Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я тільки но на 112 каналі в швидкій строчці бачила, що Макрон погодився. Ви в якій циберці свої новини берете?о_О
    Макрон погодився на зустріч лідерів «нормандського формату» – Офіс Зеленського
    Так отож, що треба спочатку самим щось робити! Діяти, не мовчати, не терпіти! Скільки разів різні перемир'я при Порошенко зривалися - скажуть по новинам - і все до чергового перемир'я.
    Я не знаю - нащо я з вами розмовляю? Як в пусту діжку.

Останнє редагування: 7 сер 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розумієте. Є люди нерозумні - буває всяке. Але то не біда. Найгірше, коли людина нерозумна, а вважає себе розумною.

Ото якраз про Зеленського.

Замість того, щоб пєтушитися перед Порошенком, взяв би його міністром закордонних справ, або радником по закордонних справах, чи переговорником. Ну не вмієш ти то робити! Чого ганьбиш державу і виставляєш Україну на сміх? Ти ж ніколи цим не займався, ти ж зелений, то май мудрості хоч трохи. Вже шо-шо, а Порох у справах закордонних точно би не підвів.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я з ящиком про політику ані на йоту. 112 канал - Медведчука/Путіна. Шо там дивитися? А посилання на циберко є, дивіться уважно.

4. Silver bullet

Якби ви хвилинку подумали, то ніколи б тої дурниці про екс-президента як міністра закордонних справ не сказали б.
    Це можна як анекдот розказувати.:facepalm:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Silver bullet

Якраз ворожі канали і треба дивитися, щоб бути в курсі того, що там затівається. А Зеленский - він, одначе, швидко вчиться, і його не надуриш.
    Він твердо тримає позицію, що найважніше - це суверенитет і щоб не гинули люди і цільно цього тримається.
    От я думаю, що ви ще йому дифирамби співати будете, як ваш поплічник пріус Порошенко, якого ненавидів раніше. Нічого, все не так погано - чого не знає - навчиться.

Останнє редагування: 7 сер 2019
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось вам правдивий анекдот:

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скільки людей віддало життів, борючись проти Путіна на своїй землі, не десь там... І тут головнокомандуючий взяв і заліз в сраку Путіну.

Батько загиблого там все добре сказав...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Silver bullet

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Десь отак вони думають і розмовляють між собою...:preved:

upload_2019-8-8_0-33-51.png

Останнє редагування: 8 сер 2019
  10. Юрко НОТОЦО

:mocking:
    upload_2019-8-8_0-17-22.png
    upload_2019-8-8_0-26-31.png
    upload_2019-8-8_0-29-11.png
    upload_2019-8-8_0-20-0.png
    upload_2019-8-8_0-22-2.png

11. Юрко НОТОЦО

upload_2019-8-8_1-16-40.png
    upload_2019-8-8_1-20-44.png

12. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Й лизоблюди чомусь у тому хиталися разом із ним, синхронно.

13. hrim

hrim Well-Known Member

Тим, хто негативить попереднього президента у звязку із рівнем життя,
    раджу брати рівні життя у Придністровї, Абхазії, ОРДЛО – і порівнювати, і з незахопленим, але анонсованими до захоплення Росією територіями.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову стара жована-пережована мантра, що Порошенко незамінний та безальтернативний. Вже хто-хто, але на посаду міністра закордонних справ, фахова освідчена кандидатура знайдеться не одна, крім Порошенка. Зверніть увагу, як політОЛУХ, нарваний порохобот Цибулько, спочатку кричав, як не президент Порошенко - повномасштабне вторгнення русні, тепер він частий гість на пропагандиських шабашах у Скабєюшки, скоро там побачимо інших порохоботів, бажаючих підзаробити і побути хлопчиками для биття?
    Вже є версії, раз, проти Зеленського хочуть настроїти армію і потім зробити проти нього військовий переворот.

15. Юрко НОТОЦО

Жінки самі для себе визначають ,що другий чоловік після розлучення і її нового одруження гірший від першого,а третій-четвертий взагалі,від всіх попередніх!:)))
    Україна,чей також якась жінка!

upload_2019-8-8_9-37-27.png upload_2019-8-8_9-40-45.png upload_2019-8-8_9-51-41.png

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Путін - Хуйло ?

Зеленський просив хуйла ????

Просящий у хуйла?

Не бридко?

• Безграмотно Безграмотно x 2
  17. Юрко НОТОЦО

upload_2019-8-8_10-25-58.png

Шо-о,катреняку повчально-пророчу,про те ,що буде за дурення? Прошу дуже...в-галицькому стилі-манері!:mocking::hi:

00000аpк2к.jpg

• Тупо Тупо x 1
  18. iso

iso Well-Known Member

Я так зрозумів, що Ви бачите лише два варіанти: відвоювати Донбас і Крим силою (прихильники Порошенка) або стати на коліна перед Путіним (прихильники Зеленського)?

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Щось не помітно було з боку Пороха відвойовування силою.

20. iso

iso Well-Known Member

Ви неправі. Людину, що зуміла так високо зійти, назвати нерозумною - це вже упередженість. Нема досвіду, непрофесійність в політиці, можна називати ще... Але будем сподіватися, що Зеленський на відміну від Порошенка, краще справиться з відбором кадрів і буде прислухатися до думки радників .
    Включно з російськими.
    А от цього не буде ніколи:).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)