Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

ЧЕРЕЗ КОНФЛІКТ З КЛИЧКОМ БОГДАНУ МОЖУТЬ ЗАБОРОНИТИ В’ЇЗД ДО США – ЕКСПЕРТ

About this website

PRM.UA

Через конфлікт з Кличком Богдану можуть заборонити в’їзд до США – експерт
    Через конфлікт з мером Києва Віталієм Кличком голові Офісу президента Андрію Богдану можуть заборонити в’їзд у Сполученні Штати Америки. Про це заявив

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Останнє редагування: 9 сер 2019
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

6. Юрко НОТОЦО

О-о,Ваше висловлювання варте катрена.На те й "цигани" є, щоби циганити! :)))
    00000аpк2к2ак3.jpg

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я не голосував.
    Тепер, багато у чому, Порошенка можна порівняти із Філаретом, може увійти в історію, як керівник Церкви при створенні незалежної держави та непідконтрольної Москві Церкви, домігся визнання та поступився амбіціями, чи як бунтар, заздрісник та грошолюбний? Так і Порошенко - інша річ, чи за змовою олігархів, але очолив країну, коли була обкрадена та з окупованої частиною та воєнними діями, взяв на себе відповідальність, зробив дещо потрібне, нехай так увійде в історію, а не як брехун, укладач договорняків "барига" та "Петя Мальдівський", який не хоче віддавати владу, не пускають через двері, лізе через вікно.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, Ви хоча б трохи розберіться, в чому справа. А справа в тому, що російський літак (один і однієї компанії) через несприятливі погодні умови не зміг летіти по звичному маршруту.
    Чи Ви вважаєте за краще, щоб той літак розбився, і там загинули громадяни різних країн? І все -через дубовість наших диспетчерів. "Нє пущать!" Не думаю, що це додало б популярносі Україні в цивилізованому світі. Зате російські пропагандисти перетирали б цю катастрофу цілодобово впродовж багатьох днів.
    Львівські диспетчери вчинили вірно. Не були дуболомами, як цього дехто б дуже хотів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. medwedo berlogsoni

Про те, що Ви не голусували, знають уже всі. Як писав колись Грицько Бойко "і коти, і горобці, і сусідські три вівці". Лише один коюн не може цього уяснити.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Це я зауважив, вже не раз повторяв, але порохоботи все ще дорікають, хоч я писав, навіть при 100% підтримки від Львівщини Порошенко програє.

З приводу літака, була би ще аварійна посадка і летів би там Салавйофф-разбойнік... зразу у "добрі руки", ех приємна фантазія.

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мих останнім часом бере інфу виключно з ленти фейсбуку, де тренуються фейкомети. З серйозних джерел не бере.
    Я вже його не читаю, бо мене попереджає система безпеки компутера.До речі, є корисний сайт stopфейк, де михови новини можна перевіряти.

• Подобається Подобається x 1
  13. Юрко НОТОЦО

A я Михові вірю,бо галичанин,о-о!Галичани не брешуть і до церкви ходять і...пиво Львівшьке п'ют. А зеленсько-73 %-ським ні,не вірю,бо як то пан Циган мовить,же махлюють!:drinks:

брехунів2.jpg 000nb1.jpg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. medwedo berlogsoni

От тільки в Бога, мені так здається, Мих не вірить. Хоча і пише "залиш на Господа...", але християнських заповідей, мабуть, не виконує. Паску їсть, кагору може гальбу випити, церковного.
    Взяти хоча б цю ситуацію з російським літаком, що вимушений був пролетіти над Україною.
    Оце - саме той випадок, коли тебе вдарили по правій щоці (чотири вбитих українських військових з подачі путінської влади), а ти підставив ліву (пропустив через свій повітряний простір пасажирський літак, що летів із Росії в Італію).
    Пасажири цього літака, пілоти, їх численні родичі, знайомі побачать, що в Україні - не жидобандерохунта (летіли ж над Львівщиною!), а цілком адекватні добрі люди. Там і Манька Захарова подякувала львівським диспетчерам. А отже - знатимуть уже сотні тисяч.
    І тому, у випадку чергової підлості з боку Кремля, багато хто з них почне дивитися на Кремль як на свиноферму.
    А Мих, якийсь іудей, Господи прости, з Мойсейовими заповідями - око за око, зуб за зуб...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Того пана навіть і перевіряти в лом. Хай собі пише

А було би прикольно, якби Портнова поставили ГенПрокурором.

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ті, хто не бачив раніше, вже не побачать. Ця хвороба є невиліковною.

17. Юрко НОТОЦО

:haha:
    Класно сказалис-те. Галичани такі-і-і,не глупіші іудеїв...око-за-око,зуб-за-зуб і вила в задницю!
    Не пробачать багатох речей... в тім числі Небесну сотню,загиблих в війні на Донбасі...як і поляки не пробачили Катинь, збитий літак з Лехом Качинським під Смоленском...
    Чого в поляків не попросили шляху? Сказали б : Дайтє путь! Нє стреляйтє,..в нас понос! Вони б також може б дали дорогу! А-а-а!
    Тож-отож! :hunter:
    Мих,галичани,западенці,націоналісти...то європейці!:hi:

галичанина.jpg

18. Silver bullet

Лактоша, в тому, що ви зробили в кабінці для голосування, не треба виправдовуватись на форумі. Бо це не тільки ознака меншовартості, а взагалі смішно перед ніками-буковками виправдовуватись)
    Справа в тому, що треба туди хоч раз поставити людину кришталевої чесності. А Портнов:facepalm:...та ще хто його зна як він до Раші ...я наприклад не маю гадки. Де він ховався - у Раші?
    А може бути так: посадить трьох-чотирьох прихвостнів Порошенка, а потім почнеться кришування рейдерства чи ще щось на кшталт того. цей хлопець здібний.

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

20. Silver bullet

Та я ж не з прокурорських- мені їх кадри невідомі.
    Взяли б наприклад румунську прокуроршу - оту, відому. І ніхто б ні на кого не ображався. Сиділи б усі бувші можнавладці, а хто не хотів сидіти - віддали б у казну під опис все, що наскирдували і геть звідси за кордон. А до того нікого не випускати - можна ж.
    При Порошенко геть всі великі крадії та бандити перебігли у Рашу чи ЄС, а могло б бути по-іншому.Тому всі, хто залишилися, знали, що на крайній випадок збіжать за кордон і там мали кошти в банках та вілли.
    Ну якщо якийсь таможенник наскирдував 19млн і поклав в польській банк, просто нічого не роблячи, а тільки пропускаючи контрабанду, то що ж ті, що були міністрами та віце-прем'єрами - не знайшли б собі ради при Порошенко? А зараз є команда "фас", бо толпа розірве і цих, якщо не буде сатисфакції за 5 років бідності та несправедливості.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)