Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Я дуже бідний, мій бізнес збитковий… я рік не був в лазні, я ніколи не платив податки… я півроку не їв печива… мене українці не люблять…

View: https://www.facebook.com/100005789734376/posts/1132296876973293/

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі ниття.
    Як ви проявили себе перед ІІ туром - були не реалістами, а романтиками, як аналогія, грають "Карпати" і "Баварія", фаворит відомий, "Карпати" можна підтримати як своїх, якщо програли, не проклинати "Баварію" та особливо не злитись. Як поступають порохоботи - було відомо, що Порошенко програє, а вони ще і зараз проклинають Зеленського та займаються гівнометанням.

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А от Мих із Хомчином вважають, що Ви завжди вболіваєте за "Баварію". І спробуйте переконати їх у протилежному.
    І Юрка на прізвисько СтрашнеПеро...

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Інтерв'ю з першою леді України Оленою Зеленською

View: https://youtu.be/42iBTmA-BYk

• Інформативно Інформативно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Виджу же зачинає-сі Медведьо і скучає за галицькими пророцтвами писаними Страшним Пером...Ну то маєте,на ніч!:pardon::hi:

яко кара.jpg

7. Бюджет і не тільки
    От занадто швидко і, як для України, дружно (як сказали б у давні часи: "в єдінам паривє") було проголосовано за державний бюджет. Депутати силами Слуг народу і "прімкнувших" позафракційних проголосували основний документ країни на 2020 рік - навряд чи читаючи документ.
    Турборежим forever.
    Сміливе припущення, що депутати не читали бюджету склалося у мене тому, що вони не змінили навіть тих прикрих ляпів, які залишилися від попередників. А ляпів там було...
    І це не тільки заявлені "депутатські гроші", яких, правда, стало в кошторисі не 6 мільярдів, а лише два. Хоча ми розуміємо: якби це був олігархічний режим Порошенка - це було би підкупом виборців, політичною корупцією. І багато сліз пролили б нам Дубінські про "Ані проста п*здят наши дєньгі".
    Звичайно, у Бубочкі і олігархі кращі, ніж у Петра. І патріотичніші. І депутати толковіші. Тому це вже не "зрада", а "перемога". А Дубінський, як мажоритарник із "просвєтльонних", отримає на свій округ гарного куша.
    Але крім цього, за турборежимом забули навіть поговорити про:
    - як так виходить, що держава Україна не враховує у освітній субвенції видатки на утримання дітей у яслах-садочках? Хіба не делегувала нам держава повноваження про обовязкове перебування дітей з 5-ти років у дитсадках? Чому усі видатки - за рахунок громад і батьків?
    - як так виходить, що держава Україна не враховує у розрахунках жодним чином позашкільну освіту? Хіба гурткова, туристична, спортивна робота - має бути лише прерогативою місцевих громад? Держава при Слугах так само не зацікавлена в різнобічному розвитку дітей? Держава так само допускає, що в Україні лише 14% дітей відвідують спортшколи? При тому, що у Нідерландах та Ісландії - цей показник - за 80%. І ніде в Європі - не менший за 30%. Ну, крім нас і Молдови.
    - ну і нарешті, смішна історія з профтехосвітою. Де поділили усіх на "розумних" і "красивих". Навчальні заклади профтехосвіти, які знаходяться в обласних центрах - фінансуються з бюджетів цих міст. Решта, які розміщені у інших містах чи селах - фінансуються з обласних бюджетів. І маємо, що якесь училище лісового господарства фінасується з бюджету обласного центру. Ну да, там же лісників потрібно - вагонами.
    І це, так, навскидку, тільки очевидні бюджетні ляпи. І тільки у системі освіти. А скільки такого по всьому бюджету?
    Казали, що все при "Слугах" буде по-людськи? Ні, не чули.

View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/2558591307581964/

8. "Патриоты" и "журналисты" молчат о подрые на мине комбрига 128 бригады. И почему-то не говорят, что был подрыв при осмотре места под новые позиции. По сути Зеленский и Хомчак приказали отводить войска на минные поля 14-16 годов. Стоит оно того Володимир Зеленський?
    Телеграмм канал - Roman Donik
    Страница ФБ Роман Донік - Roman Donik

9. "Патриоты" и "журналисты" молчат о подрые на мине комбрига 128 бригады. И почему-то не говорят, что был подрыв при осмотре места под новые позиции. По сути Зеленский и Хомчак приказали отводить войска на минные поля 14-16 годов. Стоит оно того Володимир Зеленський?
    Телеграмм канал - Roman Donik
    Страница ФБ Роман Донік - Roman Donik

10. Юрко НОТОЦО

І мовчок...Зеленський чогось по-всіх питаннях мовчить. Шо таке? Де він?На роботу ходить?Що сі стало,чого мовчить?

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та на кулєру вам тотой Зеленський здавсі? Ви шо, тоже за нього голосували разом з Лангтошею?

Тут все набагато складніше - @Мих не показується на форумі! От це катастрофа так катастрофа! /але не біда/
    Шо таке? Де він? На роботу ходить? Що сі стало,чого мовчить?

12. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Мабуть заїбавсь.

• Смішно Смішно x 1
  13. medwedo berlogsoni

Води в рот набрав.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

Цікаво, іконостас також арештували?
    Брати Нал
    Дуже цікава стаття. І Ющенко був у їх селі, і Юля Тимошенко.
    І, до речі, і закону про продаж землі не було, а хлопці на двох триста гектарів (думаю, що не солончаку) мають.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)