Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дурнику, не шукай виправдань своій тупості і тупості собі подібних. Шукай вирішення проблеми, яку ти створив разом з іншими зебілами

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Останнє редагування: 17 лис 2019
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як створив?
    Я ще перед ІІ туром не раз говорив, у Порошенка ніяких шансів і чи єдина це альтернатива?

• Баян Баян x 1
  4. Так, це була єдина, на тоймомент альтернатива. Подальший розвиток подій це показав.
    Але боягузи це не спроможні визнати і будутьі дальше шукати виправдання своєї розумової обмеженності, щоразу вигадуючи нові виправдання.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. У мене таке ж відчуття:

"Про любителя трампової задниці.
    Головне відчуття, котре не полишає мене вже півроку - це приниження і сором. Щоразу, коли я замислююся, чому більша частина населення, котра й наголосувала мені цю ганьбу, не відчуває того ж, прихожу до висновку, що це неможливо: малорос із почуттям власної гідності - це оксюморон."
    Карл Волох

• Подобається Подобається x 1
  6. Володимир Парамонов
    В нього патологічна ненависть до всіх, хто брав і бере участь у війні проти Московії, ненависть до самої армії і це тому, що він - БОЯГУЗ, "УКЛОНІСТ" та ЗРАДНИК!
    Комізм ситуації в тому, що що ця людина - "клоун на мотузках", ще зветься "верховним головнокомандувачем". З таким же успіхом, цью посаду могла б займати і мавпа. Хоча б вона не наробила стільки зла для Українського війська, скільки наробив цей невіглас на замовлення країни - агресора. Це не помилки, а це звичайна ЗРАДА.
    Більшого приниження Українські воїни не мали, за всі роки Незалежності України.

"Краще би воїнам подякував!" Зеленский оскандалився у Facebook

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Скоро буде як в тому прислів'і:" Пожалів вовк кобилу - залишив хвіст і гриву":

Помічник президента України з міжнародних питань Андрій Єрмак має контакти з російським віце-прем'єром українського походження Дмитром Козаком, відповідальним за політику Путіна на Донбасі Владиславом Сурковим та Адміністрацією президента РФ в цілому

Про це 16 листопада 2019 року заявив український політик та дипломат Роман Безсмертний в ефірі програми "Студія Захід" з Антоном Борковським на телеканалі Еспресо.TV.

"Якщо аналізувати цю особу, то він достатньо серйозно інтегрований в російський істеблішмент і він спілкується не тільки із Козаком. Він спілкується з Сурковим, він спілкується з оточенням Суркова дуже тісно. Він спілкується з багатьма в Адміністрації Путіна", - повідомив Безсмертний.

При цьому гість студії зазначив, що в даному випадку йдеться не про особисту позицію Єрмака, а про виконанння ним "доручень Зеленського".

"Треба розуміти - те, що говорить і озвучує Єрмак, це те, що думає, і те, що робить, президент Зеленський. Не розділяйте ці речі", - наголосив Безсмертний.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пєтушарьі...
    Головне відкукурікати.

• Тупо Тупо x 1
  9. VasMT

Бля-я-я, які ви всі свинорилики ТУПОРИЛІ...
    upload_2019-11-17_17-33-41.png

upload_2019-11-17_17-34-14.png

• Тупо Тупо x 3
  10. Dred

Dred Well-Known Member

Васьок, не вже ти думає що зелена шмаркля знає про це свято?
    Це в його офісі люди не забули і виставили інфу.
    І не обісралися як із Бабиним Яром :haha:))))))))))

11. Юрко НОТОЦО

Коротко...В народі та і в депутатів нагромаджується обурення і ненависть до власного одурення Тим,що верхівка зелених починає пропонувати.
    Думаю,що це все може скоро вилитися в Тимчасовий Уряд в Україні і в Лютневу(як в 1917) ліворуцію ...нє,скоріше праворуцію.:preved:
    Тимошенко вже летить...:girl_witch:

12. Юрко НОТОЦО

Йой,пан просекютор Рябашапка напевно десь юж біжить,або на ровере їде,чи з Льондину літаком летить в офіс шкандальну справу відкривати,..або теж конверта чекати! А шо-о,робота така!:preved:

13. VasMT

7E43E7528B6A-6.jpg

• Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я ще тоді писав і так само вважаю зараз, Порошенко міг бути тільки "меншим злом", якщо його суперник у ІІ турі гірша і ненадійніша кандидатура.
    В результаті, пригадую бздури порохоботів, хоч велика перевага, є ймовірність, що голоси інших кандидатів підуть до Зеленського, були крики, що все одно Порошенко переможе. Які методи агітації - не впустити у ІІ тур Тимошенко, а Зеленський впевнено перемагав ймовірних учасників ІІ туру Тимошенко і Порошенка. Допорохоботились.

• Баян Баян x 1
  15. Специально для некоторых "сторонников команды Зеленского", активно бомбящих мою личку...которые возмущены моим, скажем так, скептическим отношением к ним...
    (отвечать каждому из вас по-отдельности - весьма утомительное занятие, а я ленив... потому отвечу вам всем скопом, постом...)

Дело не в самом факте вранья нынешней власти народу...

Ибо ЛЮБАЯ власть врёт своим гражданам... по крайней мере, "местами не договораивает"... даже самая демократичная и самая народная... такова природа самой ВЛАСТИ... когда в человеческом социуме приходится ставить ОБЩЕЕ над ЛИЧНЫМ...

Дело, мои дорогие зелёные друзья... совершенно в другом...
    в СТЕПЕНИ ЗНАЧЕНИЯ и ОБЪЁМАХ вранья власти...

Специально для вас, мои маленькие "зелёные" друзья поясню:

Одно дело "умолчать" об истинных причинах увольнения некоего сотрудника обладминистрации в Черкасской области и совершенно другое дело - "умолчать", например, о некоторых нюансах решения касаемо отказа от ядерного статуса страны...или, например, о некоторой подоплёке переговоров с агрессором, "не афишируемых" для широкой общественности...

Как говорится, почувствуйте разницу... и размер ПОСЛЕДСТВИЙ для судеб страны и народа, в ней живущего...

Так вот, дело в том, что ваши "уникальные зелёные лица" из нынешней ВЛАСТИ..."уникальны" в этом отношении лишь одним...

ОНИ ВРУТ ТОТАЛЬНО...
    независимо от того, речь идёт о качестве дорог в Украине и размерах зарплат учителей, тарифах или же о сдаче националных интересов страны...

ОНИ НЕ РАЗЛИЧАЮТ СТЕПЕНИ И РАЗМЕРОВ ПОСЛЕДСТВИЙ СВОЕГО ВРАНЬЯ...

Собственно, в этом я и вижу ГЛАВНУЮ опасность нынешней "уникально-зелёной" команды...

И да, у Порошенко тоже врали и "тупо молчали" в ряде случаев СТРАТЕГИЧЕСКОГО значения (собственно, за что и поплатились)... Однако, там хоть понимали, где нужно "испытывать стыд и угрызения совести".... и искать хоть какие-то оправдания...

В нынешней "зелённой команде" такими рефлексиями не страдают. Здесь уверены в своей непогрешимости и "мессианстве".... более того, объяснять обществу свои косяки и проёбы "хоть чем-то вменяемым", считают ненужным и вредным... (кстати, это ОТЛИЧИТЕЛЬНЫЙ ЗНАК, патентованных популистов)...

На мой взгляд, это весьма недальновидная политика...
    Констянтин Машовець

16. СБУ заборонило дитячу казку "Дюймовочка". Тому, що це посягання на зріст Зеленського. ДюймВовочка.

• Смішно Смішно x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)