Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Он мінє спгашивает! Я Вам шо,New York Times или Бєня с Хайфи ,или Зеля,дгуг нашего Васі,што то всьо,что на Домбасе ...то их! :read:

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

3. Ми маємо третю за короткий час заяву про виплату чорної зарплати в конвертах депутатам від СН під кураторством Богдана. Ви чули про те, що хтось із уповноважених правоохоронних органів заніс цю інформацію в ЄРДР і почав передбачену законом перевірку? Я також ні.
    І лихо б із «стовідсотково своїм прокурором» - від нього ніхто нічого путнього й не чекав. Але наші найновіші найчесніші найнезалежніші антикорупційні органи, підшефні ФБР та американського посольства - з ними що? Невже всралися?
    Скажіть, а вам не здається, що час уже цю набушну шарагу розганяти - все одно від них більше ганьби, ніж користі?
    Карл Волох

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васін шеф.... сказав не обзивати сепарів сепарами.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А чого ж журналісти не бачили - навіть всі переписки в смартфонах бачать, а "конверти прямо в залі" - ні?
    А был ли мальчик?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

По суті вони і не є сепаратистами, що у них спільного з каталонськими сепаратистами чи активістами канадського Квебеку?
    Більше підходить "коллаборанти", "бойовики"...

• Тупо Тупо x 2
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У офіційної Америки жодних сумнівів у тому, що Росія напала на Україну, ніякі не сепарації.
    От що було сказано на самому початку слухань по імпічменту Трампа (а у владі США кожне слово має бути виваженим, особливо коли мають місце офіційні заходи):
    Интервью / Сергей Пархоменко
    Я порадив би почитати чи послухати (краще) за посиланням. Яка роль України, які наслідки для Росії, які можуть бути наслідки для Трампа.
    Як обернеться справа з малазійським Боїнгом. Дуже цікаво і пізнавально.

Особливу увагу хочу звернути @hrim -а. Це не думка Медведо, на яку можна не звертати уваги. Це - думка офіційної Америки. Яка важить дещо більше ніж думка Медведо, чи думка карловолохів усяких.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Юрко НОТОЦО

Діяльність фракції Слуг народу в ВР слід призупинити і розслідувати спеціально створеною слідчо-прокурорською групою з представниками ООН,

• Смішно Смішно x 1
  10. Юрко НОТОЦО

upload_2019-11-16_12-46-35.png
    Василю смішно...бо він більше вірить в кругову поруку верхівки Слуг Бєні ніж в воскресіння Свободи чи Бандери.
    Блажен хто вірує,Василю! Підмічу ...що з деяким відходом націоналістів від політики, гівно почало моцно лізти з Слуг народу з Усіх дір!
    Йой,як хлопу та забракне грошенят на їдзенє та комунальні послуги...Йой,йой,йой! І як то ті слуги,та будуть виходити з тої ВР? На носилках,чи шо? Чи може втікатимуть в Хайфу? :preved:

upload_2019-11-16_12-39-33.png

Last edited: Nov 16, 2019
  11. Може, мені пам‘ять відібрало чи вже Альцгеймер прогресує, але я не пам‘ятаю в період керівництва «диктатора і бариги», щоб члени команди і чиновники (правоохоронці) взагалі тегали його в кожному пості про свої великі досягнення. А тут серйозні, ніби, люди, досі аполітичні технократи (частина - реальні реформатори) кожне повідомлення про прийнятий важливий профільний закон супроводжують навіть не просто тегом, а клацанням підборами: «прийнятий за ініціативи президента Володимира Зеленського», «підписаний президентом» і т.п. Та що там закони! Тут уже завершення будівництва будь-якої бюджетної собачої будки чи реконструкція туалету без посилання на мудре і далекоглядне рішення (ініціативу, політику) великого зеленого вождя стають немислимими.
    Я б іще зрозумів, коли мова йшла про старперів (мого покоління, наприклад), у котрих символи комуністичної віри з обов‘язковими «виконуючи історичні рішення 25 з‘їзду КПРС», «мудрі настанови Політбюро ЦК КПРС і особисто Леоніда Ілліча Брежнєва» закарбовані в мізки назавжди. Але ж тут про молодих людей ідеться. Звідки це неприховане і безсоромне холуйство? Ще декілька місяців тому ваш вождь «із народу» презирливо відгукувався про президентські (мова про Порошенка) портрети в кабінетах держслужбовців, обіцяючи замінити на світлини дітей тих чиновників, а тепер ви йому лижете так завзято, що бризки слини летять по всій країні.
    П.С. Знаєте, що найсмішніше? Я за всі роки жодного разу не тегнув ані Пороха, ані Яценюка з Гройсманом чи Авакова з Луценком (та інших політиків чи правоохоронців) на підтримку дій чи репутації яких періодично з ідеологічних чи етичних міркувань вважав за необхідне виступити. Тому що для мене принизливе таке підлабузництво. Я просто ділюся з вами своїми думками, а не звітую перед начальством чи роботодавцями (яких у мене немає). Але мене ідіоти називають порохоботом. А самі в своєму холуйстві вже Білорусь наздоганяють
    Карл Волох

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачив той, хто бачив, а не той, хто вам потрібен. Правильно?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

патрійоти?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ви як мале дитя). Та коли б таке практикувалося для такої великої фракції "прямо в залі", як каже та брехушка, уявіть скільки було б в інеті доказів.
    Ворогів СН у парламенті багато, і журнашлюх, які не їдять-не сплять, а заробляють смаженими фактами - безліч. Парламентарі не можуть яйця почухати без свідків, а ви про конверти з грошима "прямо в залі". :)))

• Тупо Тупо x 1
  16. Gyppsy

• Тупо Тупо x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

при тому, при таких заявах, правоохоронні органи мило мовчать. Депутат ВР заявляє про чорний нал, а НАБУ - ноль уваги. Чому?

About this website

ANTIKOR.COM.UA

Черный нал в конвертах «слугам народа» – это нормально, в НАБУ, словно воды в рот набрали

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Портнов - потенційний злодій з часів Яника. А злодій завжди покриє злодія.

19. Gyppsy

Прошу пана, ви двадцять разів суджені, а ще досі не показали заяву в органи, в котрій Депутат ВР заявляє про чорний нал)))
    Навіть кіна такого не показали-сте)))

• Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що? Вдало розвелися?)

CENSOR.NET.UA

Найманці РФ дві доби ведуть вогонь по позиціях ЗСУ в місцях розведення сил біля Богданівки та Петрівського, - штаб ООС. СХЕМА
    16.11.19 12:32 - Найманці РФ дві доби ведуть вогонь по позиціях ЗСУ в місцях розведення сил біля Богданівки та Петрівського, - штаб ООС. СХЕМА Російсько-терористичні війсь....

Повірив Путіну.....

• Тупо Тупо x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)