Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

От буде смішно, якщо адміністрація прибере приусівське "тупо" взагалі і всю його тяжку працю місяцями на форумі зведе на нівець).
    Щодо антисемитизму та шовінізму, то згодна що це погано, що Адміністрація таке дозволяє, бо гості тут ходять толпами і розносять чутки про галіцийський націоналізм. Хоч особисто я того дописувача не вважаю адекватним і майже не читаю.
    Колись Любомир Гузар казав:
    «Про шовінізм нема потреби довго говорити. Це націоналізм у найгіршому вигляді. Шовінізм був і є причиною багатьох міжнародних непорозумінь і нещасть."

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А ось звідки ростуть ноги, -
    "Не спрацював вибуховий пристрій": за що сім'ю добровольців відправили за ґрати
    Що сталося, чому проводилися обшуки, а найголовніше, в чому ж підозрюють сім'ю добровольців – у розслідуванні OBOZREVATEL.
    ''Не спрацював вибуховий пристрій'': за що сім'ю добровольців відправили за ґрати

• Тупо Тупо x 1
  3. Silver bullet

Звісно, я можу помилятися. Але ж чогось до них звертаються з криминальними замовленнями як до кілерів? Це що - як назвався добровольцем, то море по коліна, бо піднімається гвалт, що переслідують патриотів? Хай розслідують, якщо є уліки та докази, хай суд буде.

А порохоботи взагалі дев'ятий вал фекалій піднімуть, хоча при Порошенко та Матіосі пересаджали тих добровольців без міри.
    Треба мати порядок в державі! Тим більше коли війна і багато зброї на руках у людей і нормальних, і злодюг, що хочуть заробити за допомогою зброї, і взагалі неадекватів - хворих, наркоманів та алкоголиків.

Дивлячись на тоту парочку щось сумніваюся, що їх прихватили даремно...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Від тюрми, звісно, не зарікаються.
    Але я все життя маю справу з вибухівкою і вибуховими пристроями. Багато чого знаю і вмію. Але ж мене не арештовують...
    Ні КГБ не арештовувало, ні ФСБ, ні СБУ. Хоч тут деякі розповідали, що строчили доноси на мене... :)))

• Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тут не один дописувач.
    Мене у фанати Порошенка не записували, але за деякі вчинки його поважаю, а у дечому критика, ну на відміну від декого, не зробив із нього божка.
    А ваші пости щодо Зеленського - просто гівнометання.

• Баян Баян x 1
  6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Можно было и не вилять кормой, как маркитантка у Евгения Савойского.И так все ясно.

• Подобається Подобається x 1
  7. Silver bullet

Якщо Зеленському ставити в минус непрофесіоналізм - тут я згодна, казати нічого, бо сфера діяльності була надто далекою від управління країною. Але були у нас різні при владі, а де ми? Позаду Молдови?
    Взагалі в тому провальному стані нашої країни причина не в непрофісіоналізмі - тут процентів десять, ще 20 - війна, втрата заводів, а процентів 70 - монополізм, лобізм, хабарі та корупція.
    Скільки розмов про лісорубів, копачів бурштину, збитковість державних підприємств, а що зроблено великими державними діячами з тим жахливим розграбуванням країни?? нічого, не було політичної волі.
    Тому мовчіть, порохоботи, хай інша влада робить.
    Нічого, Зеленський навчається швидко.
    Головне, щоб неефективних відправляв у відставку, поки не буде ефективності. І ще йому, крім інвестицій, дуже потрібні "посадки" - покарання розкрадачів України - це дасть подальшу додаткову ефективність економіки взагалі.
    Якщо нічого знову не буде, то рейтинг та підтримка зникнуть, а з ними і можливість міняти країну.

Останнє редагування: 7 лис 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. MayorMayor

Так бубочка адвоката Авакова в "рюкзачном" деле поставил губернатором Харьковской области для "покарання"?

9. Silver bullet

Кучер не був при владі, не морозьте. Аби не мовчки)
    Адвокати навіть вбивць і гвалтівників захищають.
    Що там щодо рюкзаків - ні ви, ні я достеменно не знаємо. Матеріали справи не читали).
    Зате меркернесу тепер не спиться, як я розумію. І годуватися з міста буде набагато складніше. Світлична багато робила для області в межах своїх обов'язків. А з меркернесом вона в стан війни ніколи не переходила, собі дорожче. Так що я це перепризначення так і розцінюю. Кернесу зроблять погані умови.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. MayorMayor

Понятно. "Лечебный массаж простаты"

11. MayorMayor

Щось «слуга народу» останнім часом уникає зустрічей із своїм хазяїном. Зазвичай таке трапляється коли слуга щось спиздив або напивсь.(с)

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Буля,Буля...Ой,Буля,Буля! Куди його начальство з Хайфи запхало...Ой! Краще б вже кудись та главврачом в роддом Харкова ,разом з тим Богданом!:cry:

13. MayorMayor

14. MayorMayor

Мадам, это тоже "для покарання"?

15. Silver bullet

ви шукайте, шукайте блошиць у команди Зе. :)Тим паче хто там розбирається - чи це підвишення, чи воно відбулося насправді чи ні.
    Але не мовчіть! :uanew:
    Якщо серйозно, я всі вкиди порохоботів до уваги давно не сприймаю. В мене більш надійні джерела інформації, ніж всякі лемберги чи якісь янелохиужасні.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. MayorMayor

Зомбоящик с "Г+Г".

17. MayorMayor

Кстати, мадам, до вас какой "Эпицентр" ближе- на Гагарина или на Героев?

18. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Це суть! Скоро напевно відкриють якусь потаємну массонську ложу ,ну там "Бень-зеленські каменярі" з Кучмою чи то Кравчуком президентом і їх досвідом,як то вже було,а може й далі є! :preved::cools::dirol::cools:
    upload_2019-11-7_17-1-30.png
    upload_2019-11-7_16-55-47.png
    Notoco Photo 10755.jpg

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)