Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Донбасс и Крым пока не возвращают, потому что ещё не вывезли все унитазы.

Зеленський відмовився летіти військовим бортом, бо там не було дитячого автокрісла.

Так их Вовик!
    Фонд соцстрахования объявил о приостановке выплат больничных, пособий беременным и роженицам после заявления Минсоцполитики о возможном рейдерском захвате:

- Рейдерский захват Минсоцполитики ? Новая тема для "Лиги смеха" ?

- Бюджетных средст хватает только на оплату аренды жилья у своей тёщи Стефанчука и зарплату помощницы депутата Юзика и по совместительству его жены.

- Девиз 2017-2019 году умственно отсталых слоёв населения Украины: "Кто угодно, только не Порошенко".

- Де ті гроші, що крав Порошенко? хто їх краде зараз?
    (с)

2. За день

- "Зеленый" генерал ГШ принял постановление, чтобы с@тряcения мозга и внутренних органов не считались боевыми ранениями (просто так проще "скрывать потери". Как при СССР)
    - "Слуга" Коля Ткаченко (который с "честнейшего" телеканала 1+1) решил закрутить гайки не только сми, но и блогерам. Законодательно. Это даже круче, чем в РФ. Это ближе к "братскому" Туркменистану или Сев. Корее.
    - Один из новоизбранных "слуг народа" - по инфо от экснардепа Игоря Луценко - координировал титушек во времена Майдана.
    - ГПУ собирается сотрудничать с "громадьскими організаціями" в ОРДЛО отноcительно военных преступлений. Т.е. уголовных дел относительно "укр@ф@шистов, убив@вших народ дамбаса" станет значительно больше. "Служил в АТО - пойдешь в СИЗО" обретает все более и более реальные очертания.
    - Иванисов ("слуга народу", изн@силовавший дев@чку группой) все еще нардеп. ("Он сложит мандат" Ахахахах)
    - Богдан Яременко (вызывавший пр@ституток на заседании ВР) все еще глава комитета. ("Он вот чичас сложит полномочия" Воообще ха-ха).
    - Человек-и-самокат Гончарук заявил ЕБРР что Украина уже искоренила коррупцию в высших эшелонах власти. Ну, хоть тут хорошо. Хоть тут я спокоен.
    Аллан Левітов

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та ну. І хто тут такий ярий фанат Зеленського? Судите по собі, ще не відпорохоботили?

4. Тойво, я тут хотів спитати...
    А якщо свинарчук, під час війни, приймає військову техніку, в якій відсутня вся внутрішня начинка, включаючи унітази, тобто, по-суті, приймає металобрухт замість військової техніки, то свинарчук мародер чи ні?

5. FB_IMG_1574444596211.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Lanktocha

Знову із серії "Я про Фому, ты про Ерему"? Це інший випадок.
    Тут йшла мова, хто із дописувачів ярий фанат Зеленського. Відповіді, традиційно не почуєм.

• Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І шкода, що Ви того твору не прочитали. А то були б у стані аффекту, як я.
    Я погоджуюся, що слово "страсті" є. Але немає словосполучення "вщухали (вирували тощо) страсті"
    У "поета" мав місце рабський переклад виразу "страсти углягутся".
    Він написав щось на кшталт "вщухнуть страсті". Українською в цьому випадку вживається слово "пристрасті".
    Я не ризикую проти ночі ще раз читати "твір". І нікому не раджу.

"страсті-мордасті", блін.

8. «Європейська Солідарність» вимагає створення у Верховній Раді України Тимчасової слідчої комісії із розслідування фактів незаконного втручання Офісу Президента в роботу правоохоронних органів.

Кричущі і шокуючі факти систематичного незаконного втручання Офісу Президента в роботу правоохоронних органів потребують об’єктивного розслідування. Однак, скандал у зв’язку з оприлюдненням розмов директора ДБР Романа Труби зачіпає майже усі правоохоронні органи, і розслідувати не залишається кому. Відтак, єдиний вихід – створити у Верховній Раді Тимчасову слідчу комісію із широким представленням опозиційних фракцій.

На період роботи такої комісії вимагаємо відсторонення від посад фігурантів розмов, із яких випливає їхня причетність до організації замовних політичних переслідувань та інших незаконних дій. Це – керівник Офісу Президента і адвокат Коломойського Андрій Богдан; “на сто відсотків свій” Генеральний прокурор Руслан Рябошапка, директор ДБР і ад’ютант Андрія Портнова Роман Труба; заступник керівника Офісу Президента адвокат Єфремова Андрій Смирнов, керівник патронатної служби ДБР Олександр Удовиченко, тощо.

З нетерпінням очікуємо також особистої реакції Володимира Зеленського і його політичної оцінки… Тим більше, що учасники розмов посилаються на факт наради в ОПУ за участі глави держави, де однією з тем була організація політичних репресій проти Петра Порошенка.

Ми з усією серйозністю поставилися до оприлюднення розмов пана Труби на тій підставі, що 21 вересня він сам публічно повідомив про виявлення у його кабінеті обладнання для прослуховування. А 20 листопада під час прес-конференції Труба фактично не спростував факту розмов, уникнувши виразної відповіді на питання журналістів. Нарешті, зміст розмов ідеально накладається на календар реальних подій, – і очевидно, що ці збіги не випадкові. Із записів розмов прямо випливає, що графік допитів Петра Порошенка складається в Офісі Президента.

Очевидними видаються такі правопорушення з боку фігурантів розмов, як перевищення службових повноважень, зловживання владою, незаконний вплив на слідство, тощо.

Вимагаємо негайного проведення усіх необхідних експертиз з метою насамперед ідентифікації голосів. У разі саботажу цієї ініціативи з боку влади, залишаємо за собою право звернутися до відповідних міжнародних структур.

Ми вважаємо, що влада і фігуранти розмов більше, ніж будь-хто інший зацікавлені в якнайшвидшому створенні комісії і об’єктивному розслідуванні цього касетного скандалу.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... запитали б ще весною, то знайшляся б. А зараз ніхто не хоче виглядати лохом.

10. Lanktocha

Не аж так, рейтинг у Зеленського впав, мови нема, але будь такі ж вибори зараз, Зеленський би переміг, набравши не 73, ну десь 53%. Переконались, що і не такий страшний та непередбачуваний Зеленський.

• Тупо Тупо x 1
  11. Lanktocha

Вже давно були прогнози.
    За деякими страшилками, Коломойський мав стати царем і Богом мало не в перший день президенства Зеленського.

• Тупо Тупо x 2
  12. Good man

Good man Обычный человек

Я не говорил этого. Я сказал его приспешники. Это разные вещи. Приспешник ты, пидривник, Дмитрий Анатольевич, борщеварочка. Вы все в принципиальный для страны момент отвернулись от Порошенко и позволили выиграть Зеленскому. Вы своими действиями дали ему зеленый свет. Простите за мой каламбур.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа не в Зеленському, а в "мудрому народі", який під час війни головнокомандуючим вибрав клоуна.

До речі, сам Зеленський називає своїх прихильників дураками.

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кто жє ето всьо сдєлал?, - воскліцаєт преЗедєнт
    [​IMG]"Я договорился ни на каких условиях, а просто по телефону о возвращении наших моряков и возвращении наших катеров. Я ничего нигде не подписывал, ничего не обещал. Но мне казалось и нам всем кажется, что мы правы в этой ситуации. Поэтому наши ребята должны были вернуться. Я благодарен всем, кто это сделал. Никаких условий нет", – сказал презедент Зелинский.
    Он так же заявил, что Украина "обязательно обратится" к российской стороне, чтобы та вернула то, что сняла с возвращенных катеров.
    "То, что мы увидели: действительно, частично не хватает оборудования, не хватает части вооружения. Будет расследование, мы увидим все детали".Отже за добу до початку санкцій Зеленський віддав Цемаха і йому дали соснуть (бо моряків відпустили виключно з умовою, що вони підлягатимуть кацапському суду). Потім Зеленський за Зелене Пліснява затравили Зеркаль і вона йде з роботи -- бо вигравала суди проти руцні. Вчора Зе знову Пиня підсунув за щоку -- кораблі повернуто у вигляді брухту.

І Зєля патетично істерить "А кто ета сдєлал?".

Порохоботи, Зєля, порохоботи ета сдєлалі!(С)

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Кожен народ має ту владу, на яку заслуговує», – ніби казав ще далекого 1811-го французький граф Жозе де Местр

Так що, прошу пана, маємо те що маємо.
    Чи вам може щось не подобається?

17. Lanktocha

Вже який раз повторяю, а до порохоботів ще не доходить.
    Тут не від мене одного залежало, я писав, що Порошенко може бути тільки як "менше зло", якщо у ІІ турі буде гірша кандидатура, у ІІ тур його витягнули за вуха, я писав, що у нього ніяких шансів, будь хоч 100% підтримка від Львівщини, а ви і далі шукаєте винних, там де їх нема, як реаліст я зі здоровим глуздом це сприйняв ще тоді, а порохоботи ще заспокоїтись не можуть, ех ваша воля, робили би концтабори для прихильників Зеленського.

• Тупо Тупо x 1
  18. Привіт телепню. Не зробили прихильникам ригів, не зробили б зедебілам. А от останніх скоро використають в якості наглядачів.

19. Это не я, это официальный отчет Гаагского трибунала.

"Согласно поступившим сведениям, ситуация на территории Крыма и Севастополя равнозначна международному вооруженному конфликту между Украиной и Российской Федерацией. Данный международный вооруженный конфликт начался не позднее 26 февраля, когда Российская Федерация задействовала личный состав своих вооруженных сил для получения контроля над частями территории Украины без согласия правительства Украины."

Но официальная Украина - ЗеМир ...

В течение следующего года если эта власть не одумается, однозначно нужно менять главу государства на адекватного и демпфировать избыток "демократии" (который ставит страну на грань потери суверенитета) введением военного положения...

Нужна партия действия.

View: https://www.facebook.com/2022536454438218/posts/3504183566273492/

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)