Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"передчасно говорити " і "зустріч до кінця року є передчасною" - це трохи різні речі.
    Ви вірно підмітили, що треба бути дуб-деревом, щоб не бачити цієї різниці.

• Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мені пригадується анекдот про дурака і Золоту Рибку, як дурень попросив у неї, щоби кінець був до землі.
    От Рибка йому ноги і вкоротила. :mocking:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Там не все так однозначно.
    Вони кричали "Трамп наш" і до чого докричалися?
    До Зеленського могло бути інше ставлення як до КВНщика, гумориста і як до президента ворожої країни, так само інше до порошенківських шоколадок і тортів і як до ворожого президента.

• Баян Баян x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну нічого...Коли говорив про Пороха, всім подобався Хмара. Тепер нехай поговорить про Зе. Свобода Слова.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А от джерело вашої брехні від Портного вже обрізали. Я не знаю як ви виживете.:haha:

У мене є хороших новин для вас. Facebook не витримав цієї остогидлої всім нормальним людям харі та видалив її нафіг!

DYMKA.COM.UA

Facebook видалив сторінку Портнова
    Соціальна мережа Фейсбук видалила аккаунт Андрія Портнова-колишнього заступника глави Адміністрації президента-втікача Віктора Януковича. Тепер юрист,

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вчіться в розумних...

upload_2019-11-6_12-43-55.png

7. VasMT

Я його і тоді не слухав.
    БЮТовець, а значить оранжоїд, і з комуністами по засосах...

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

5 жовтня було місяць назад, а ви тільки зараз роздуплилися. Тоді допис Хмари прочитали, обговорили і забули
    Як це "Шо далі?" Ви що, забули? о_О

ЖИВЕМО ПО НОВОМУ! і ЗМІНИМО УКРАЇНУ РАЗОМ!

Прошу пана, ви мене дивуєте...
    Ви взагалі-то програми Президентів читаєте чи ні?

• Тупо Тупо x 1
  9. Два сегодняшних месседжа от зелёной власти:

1. "В законодательство Украины планируют ввести ответственность для журналистов за манипуляции", - министр культуры, молодежи и спорта Бородянский.

2. "Там есть честные и порядочные люди: кто-то из них сможет остаться в команде "Слуги народа", - нардеп от СН Ткаченко о наемниках РФ на Донбассе.

Перевожу:
    Это вам не свобода слова и демократия от "шоколадного барыги"! А будете лишнего трындеть на бубочку-нелоха, у которого от вас, неблагодарных, синяки под глазами - все сядете, журналисты-манипуляторы-порохоботы! И чтобы совсем покончить с "барыжной властью", позовём ещё Пушилина на должность министра экономики - там же тоже наши люди живут!

В том, что происходит, глупо винить Коломойского и его молодую команду - они читались с самого начала. А вот для тех, кто закинул их во власть патаму-что-хуже-не-будет:

мой бог да это ж те же грабли
    не разглядели в темноте
    а ну наступим мы еще раз
    да те

И опять, сцуко, "агрессивному меньшинству" в который раз подметать за вами, яну-, ко-, зе- билами.
    Helgi Sharp

10. Gyppsy

Прошу пана, не переживайте так за мене;

Ви дуже часто бачили, щоб я копіпастив Портнова з Фейсбуку?
    От то ж бо і воно;

Прошу пана, ну невже ви думаєте, що я не прорахував всякі ризики?)
    Так що не переживайте за мене. Як казав пан Василь - на мій вік на хліб з маслом і ікрою вистачить /не дослівно, лінь шукати оригінал/;)

• Тупо Тупо x 1
  11. Gyppsy

Ціхо-ціхо...
    Ще не знати, що про Вас будуть говорити в школах через десять років /шутка / )))

А Хмара в свій час зробив немало для України.

Просто декотрі політики, артисти, вчені, тещі, батьки, стрики, вуйни з вуйками... та й взагалі люди старшого віку не мають в животі того мікроба, котрий відповідає за право поучати інших. І вони втрачають відчуття моменту.

Але до цих людей треба відноситися з терпінням і розумінням, бо ще не знати, якими ми будемо в їхніх роках;

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Ага...:crazy:
    Васька мріяв,Васька думав
    Дарма їсти хліб...
    а зелені ті запхали
    Васьці в-дупу біб...
    Ну отой,що бомба-міна,
    як той щур-у-зупі...
    Ой,нехай мовчить вже краще,
    і йде на закупи...
    Купувать за-пенсію
    яйка з курки-дупи!

13. Gyppsy

Юрко, ви сі не гнівайте, але тутка-во вас також стосується

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  14. VasMT

Я і ставлюсь з терпінням.
    Не сприймаю серйозно.

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріус поставив мені за цей пост тупо. Очевидно, що не бачить різниці.
    Oak the Tree.
    https://translate.google.com.ua/?hl...me&op=translate&sl=en&tl=ru&text=Oak the Tree.

• Тупо Тупо x 1
  16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Божа роса:

Було:

Стало:

17. Юрко НОТОЦО

:facepalm:
    А шмаркачі а-ля Вас,і Вась мають зеленого хробака-зебобіка в-мозгу,виведеного науковчями в Хайфі,що вміє,та і пудрує вам мозок на 73%,робить повними клоунами,а далі а-аж до стану на Кульпарківській..."бень-зеленським" синдромом вже назвали! Виводиться "марь-ванною" (теж зеленою) ,а-аж до повного зникнення розсудку рівно о 7-40 вечора при-штайн-фраєрському режимі лікування.Вперйод на Городецьку поки ще не 7-40...Васю не забудьте!:crazy::)))

View: https://www.youtube.com/watch?v=-WZvIznJyGs

upload_2019-11-6_16-40-34.png

Останнє редагування: 6 лис 2019
  18. MayorMayor

"Дядя Вова, ты дурак?"

Зеленский представил харьковчанам нового главу ОГА

"Мы уже обсуждали это раньше, по телефону, Владимир Александрович, и я повторю сейчас: я буду работать 24 часа в сутки и 7 дней в неделю, чтобы показать лучший результат", - пообещал Кучер главе государства и всем харьковчанам.

Он также подчеркнул, что прежде он работал адвокатом, и знает, что такое уголовные производства.
    Сам Зеленский поздравил нового губернатора, вручил ему удостоверение и посоветовал, в первую очередь, выходить на улицы и спрашивать у людей, какие именно проблемы их волнуют.

19. MayorMayor

"Рюкзаки Авакова" здесь, конечно же, совсем ни при чем.

20. Good man

Good man Обычный человек

Губернатор должен на общие цифры опираться, а если он будет тратить время на разговоры на улицах, то ничего толкового не выйдет. Три скамейки и две лоджии наладит.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)