Подобається x 1
  15. "Нам нужна аудитория майдановцев"
    Важный пост

Читаю две "типа позитивные" новости
    - уЗеленского передумали и Украина уже будет принимать участие в саммите НАТО в Лондоне (3-4 декабря)
    - Зеленский встретится со студентами, которые были на Майдане 30 ноября 2013 (чтобы повторить шутку про "эбонитовые палочки", не иначе)

Вам нужно понимать, как думают телевизионщики. У них все завязано на рейтинг. А рейтинг - разбит на возрастные/социальные/и прочие группы. Они смотрят, они меряют - "ага, падает рейтинг, наш сериал перестали смотреть женщины - нужно СРОЧНО вводить в сюжет любовную линию" (это как пример из ТВ. Кстати, в реальной жизни это вполне можно посмотреть на 3 сезоне "Шерлока". Явно введена любовная линия - и явно, чтоб привлечь женскую аудиторию).
    Но не суть. "Зеленые" видят - рейтинги валятся. Для простого нарида - видосик, как "хороший царь и плохие бояре" думают, как же снизить тарифы для нарида - то есть, еще весной они, конечно, точно знали, как же их снизить, эти тарифы. Но, к осени. к сожалению, забыли.
    Теперь "майдановцы". "Нас не любят майдановцы - надо "бросить им кость", что-то такое запилить для них. О! НАТО - съездишь на саммит НАТО - посидишь, послушаешь, от тебя не убудет. Ну и с этими, кастрюлего... то есть, студентами, тоже можно встретиться. Постоять, помилосердствовать - б&дло такое любит..."
    - Подала ли Украина (как Грузия) заявку ПДЧ в НАТО?? - конечно, нет.
    - Отпущены ли политические пленники режима Зеленского? (Марченко, "пираты", "Пума") - конечно, нет
    - Сняты ли обвинения с "покусившихся на святое" волонтеров Федыны и Звиробий? - конечно, нет
    - Перестали ли увольнять/преследовать патриотов - и ВЫПУСКАТЬ на волю и назначать на ключевые посты сепаров? - конечно, не перестали.
    - Отказались ли от планов цензуры в сми и интернете - конечно не отказались.
    - Приняли ли закон о запрете возврата ПриватБанка Коломойскому? - конечно не приняли.
    - Отменили ли позорную "поправку Геруса"? - нет, не отменили. Идут переговоры о прямых покупках газа из РФ.
    - Отказались ли от планов рейдернуть Держкино (и сделать из него 100% российскую попил-копию)? - конечно не отказались. Украинские киношники стонут.
    - Отказались ли от намерения платить ДЕСЯТКИ МИЛЛИАРДОВ гривень в ОРДЛО - за счет субсидий и пенсий украинцев, тех что живут на подконтрольной Украине территории? - нет, не отказались. Законопроект подан. Готовьте денежки.
    - Начали ли "сажать трех друзей" т.е. расследовать коррупцию в правящей партии "слуга народу"? (зарплаты в конвертах, лоббирование интересов, угрозы и давление на НБУ, правоохранительные органы) - конечно же нет.
    и так далее, и так далее.

Поэтому, то, что вы видите - "поездка на саммит и встреча со студентами с Майдана" - это попытка спасти ушедший в пике рейтинг. Пиар, не более.
    А по сути - все осталось все так, как было. Путь от Запада, путь на россию.
    Так что не обольщайтесь.
    Им просто "нужна аудитория майдановцев"
    Аллан Левітов

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

інколи весело розвуришити гавно.

А ось їм казочка про бичка... на ніч:

View: https://youtu.be/JPymBNdl6WM

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Аллан Левітов - черговий донік: тут повністю збреше ("угрозы и давление на НБУ, правоохранительные органы" - це про кого?? про себе?, "сажать трьох друзів" - то знову про Порошенка, цих ще ні за шо) тут трохи відсебятини, тут правда, але так діє закон, а для порохоботів - закон - то ніщо, не цікавить). І ото все таке.
    Можна не читати.
    Один политолог казав: зараз в мережах і інеті в цілому стільки фейків - більше ніж 90% всього, чим хочуть нагодувати маніпулятори.
    Читаєш аланів і дивуєшся - нащо вони так розпинаються, енергію витрачають, паскудять собі ауру перекручуваннями, перебільшеннями та одвертою фантазією на майбутнє?
    Сказали б просто "геть нову владу!" - ми так хочемо - нам раніше краще зароблялося.

А боти мережи - це щось дике!Я ж кажу - чума. Скільки їх набрали медведчуківські та порошенківські менеджери -море:facepalm:.
    Це і зрозуміло: Порошенко особисто при Медведчуку жилося б краще - без отих приходів до Труби, як зараз. Вони одної крові, і Медведчук так гаситиьЗеленського як він ніколи не гасив Пороха, бо вони рука руку мили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Тупо Тупо x 1
  18. Gyppsy

От тому я тут вже який раз повторюю те, що сказав Великий Яц.
    А він знав, що говорив, бо сам через це пройшов.
    /Шкода тільки, що Сєня сам не робив того, про що казав/

View: https://youtu.be/iMtqFh606Kk

зі

Короче, мені дозволили тут сказати, що в альтанці на лавочці бабці і дзядзі ведуть дуже цікаву розмову про газ, про нас і про домбас.
    Хто хоче - стукайте, може і відкриють. Скажете, що я в курсі;

/Але там не можна брехати і заборонено послуговуватися нелюдською мовою. Зовсім./

Останнє редагування: 30 лис 2019
  19. Silver bullet

20. Silver bullet

Я мабуть в танку. Не знаю, де та альтанка)

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)