Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

О, так,так...
    Катрен про ВР

Включила Україну Рада
    у турбулентну сферу
    й втянула зрадницьки її
    в земельную аферу...
    Вся Східна Україна
    Хазарією стане...
    для Західної,Дай Нам Бог,
    такий час не настане!

View: https://youtu.be/d_mCAT-6yEM

Останнє редагування: 19 лис 2019
    • Подобається Подобається x 1
  2. Детективи НАБУ з ніг збиваються в пошуках повного запису розмови криворізької бригади слуг. НАЗК призначає позачергову перевірку оренди тещиної квартири першого віце-спікера за державний кошт. Директор НАБУ дає третю за день прес-конференцію. ГПУ і ДБР перевіряють, чи справді депутат від слуг приховав судимість. З усіх відомств постійні включення на 1+1, президент пише п‘ятий гнівний відос.

Як ні?

А, тепер корупції нема, як же ж я міг забути! От Порошенко якось указ підписав, злочинець і корупціонер. А то хлопчики бавляться в серіальчики, хіба за це притягнеш?

3. У ТСН бачу, що Олена Зеленська займеться реформою харчування дітей у школах.
    Пішов купувати лоточки. Даватиму дітям їжу з собою

• Подобається Подобається x 1
  4. Юрко НОТОЦО

Інтересно,яке закінчення фільму в натурі буде?Як то вони собі уявляють? Ну пам’ятаєте ж ті кадри в парламенті!

5. Російські окупаційні війська на території Донецької області біля тимчасово окупованих населених пунктів Заїченко та Новоазовськ, на вихідних не пустили до своїх блокпостів спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ (СММ ОБСЄ).

Про це ідеться у звіті ОБСЕ.
    https://www.osce.org/uk/special-monitoring-mission-to-ukraine/439463?download=true

Так і війська в зоні розведення відвела тільки Україна.

І про смерть комбрига 128ї Зеленський і слова не сказав.

І про скидання гранати з беспілотника, що порушив наш кордон теж мовчать.

У ЗЕ все добре.

View: https://www.facebook.com/724192162/posts/10156369425137163/

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дуже цікаво спостерігати, як Юля поривається боротися з корупцією, особливо в світлі її відносин із братією Дубневичів, описаних за посиланням, яке я випадково знайшов учора.
    Цитата, ще раз:
    Брати Нал

• Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із корупцією та корумпованими чиновниками боролись завжди.
    Але яка особливість: затримали когось із оточення Порошенка - Порошенко не такий. "агенти Кремля" розхитують човен... А тепер правильно роблять, що розслідують діяльність "Слуг".

• Тупо Тупо x 1
  8. Прориви в зовнішній політиці Зелі:
    - приїжджає прем'єр Ізраїлю - домовляються про виплату пенсій євреям, які колись до репатріації працювали в УССР.
    - їде в Польщу - домовляються про ОДНОСТОРОННІ поступки України в історичних питаннях
    - приїжджає прем'єр Чехії - вимагає від України виплати боргу уряду СССР в розмірі 100-200 мільйонів доларів.

Де в цьому інтереси України?
    Від Пороха хтось вимагав чогось подібного в односторонньому порядку?
    І що буде на нормандській зустрічі з такими дипломатичними "проривами"?

9. Який треба мати оху@ватор, щоб перестати оху@вати від цього зеленого болота і зебебілів, які вірять і жруть всяке гівно, що ім підсовують:

Таня Адамс
    Я тут немношк решила прийти в себя и не писать. Поставить охуеватор на техобслуживание, скока ж можно? Но нет.
    Як казала моя бабця: «До нашого берегу не гівно, так тріська».
    И я уже даже привыкла к этим ежедневным по три раза пиздецам. Реформа питания в ЗСУ всё? Ну ок, ладно, не жили хорошо- нехуй и начинать.
    Комбриг погиб? Ну так получилось, помните, нам говорили, что они самивиноваты? Едут туда за огромными денжищами, детишек обжирают.
    Задолженность по зарплате поднялась на уровень 2001-го, впервые за все годы? На так хуле вы хотели, кормить никто и не обещал.

Но сегодня меня конкретно дёрнуло, шо ту лягушку гальваническую.
    Потому что, когда я шутки шутила про мандаты от Слуги Народа для парикмахеров, массажистов и морской свинки Мафусаила, я ещё не знала, что это нифига не предел.

Оказывается в нашей самой клёвой партии мандат поимел уголовник. Насильник несовершеннолетних.
    Избранный по 153 округу (Ровенская область) народный депутат от «Слуги народа» Роман Иванисов скрыл от ЦИК, что в 90-е годы был осужден и отсидел срок за изнасилование несовершеннолетней.(с)
    Иванисов Роман Валерьевич, 02.11.1978 г. р. был арестован 14.09. 1995 года Куйбышевским райотделом Запорожской области по ст. 117 ч. 3 (изнасилование несовершеннолетней), и ст. 118 ч. 2 (изнасилование несовершеннолетней неестественным образом) действовавшего на тот момент УК. 22 сентября прибыл в СИЗО,но был через три дня выпущен по постановлению суда.
    Но ненадолго. 25 октября 1995 года его повторно задержали по тем же статьям.

Итого, 21 марта 1996 года будущий нардеп от «Слуги народа» был приговорен к 3 годам 6 месяцам лишения свободы. Потом год ему скостили.За хорошее поведение, наверное. Отбывал заключение в Мариупольской ИТК Донецкой области.

Вот такие у нас пирожки с котятами.
    А я прям предвкушаю рой зелёных мух, который сейчас хором по свистку прожужжит какую-нить очередную залипуху. Могу даже предложить варианты:
    - Невинная жертва судебной системы!
    - Он уже искупил и теперь чист аки ангел!
    - Вы не так понЕли!
    - Она сама виновата!
    - При чем тут Вова, он низнал!

Вот сразу: сходите нахуй пажалста. Уже нет ни сил ни желания общаться с мухами.
    Скажу одно. Вы, блять, создали какую-то нездоровую альтернативную реальность.
    Где дешёвый тупой клоун делает вид, что он президент, а насильник- дегенерат может быть избран депутатом.
    На следующих выборах я буду голосовать за морскую свинку Мафусаила. Она точно имеет чистую биографию и испортить сможет только собственные опилки.

View: https://www.facebook.com/100008744058665/posts/2188304118137702/

10. Юрко НОТОЦО

Ми наканунє большого шухєра!:)))
    Але то ще буде,йой-йой-йой!:haha:
    Нова епоха! ХХІ століття! Галичани сцють по-ногах! Європа всирається!
    Трамп стискає кулак! Хайфа танцює і чекає нью-емігрантів! Світ балдіє від новин з Укранії!:yahoo:

11. Ще раз нагадаю, що вся вся ця квартальна братія закінчилася для мене в день, коли я випадково почув, як вони жартують із Тимошенко, котру Янукович щойно запроторив у тюрму. Але й тоді вистачало бидла, котре реготало з тих жартів. Сьогодні це бидло вибрало собі бидлячу владу.
    І лайно та сморід тепер супроводжують наше життя щоденно.
    Карл Волох

12. Юрко НОТОЦО

ПІДТРИМУЮ ЛЯШКА! :uanew::bandera::friends:
    -----------
    У Бориспільському суді розглянули клопотання прокуратури
    Бориспільський міськрайонний суд розглянув клопотання прокуратури про арешт колишнього народного депутата Олега Ляшка через бійку з народним депутатом від "Слуги народу" Андрієм Герусом. Суд постановив відпустити Олега Ляшка на особисту поруку Вікторії Сюмар і Михайла Волинця.
    Трансляцію судового засідання вів телеканал ZIK.
    Суд відпустив Ляшка на поруки

• Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Lanktocha

Не може чудо в пірях не гадити.

Зеленському до такої борідки тільки пейсів бракує.

Знають порохоботи, що оголошує Зеленський, якщо вони його не слухають, заздрять та ненавидять?

Без фантазій про візит до Польщі, що в односторонньому порядку?
    Візит Зеленського до Польщі: подробиці домовленостей | Погляд — новини Києва та Київщини онлайн

• Тупо Тупо x 1
  14. У Венесуелі обрали президентом водія автобуса. Через 2 роки булка хліба коштувала 2 мільйона. Правда смішно?

15. Lanktocha

І що?
    Раз на раз не приходиться, Лукашенко - колгоспник, Валенса електрик, Гавел - драматург... Та і сама Венесуела для багатьох держава-страшилка.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Факти ICTV Зеленський підписав закон про вільний доступ до пляжів | Факти
    От так то. У попередників двадцять років до цих законів руки не доходили, а "клоун" взяв і віддав узбережжя всім українцям.
    І ліс в Карпатах заборонив вирубувати на крутих схилах, щоб не було зсувів.
    Адже, коли йде дощ, спочатку намокає величезне дерево, і потім лише - земля під ним. А там, дивись, і дощ перестав. Земля під деревом залишилася сухою, або трохи зволоженою. Скапує вода з дерева помаленьку та випаровується. Грунт на місці залишається. А коли дерево зрубали, дощ пішов і грунт, якому сотні тисяч років, за пару годин змило в річку. Та ще й місток знесло.
    Для Вас, львів"яни, закони прийняті, хоча Ви голосували за Чиколада. Бо не еврей (здається).

Так хто більше дбає про майбутнє українських дітей - Порошенко, Ющенко чи Зеленський?

• Тупо Тупо x 1
  17. Про переписку Юлі і Вови (багато букв про технології зашквару, читання буде цікаве, пости вітаються)

Ну, те, що Юлія Володимирівна стібонулася красивіше, це однозначно.
    Те що ЮВТ перекукукала всіх у нашому гаю - це теж якби ДА.
    Кучму, Ющенка, Януковича я взагалі не згадую. "Іних уж нєт (в політиці) - а тє далєчє".
    А от хто памятає зараз, як Мороз у 2006 році пішов на союз із Янеком і думав, "що зробили її разом". Ага. А от я памятаю повітряний поцілунок від Юлі Морозу. Аж мене тоді холодком обдало. Хто зараз памятає Мороза?
    Та за ржаками ми забули про те, що між рядками.
    Володя у одному пості чотири рази підставився і підписався за власні зашквари:
    1. От навіщо було говорити, що він дивиться ICTV? Зразу ж усі подумали: - лайкозалежний. Дивиться ток-шоу і мабуть балакає з телевізором як Слєпаков на НашаРаша. А для експертів знову підтвердження: він емоційно нестабільний. Є час - читай Дзеркало тижня, Український тиждень, Українську правду. Читай думки експертів. Ні, він поліз на конч-площадку, побачив Юлю, возбудився, позвонив Баканову, сказав шо він чорт. Поняв, шо не туда звонив - перезвонив Мендель, заказав текст із вигоном на Юлю. Результат ми побачили.
    2. Далі Вова каже "Хотів би, щоб ми були чесними до кінця".
    І мене аж відкинуло. Ай, мля, і ми б хотіли, щоб ви всі були чесними з нами до кінця!!!! І у мене тисячі питань одразу:
    - хто тебе відправив на вибори? Коломойський? Що казав, як вмовляв?
    - як ти набирав команду? Хто радив? Ну про Дубінського і Ткаченка ясно, від кого. Де набрав решту задрочів?
    - будь чесним і скажи, ти ржав, коли замовляли Гонтарєву? Ти ржав із Лисого і хору Вірьовки з "Горіла хата?" Чи тільки підхіхікував Ігорю Валерійовичу?
    - скажи чесно, що там з Приватом? Слабо?
    І, ГОЛОВНЕ!!! Скажи вже чесно: Іза шо ти такой влюбльонний в Путіна, що так хочеш із ним побачення? І з якого боку тут Україна?
    Вова, давайте будемо чесними до кінця не тільки з Юльою. А може хоч і з своїми виборцями?
    3. Вова чесно і до кінця нам жаліється, що Юля йому приносила список для призначень на солоденькі місця і обіцяла вєрность в голосуваннях. Але ми тіпа не такі, у нас епоха договорняків скінчилась назавжди. Ну, про Юлю і сомнєній нєт. Але ж.
    Млять, покажіть же вже йому договорняки Юзіка з криворізькими мєнтами, Ткаченка і Єрмака по Києву. Він може забув про поліграфи і конверти для Шарікових? У мене таке відчуття, що договорняки тільки почалися. І знову ж - головний - між Вовою і Вовою Путіним.
    4. І вишенька - це канєшна ж згадка про Юліну фігуру. Да, Юлі не дають солодкого. Тобто, ми дружно розуміємо, що весь десерт Слуги тепер їстимуть самі? А як ще розуміти фразу про призначення, якщо тут, в біса, усе по дідусю Фрейду.
    Володимире Олександровичу, як людина, яка розгледіла дуже давно Ваші політичні можливості, настійливо рекомендую Вам негайно звільнити тих чортів, які в невинному пості на 200 знаків можуть ЧОТИРИ рази вас підставити. Міняйте спічрайтерів. Не залупайтеся проти Юлі, їй і так не солодко.
    Їй-Богу, перед людьми невдобно за ваші зашквари.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)