Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. "Скажу однозначно, що ніхто не звертався (до мене – ІФ) з цього питання. Ба більше, я брав участь у багатьох заходах за лінією Україна-США, зокрема і найвищого рівня. Були і телефонні розмови президента Порошенка з президентом Трампом, і віце-президентом Байденом, коли він ще був віце-президентом. І, повірте мені, слово "Бурісма" або ім'я сина Байдена ніколи не піднімалися. Зокрема, ще раз наголошую, під час телефонних і будь-яких контактів із віце-президентом Байденом", - сказав Костянтин Єлісєєв.

Іншими словами: ніхто, включаючи Трампа, не вважав Порошенка клоуном, щоб навіть пропонувати йому таку єрунду. Не кажучи вже, щоб він погодився.
    Тільки клоун плазував там про "100% моя людина", зганьбивши Україну на весь світ.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Пригадав, був випадок із Кучмою, тоді ніби він був нетверезий і наговорив дурниць при зустрічі з президентом Вірменії, скільки натворив алкаш Єльцин... Не перебільшуйте, Зеленському до такого далеко.

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не снимая мокасины и с мустанга не слезая,
    На тропу войны ступивши, ставит "тупо" без разбору
    Гордый воин, гордый сокол...
    Строго он насупил брови!
    Пусть трепещет враг Ланктоша!

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. ⚡️UPD: від адвоката:
    Банкіра Гриценка затримав одіозний прокурор Кулик! СБУ коментує вчиненене співробітниками цієї спецслужби бандитське викрадення Олександра Гриценка, називаючи його “затриманням за дорученням Генеральної прокуратури України”.
    Чому взагалі СБУ щось коментує, коли за їх же твердженням справу веде Генеральна прокуратура? І коментувати має одіозний прокурор Кулик?" - заявив адвокат.
    «Затримання здійснено без ухвали суду, з грубими порушеннями закону, за відсутності законних підстав. Було піддано небезпеці дитину Гриценка, яку вкинули в автобус, а потім кинули напризволяще.

Замість доставки затриманого до найближчого органу досудового розслідування, Гриценка кілька годин возили містом в наручниках, піддаючи тортурам. Під приводом медичного освідування доставили до лікарні, але після прибуття адвокатів від освідування відмовились і повезли до ізолятора.

Протокол почали складати через 8 годин".

❗️❗️❗️Правова держава???!!!! Наші міжнародні партнери вже сьогодні будуть проінформовані про те, що відбувається з влади Зеленського в Україні!

⚡️⚡️⚡️Що було!
    Сьогодні посеред білого дня СИЛОВИКИ ВИКРАЛИ голову Укрексімбанку в Києві на очах у дитини, з якою він гуляв. Дитина побігла від страху до дому САМА, коли батька «пакували» в авто без пред’явлення звинувачень тощо!

Ми багато чули раніше про рейдерство. А про державне рейдерство здається ні.... але влада пропонує нам всім споживати нові реаліті-шоу!

За непідтвердженою інформацією на Укрексімбанк, який входить у трійку самих надійних банків України, «поклав» своє око ВЕБ Росії і зара буде брудна брехлива компанія проти Голови Укрексімбанку Олександра Гриценка від всіх «сателітів» Кремля. Не лише одним відведенням ЗСУ ми ліземо навколішки до «норманді» формату. Банківська система до Ваших послуг, пане Путіне, слуги на Україні не щадя живота свого працюють. Експорт російської електроенергії вже відновили.

❗️Просто фіксуйте хто і що про це пише.

За посиланням деталі успішної діяльності Укрексімбанку за останні чотири роки:
    Експерти страхового ринку відзначили надійність Укрексімбанку

⚡️Отже - qiu prodest або кому вигідно?!!! Для мене відповідь очевидна - Путіну і Коломойському, який марить про 100 млрд від Раши‍♀️.

✅ Чи ми усвідомлюємо це?!

P.S.
    «У Німеччині вони спочатку прийшли за комуністами, але я не сказав нічого, тому що не був комуністом. Потім вони прийшли за євреями, але я промовчав, тому що не був євреєм… Потім вони прийшли за членами профспілки, але я не був членом профспілки і не сказав нічого. Потім прийшли за католиками, але я, будучи протестантом, не сказав нічого. А коли вони прийшли за мною – за мене вже не було кому заступитися “. Ці слова належать відомому німецькому протестантському теологові, одному з найвідоміших борців з нацизмом Мартіну Німьоллеру.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2019-11-16_22-59-45.png

upload_2019-11-16_22-59-59.png

upload_2019-11-16_23-0-17.png

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. 3 роки тому написано. Це що, вже тоді впроваджувались ідеї, на яких прийшли до влади нинішні, і я це відчула й побачила небезпеку?

Катерина Яресько

УСЛЫШЬМЕНЯ

Написала пару постов по нынешней ситуации, и на меня тут же набросились какие-то люди с криками, что власть их не слышит и всякими такого рода претензиями. Вот мне интересно, они и правда думают, что если поменяют нынешнюю верхушку, которая хоть и не слишком эффективно, но все же действует и, в общем-то, в приемлемом направлении, на какую-то мифическую другую, происхождение которой совершенно непонятно, вернее думается, что кремлевское, другой сейчас просто не будет, то их начнут слушать?
    А как они этот процесс себе представляют? Такое себе вечное круглосуточное шустершоу, на котором в креслах, прикованные цепями, сидят йуля-ляшко-добкин-и-т-п и слушают, слушают, слушают?...
    А почему тогда у меня наоборот четкое ощущение, что чем дальше, тем больше у нас получается влиять на происходящие процессы?
    Так может с этими возмущающимися что-то не так?

Ну, в общем вы поняли, вопросы поставлены, щас нам тут все объяснят, а я в это время пойду делом заниматься. Потому что знаю один рецепт - если хочешь влиять на процессы, нужно их создавать.
    Ушла

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Lanktocha

В шоці від порохоботів, ще нічого не сталося, а вже найгірші сценарії. Майже як цигани, свою дитину набють наперед, навіть якщо ще нічого поганого не зробила.
    Це найгірше мало вже настати після очікуваного ІІ туру, але ще буде.

• Тупо Тупо x 1
  9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, це Ви точно знаєте, чи знову брешете?

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви казку про цигана, циганча, кобилу і лоша знаєте?
    Як що ні, то я розповім.
    Один циган казав: От зароблю грошей, куплю кобилу, вона приведе лоша...
    А циганча радісно: А я буду верхом їздити на лошаті!
    Циган переперезав малого гарапником: А не їздь, бо спинку зламаєш!

Тому, я думаю, Ланктоша своїми словами сказав, що потрібно чекати поступового розвитку подій, а не відразу малювати найгірші сценарії.

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

12. Як відомо, найрадикальніший спосіб боротьби з контрабандою на митниці - коли сонцесяйний преЗЕдент особисто розганяє її керівництво і призначає нових начальників - політично грамотних, ідеологічно правильно пофарбованих. Саме так сталося на Закарпатті під час історичного візиту і супутньої наради з митниками.
    На жаль, недопрацював МЗС. Дипломати забули, мабуть, офіційно повідомити сусідів про те, що контрабанда тут повністю викорінена - можна навіть не перевіряти. І словацькі поліцейські затримали українські автівки з рекордною партією щойно доставленого через східний кордон бурштину, котрий підозрювані українці намагалися відправити зі Словаччини в Гонконг.
    Думаю, відомству Пристайка час хоч частково реабілітуватися і спеціальною нотою засудити недружні дії сусідньої держави з дискредитації потужних правоохоронних зусиль українського президента.
    АПД. Тут пильні громадяни обгрунтовано запитують, звідки взагалі взявся той бурштин, адже легального видобутку ще немає, а нелегальний наш Нелох давно припинив, звільнивши лісника, керівника поліції та всіх інших відповідальних осіб?
    Карл Волох

13. Як голосували тепер так і будети жити:
    EJkIjfYXkAIRf96.jpeg

14. Виборці Зеленського - це такий собі колективний Іуда, якого на гроші кинули.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Lanktocha

Коли ви заспоекоїтеся і що має статися?
    Має стати ще гірший президент? Для багатьох колись було шоком перемога Кучми, але здавався він ще дуже хорошим, порівняно із комунягою Симоненком.
    При плюсах і мінусах Порошенко - минуле, має стати Бойко, з яким був договорняк і тоді буде усвідомлення, що не таким поганим був Зеленський.

• Тупо Тупо x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)