Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кіллер Зеленського:

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

В Ізраїлі керує подібний голова держави,в якого з Зеленським подібне майбутнє...Вони співають-виграють подібно...:crazy:
    В партії "Лікуд" пропонують змістити Біньяміна Нетаньяху | DW | 24.11.2019

upload_2019-11-26_18-48-33.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=NrbUhcMjQPc

Останнє редагування: 26 лис 2019
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Коротко переглянув - є різні думки, вже не 73%, але і не таке падіння.

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Міст у станиці Луганській, який урочисто і з пафосом відкривав Зеленський:

5. Юрко НОТОЦО

Красіво! Міст дружби,..Інтересно,міст танки витримає?:dance3:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ж тре.... знайшовся клоун, який повірив Пуйлу. Думав, таких вже нема....

7. Юрко НОТОЦО

Романе...то в Путіна та Демократів США давно вже в їх плянах,з часів Клінтонши...нє,ще з часів Троцького.А Зеленський.як прикриття нині для тих законспірованих забав для лохів на хазарських пустинних землях південно-східної України.Почали нове століття боротьби на нові 100 років.Во,мости будують-наводять в Керчі,Луганській...
    Та то не до оповідання...:facepalm:

upload_2019-11-27_12-1-42.png upload_2019-11-27_11-56-27.png upload_2019-11-27_11-57-51.png upload_2019-11-27_12-8-58.png
    upload_2019-11-27_12-27-26.png

Останнє редагування: 27 лис 2019
  8. Будем купляти газ у росії для того, щоб отримати знижку, для того, щоб дати ці гроші на субсидії, які взагалі-то збирались відмінять з 2022 року.
    Я такого сцянини навіть від ху''ла не чув.

До вас дійшло, зе-бобіки? Вам дадуть субсидії на рік, але країну заберуть на десятиліття

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Звісно, прокол. Треба було кожного щільно перевіряти.
    Але великої шкоди з того, крім рейтингу партії, не вийшло.
    Викинути з партії та й годі, кілька місяців посидів під куполом.
    Це ж не в кріслі прокурора без юридичної освіти..
    .
    Такі дрібні випадки мусолите, порохоботи. Аж шкода вас. Тільки скінчився Яременко з повіями, тепер он що.Ловіть блошиць далі, панове.
    А у Зеленського високий рейтинг як був, так і є.

• Тупо Тупо x 1
  10. Засідання уряду технократів ( як вони себе чомусь називають) відбувається в закритому режимі. Вільні українські медіа ( як вони себе чомусь називають) чомусь не бушують з цього приводу. Як і з приводу намірів уряду повернутися до прямих закупок російського газу. Якби я була журналістом, я б сьогодні пішла на уряд і задала прем‘єру і міністру енергетики наступні запитання:
    - чому уряд « технократів» вдався до відвертого популізму і знову заспівав про дешевий газ і субсидії? В чому тут технократія ?
    - чому уряд « технократів» дбає і займається в першу чергу субсидіями, й ніц не робить для розвитку економіки, власного видобутку газу і енергозбереження, що автоматично б сприяло зменшенню ціни на газ і росту платоспроможності населення?
    - Україна з 2015 року не закупала російський газ. З‘ясувалося, що це вдарило більше по РФ, аніж по Україні. Україна не замерзла і заощадила, ще й виграла в Стокгольському арбітражі. РФ і « Газпром» втратили мільярди від відмови України купувати їх газ. І це суттєво вдарило по російській економіці , ми були одним з найбільших покупців. Чому команда Зеленського повертається до субсидування російської економіки? Чи усвідомлюють вони, що ці гроші підуть в тому числі на фінансування російської армії і війни проти України, на вбивство українців- цивільних і військових ?
    - кампанія Зеленського повністю будувалася на критиці тих, хто « заробляє на війні». Хто тепер заробляє і зароблятиме на війні? Чи купівля газу в РФ - це мир?
    - як повернення до прямих закупок газу, вугілля, електроенергії з РФ корелюється з енергонезалежністю і нашими домовленостями в сфері енергетики з ЄС, з нашим рухом до спільного енергоринку?
    - чи правда, що від прямих закупок електроенергії, вугілля, газу з РФ виграють виключно певні підприємства і скільки від цієї неконкурентності втрачає український виробник - інші підприємства?
    - це перемога чи таки зрада?
    Не знаю, чи дозволено журналістам іх акціонерами задавати ці запитання уряду «технократів». Уявляю, що було б рік тому, якби такі анонси про прямі поставки дозволили собі міністри часів Порошенка. Тому сьогодні ці питання зададуть уряду представники опозиції з фракції « Європейьска Солідарність». Ми не дамо « технократам» здати Україну в енергетичну кабалу РФ.
    Ірина Геращенко

11. Silver bullet

Та вона дура набита. І ви разом з нею)
    В кожній країні за такі дурощі вона б мала купу проблем.
    Чи випили жіночки для хоробрості, що так роздухарилися? Хто їх тягнув за язика? Не в прізвищі президента справа, а в інституції. І як буде далі таке бовкати, то і з ПЄСа попросять, бо вона серйозно підставляє пана Порошенко.

• Тупо Тупо x 1
  12. СГеращенкоСмішно таке читати. Вже навіть Планктоша почав підозрювати, що його на@бна@бали. А тут такесліпа віра у світле майбутнє. Ну-ну

13. Silver bullet

Я не читаю те, що Хочин тягне на форум, бо це слина бешеного собаки, істини там нема. Та і порівняти з тим, що зробив Порошенко за перші півроку, то порохоботи язик засунуть в задницю. Тим більше, що
    як пише Кравчук
    Первый президент Украины Леонид Кравчук на своей странице в Facebook пишет, что Зеленскому пришлось в течение первых ста дней пребывания на посту президента затрачивать усилия не на выполнение своей программы, а на борьбу со старой властью. «До этого времени каждая власть действовала по принципу наследственности. Президент Виктор Ющенко оставил фактически без изменений систему власти, которая существовала при Леониде Кучме. Виктор Янукович кроме пересмотра полномочий президента ничего не изменял. Все оставалось без каких-то коренных видоизменений в управлении государством и при Петре Порошенко», – утверждает Кравчук.
    Зеленський, незважаючи на відсутність політичного досвіду, робить все як треба, не дивлячись на шалений тиск - тому і не дуже падає рейтинг.
    Порохоботи все викривлюють,мочать його на всіх каналах, навіть 1+1 мочить, бо Коломойський не має того, чого прагнув, і мовчать про досягнення, про важливі зустрічі, але це шавки.
    А караван іде.

• Тупо Тупо x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Для цього є тема. :) Хоча і я грішанув, коли малюнок з караваном і порохоботом Зеленський і КО - 2 сюди закопіпастив.:blush:

15. Весна 2019, зєлєбоби: "Оберемо Зэлэнского, хоть поржом!"
    Осінь 2019, зєлєбоби: "Пачіму ві ржотє над Зєлєнскім???"

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І коли я із Зеленського робив ідола, як порохоботи з Порошенка?

Ізолювати РФ як Північну Корею, на жаль не виходить. Газ ніби словацький, а Словаччина газодобувна чи країна посередник для Росії? Твели для АЕС переважно також російські, було декілька років тому, на Запорізькій АЕС хотіли поміняти постачальника, працювати із тим, до чого не пристосовані... короче, мало не дійшло до аварії на найбільшій у Європі АЕС.
    Хіба ніхто не їздить ( сам вважаю поганенькими ) на "Жигулях" чи КамАЗах?

• Тупо Тупо x 1
  17. Катерина Яресько
    УЯВІТЬ, ЩО ЦЕ ВИ У СОЦМЕРЕЖАХ СПОСТЕРІГАЄТЕ ЗА СВОЇМ ДОМОМ, ЯК НА ВЛАШТОВАНОМУ ВАШИМИ РУКАМИ, ВАШОЮ ПРАЦЕЮ ЗАТИШКУ ВОЛЬГОТНО ПОЧУВАЄ СЕБЕ РОСІЙСЬКИЙ ОКУПАНТ І ЙОГО ПОСІПАКИ

Ірина Довгань: “П’ятий рік в моєму житті людство поділилось на чорне і біле. На співгромадян і лютих ворогів. Бо вороги вбивають українців, грабують українців. Для мене ці слова мають особливе значення. Бо в моєму домі в Ясинуватій живуть саме такі: і вбиваючі, і грабуючі. Четвертий рік залишається спостерігати в соцмережах, як гарно живуть вони в моєму домі. Як ростуть і стають красунями їх доньки. Донькі, які гарно позують на тлі намальованої руками моєї Тані картини, на фоні каміння, яке викладав на стінах мій чоловік. Вони всі добре почувають себе у моєму дворі, серед моїх квітїв і дерев, ходять моїми сходинками, комфортно сидять на моїх меблях. Едине, що якось тримає мене, це віра у нашу перемогу. Що, не прийдуть у березні миролюбці до влади, і мені не треба буде з моїми, квартирантами, домовлятись.”

- Потому что для меня вы такой же украинский человек, как я, как мы, мы одинаковые - Володимир Зеленський у кіно про міст у Станиці до жителів, які підтримували у 2014-му постачання російської зброї і закликали іноземні війська вбивати Україну.

- Еще раз повторяю - не называйте тех, что ходили на референдум 11.05.2014 "сепаратистами". Упростить порядок пересечения КПВВ и создать на них "нормальные человеческие условия" - Радник секретаря РНБО Сивохо.

Центр Миротворець вкотре повторює: Нам потрібно звільнити українців і зачистити свою землю від кривавого "русского міра".
    Усі інші варіанти замирення на умовах росії - країни агресора межують з Державною зрадою.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)