Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не довго музика грала...
    Старий маразматик забув, що плів...

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Ти що, не в ладах з українською. Це за перші півроку перебування кожного з них на посту президента. Чи вже почалися вихідні і ти причастився?

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Так то в залежності, хто проводив опитування. Для одних центри с відмінною похибкою, а іншим з додатковою. Чисто пропаганда)

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хомчин пише цілий день, і в 3 ночі є дописи. Це не людина, це-функція)
    Хомчин, ти можеш спати, їсти, не писати за політику? Що-небудь ще тобі потрібно?
    Чума на форумі. Але є і користь - всім розумним людям ясно, що прихильники медведчука-рабиновича і порошенко діють однаково і кажуть одне й те саме. І рейтинг екс-президента ніколи підніматись не буде, як і про медведчука-рабиновича все ясно. Вони топлять один одного.
    А рейтинг Зеленського - 62%, у КМІСА - трохи менше - це величезний рейтинг. Йому треба після нормандської зустрічі негайно займатися не зовнішньою, а внутрішньою политикою.

• Тупо Тупо x 1
  6. Silver bullet

7. Пані хора. У неі почались галюніки. Вона пятірку вже сприймає за шість. Терміново дохтура і галоперідолу вколоти

• Смішно Смішно x 1
  8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Васька Альцгей...Штайнгеймер,б’я,шо,заскучав за дідом?! Вась,Ти запитавсь - я відповідаю...Шо я плів,га-а? Шо не ходитиму в теми,де ви,Альцгеймери про-хазарські мелете всяку фігню хохлам?
    Бойкам,гуцулам,лемкам...то в-дупі!Глибоко в-дупі,Вася ,то все ваше мелення штайнмаєрівське,коли той галичанин давно вже готовий до тієї вами створенної кризи.Хата ,город є,гендель якийсь є,та і тягне-го,діти в Європі в праці,а по-суботах в мами,тата вдома,авто є,злоті є, на пиво і куняк є...а ти москалю сам-си давай ради з тими мінами і тими фокусами зелених патріотів з Хайфи,з восстановлєнієм тої Домбасії,і тим,як тобі і хазарам жить біля Європи далі!
    Успіхів Тобі , Вась!:hi:

Останнє редагування: 29 лис 2019
  9. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

)) Ага. Це за перші півроку лизоблюдства центру разумкова.
    )) Ото-ж бо.

10. Ой, тут когось згадали з дописувачів ЛФ. Кого, сам догадається:
    Щеля настільки найвизначніший лідер світу, що гівном його годує не тільки кремль, а й алкаші і повії з бананових республік.

Я про прийняте "рішення" про те, що кордони "днр" відповідають кордонам Донецької області.

І що зробить щеля, після того як його обісцяли бабуїни? - Правильно, виплатить їм пєнсії.
    За крок до миру, .ука.
    Mason Lemberg

11. Зараз на безпековій конференції у Харкові, двоє говорять:
    "він не лох, він сцикло"
    В розмову влазить мимопроходящій третій:
    "А чому ви зразу на нього накидаєтеся?"
    "а звідки ви знаєте, про кого ми говоримо?"
    Чудак спалився.
    Занавіс.
    P.S. При словах лох, нелох, сцикло у всіх якісь дивні асоціації лише з однією людиною. Як про інше чи інших говорити?
    І, помітьте, я жодного прізвища не назвав, а весь ФБ подумає на когось.

View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/2583920991715662/

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А пір"я чомусь на мене підняло пір"я. Буцімто це я сиджу тут вдень і вночі. Я, як правило, відгукуюся кількома постами, здебільшого - короткими. І, як правило, написані мною, за деякими винятками, коли зустрічаю щось цікаве або дотепне.
    І то - не завжди. Слова Невзорова "Медаль за взятие унитаза", стосовно онука російського діда, який буде через 50 років гордо носити цю медалю, я не цитував, згадав щойно.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

ви все прогавили, Юрко.:) То у Хомчина 52%, а я ж постила соціологію де підтримка 62%, але там багато букав і вам то зайве. Бережіть себе)

• Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Здорова би писала держстат, а не госстат. Рисується під Путіна, бо чекає "визволителів".

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

UKRAINIANSWORLD.COM

Королевская поддержала Сивохо. Нужно платить пенсии жителям «ЛДНР» и компенсировать им жилье - Українці в світі
    В Верховной Раде состоялось заседание рабочей группы по разработке дорожной карты защиты мирных граждан и детей, пострадавших от боевых действий. В рабочую группу...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

При чому тут я,ги-ги-ги...коли пан Місько мовить же пані чимсь там хвора? Відповідаю пані,як і обіцяв ,раз мене тут штуркають, чи то в плечі,а чи то в-дупцю!:)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Dred

Dred Well-Known Member

Зелена наволоч готується визнавати і фінансувати терористів з Лугандонії

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)