Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Да-да, такое "засахаренное повидло".Жри.Те.Дальше.

2. Президент Литвы Гитанас Науседа посоветовал Зеленскому во время встречи в "нормандском формате" не делать уступок в ущерб Украине.

Кто-то мог представить себе в течение предыдущих пяти лет, что в мировой прессе нашего президента будут называть Моникой, западные дипломаты утверждать, что он "готов лизать задницу Трампу", а европейские лидеры дарить ему велики и умолять не сдавать Украину Путину?
    Дорогого на этом фоне стОят слова последнего о том, что Зеленский может стать "мужественным и честным политиком". Я б от такой похвалы застрелился, но у Володи от неё порхают бабочки в животе, а привыкший к роялю орган мысленно играет "Танец с саблями" Хачатуряна. И если вам кажется, что надо что-то менять в этой жизни, то вам не кажется.
    Helgi Sharp

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Смешно, что вот эти "писатели", скрывающие своё настоящее имя, чтоб не получить по зубам за платные кляузы, еще учат кого-то как Родину любить и мужеству.
    Я поражаюсь.
    Да этот Helgi Sharp - мелкая ничтожная личность против президента в его труднейшей ситуации. Просто блоха на шерсти. И трудности Зеленского не в последнюю очередь из-за его предшественника, который имел 5 лет и не сделал и двадцатой доли того чего мог бы - если бы он был просто другим человеком.
    Мужественным, честным, твердым, а не мелочным, нечестным, мстительным и жадным.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Той "предшественнік" кладе з прибором на закони України. Його двадцять раз викликають на дачу свідчень у справі, що розглядається уповноваженими органами.
    Як будь-який законослухняний громадянин він мав би прийти і надати свідчення, допомогти розслідувати справу, допомогти встановити законність.
    Неприхід за повісткою до слідчих чи в прокуратуру - це неповага до правоохоронних органів, задача яких полягає у викритті та покаранні злочинців.

А потім вони (предшественніки) ще будуть закидати комусь, що той в баночку не попісяв, з тієї простої причини, що пісяння в баночку,- згідно із законом,- не є обов"язковим для кандидата в президенти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Дура, Хелги Шарп - це його ім'я. Можна вже було навчитися користуватися гугл пошуком

6. А повістку покажете чи пост портнова це і є повістка?

7. Silver bullet

Не треба істерик, хомчин, а то ще забанять знову. Бережіть нерви - вони вам ще знадобляться. Як і Олегу Шарпу, який підписується Helgi Sharp.
    На кожного героя чекає своя нагорода:))).

• Тупо Тупо x 1
  8. Silver bullet

Та хіба вперше? Що він одмочив з Саакашвілі - з самого початку до самого кінця. Царські замашки замість закону.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, бачите, не всі так вважають. Дехто вважає що не сприяти в розслідуванні справ правоохоронними органами - це круто. А хто вважає це несприяння сприянням злочинцям, той тупий.
    Пріусе, я написав дуже складні для Вашого розуміння речення на українській мові. Тому ставте тупо відразу, не читаючи і не напружуючи свою нещасну голову.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. На відміну від вас ні Олег, ні я не ховаємось за ніками "сраних куль". А блокування - та будь ласка. Я особисто просив видалити мене з ЛФ, так не хочуть зарази. Так що терпіть.

11. Silver bullet

Та ви шо?
    "Як захоче піти, то на нас перекладати не буде" -подумали мудрі адміни. :)
    Я особисто вас пошти що не читаю, бо дуже смердить те, що ви сюди носите.
    Тому що мені терпіти?
    А от ті, хто до такого величезного і смердючого копипаста не звик, ті сюди нізащо не прийдуть.
    Навіть на Харків-форумі (чорному) йде слава Львівського - тільки завдяки вам. Це чесно, без перебільшень. У мене там такий же нік, і так прямо і кажуть, що йдіть вже сюди, на львівськом те та те, що там робити.

• Тупо Тупо x 1
  12. З богом Парасю, як'тя хочуть. Прапор до рук і барабан на шию.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як ви думаєте, пані недура, чи буде розумний чоловік, несцикун боятися дуру?

14. Silver bullet

Был газ не по 7, а по 4272,76 грн за куб. С апреля цена газа снизилась на 32%. А что там будет в новом году - посмотрим.
    Прошлой зимой был по 8.5. Зимой всегда дороже.

• Тупо Тупо x 1
  15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В шоці від порохоботів.
    Багато у чому незадоволений Зеленським, але занадто використовувати грубий сарказм щодо нього.
    Це його стиль, більшість постів може і не читати, ліпить негативні оцінки, якщо дописувач має іншу думку.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)