Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

порохоботи подуріли)

• Тупо Тупо x 2
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А нашо ви тоді давали це посилання? Там щось говориться про дешевий газ?

Мих, ви що таке кажете? Ви хотіли дешевого газу, а вам дали прямо в морду?

Останнє редагування: 5 лис 2019
    • Смішно Смішно x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та я і не заперечую, що якщо дуже хочеться, то можна
    Я і сам такий, і ще знаю трохи таких людей;)

Полежати-то можна, але треба бути готовим до того, що за це можуть покарати.
    І потім не скигліти і не розмазувати соплі і не шукати шкварки;

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

можуть. Переїхати, наприклад, можуть (як мене рік тому). Не встигнеш прилягти - як вже хтось їде)))

Останнє редагування: 5 лис 2019
    • Смішно Смішно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так я і думав.
    Чергова брехня вальцманоїдыв.
    Отримав пенсію. І мама отримала.
    Копійка в копійку.
    Слава Вальцману!

• Тупо Тупо x 1
  6. VasMT

• Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

• Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

• Тупо Тупо x 1
  9. VasMT

upload_2019-11-5_14-52-27.png

"Ми вітаємо завершення відведення сил і засобів в Золотому і високо оцінюємо зусилля президента Зеленського і його команди з вирішення конфлікту на сході України, які відновлюють суверенітет і територіальну цілісність України. Закликаємо Росію повністю виконати Мінські угоди і вивести свої сили зі сходу України", – повідомляється в мікроблозі посольства в соцмережі Twitter.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Silver bullet

щось пішли порохоботи зовсім під плинтус. Як не допис, то пук в калабаню.
    Може краще мовчати, щоб не сміялися?
    Мих, як буде про ще писати, тоді і писав би.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. VasMT

Там той чел ще більше напписав.
    Наприклад:
    Тепер я розповім, що буде далі.
    Росія не виконає своїх зобов’язань. Вчергове. Почнуться бої. Загинуть солдати. Загинуть тільки тому, що хтось захотів пограти в піддавки. Ми втратимо ще один шматок контрольованої території. Наші солдати схилять суперника до миру, закопаються в землю, втримають ситуацію. Як зазвичай. Тому що зможуть. У цьому я не сумніваюся.

Мрак! Апокаліпсис! Кінець світу!
    Пройшло чотири з половиною місяці.
    Що відбувається в Ст.Луганській знають всі.
    Крім упоротих вальцманоїдів, звісно.

З братом спілкуюсь. Він вперше на Донбасі.
    Питаю, ну що? Каже, тихо.
    - Що робите?
    - Зариваємось.
    - З нуля?
    - Ні, розширюємо і поглиблюєм.
    Це район Гранітного.

• Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви й не ставити питання: ХТО. Тому з вас користі, як з ....

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я радий, що ви тав вірно вірите Путіну.
    Недавно розмовляв людиною з Золотого. Каже, влада приховує правду. Нема тиші. Це його слова.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого? Корупція поборена? Кіко корупціонерів посадили? Нуль?

15. Silver bullet

Я на суди по кримінальній справі їздила 3 з половиною роки. Може вам за місяць усих корупціонерів пересаджати? Тоді тільки з трійцями рєвтрибуналу: вибити показання і до стінки.
    При вашому кумирі ні одного не вдалося пустити по етапу - за 5 років!
    Тому мовчіть та чекайте на готове

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 2
  16. VasMT

Я вірю тим, хто знає, хто бачить і чує.
    А не людині з підтанцьовки свинорилого.
    І я розмовляв. Бреше ваша людина. Тиша повна. В Золотому. В зоні розведення.
    Як ви гадаєте, якби там стріляли, ота група Білецкого вже не завалила би мережу і всі ефіри цією сенсацією?
    Отож...
    Кульок на мінус.

• Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Олег Пономарь: Главнее и важнее сегодня новости в Украине нет.

То, что МВФ не возобновляет сотрудничество и не предлагает новую Программу, должно быть на всех ТВ-каналах и во всех СМИ 24\7.

Я всегда писал, что не\сотрудничество с МВФ - маркер №1.

Готова ли Украина продолжать структурные реформы?

Готова ли Украина играть по правилам цивилизованного мира?

Хочет ли?

И дело даже не в возможном дефолте. Дело в выборе - Украина либо с Западом и играет по его правилам либо становится Сомали.

Сегодня в Москве открывают снова шампанское.

Василь Бойко: МВФ сказал что кредит Украине не даст.

Дыра в бюджете будет расти.

С Путиным договориться не получается.

Ну что ж, Зеленскому пора ехать домой к Порошенко и спросить как он принял страну с пустым бюджетом, а оставил с 20млрд$ запасами в золото-валютном фонде и с растущим ВВП, как он возродил украинскую армию и вывел в 10-ку сильнейших армий Европы, как он смог добиться антипутинской коалиции и санкций против кремлевской банды.

Да да. Пора ехать на поклон к Петру Алексеевичу и заодно позвонить Гонтаревой, попростить чтобы она вернулась в Украину и снова возглавила НБУ.

Очень легко быть популистом и очень трудно быть реалистом

18. VasMT

Ромцю, що це???
    Зрада зрадна!!!
    Слава Свинорилому Вальцману і тупорилим вальцманоїдам!!

View: https://www.facebook.com/odalug/posts/1347154915466805

Сергій Гайдай побував у Золотому–4 та Катеринівці

Сьогодні, 4 листопада, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай відвідав Попаснянський район.

Очільник області на власні очі переконався, що ситуація в населених пунктах, де відбулося розведення сил і засобів, залишається контрольованою та спокійною. Зокрема, у Золотому-4 він побував у школі та новому аптечному пункті, а також у Катеринівці поспілкувався з місцевими жителями.

«Учора у соціальних мережах з’явилася неправдива інформація, що у Золотому з’явився російський прапор. Особисто переконався, що всюди майорить тільки наш український, а школа існує, і наразі тут вчаться 36 дітей. Поспілкувався зі справжніми вчителями, а не «так названими акторами», як їх називають», – зазначив Сергій Гайдай.

З метою поповнення матеріально-технічної бази навчального закладу було передано принтер та ноутбук.
    За дорученням президента України вирішено одне з важливих питань Золотого-4 – на базі ФАПу запрацював аптечний пункт. Сергій Гайдай запевнив місцевих жителів, що завтра в населеному пункті розпочне чергування бригада «швидкої допомоги».

Окрім цього, голова облдержадміністрації ознайомився з ходом розмінування в районі КПВВ «Золоте» та, перебуваючи в Катеринівці, переконався, що до місцевого магазину здійснюється підвезення необхідних для населення продуктів.

«Мене обурюють дії людей, які розповсюджують фейкову інформацію. Поки наші воїни захищають Україну, надають можливість нам її розбудовувати, нам доводиться багато часу витрачати на інформаційну війну», – прокоментував Сергій Гайдай.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. VasMT

• Інформативно Інформативно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  20. VasMT

Ромцю, а давайте на сто баксів заб"ємо, що з МВФ все буде в штатному режимі?
    Слабо? Можете водою на Стрий віддати, по курсу.

ЩОДЕННО НА ТЕЛЕФОНІ: ГОНЧАРУК ПРОКОМЕНТУВАВ ГУЧНУ СТАТТЮ WSJ ПРО ЗЕЛЕНСЬКОГО І КОЛОМОЙСЬКОГО
    [​IMG]5 Листопада 2019 [​IMG]13:41
    Переговори з Міжнародним валютним фондом тривають в нормальному режимі, і інформація про замороження програми не відповідає дійсності.

Про це сьогодні, 5 листопада, на презентації держбюджету заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, коментуючи статтю в The Wall Street Journal.

Гончарук зазначив, що кожен день зустрічає в ЗМІ "якісь маніпулятивні історії про те, що нібито хтось прийняв рішення, заморозив програму".

"Це не відповідає дійсності. У нас абсолютно нормальний робочий процес з колегами з Міжнародного валютного фонду", - зазначив він.

За словами прем'єра, МВФ хоче бути впевнений в тому, що Україна робитиме все від неї залежне, щоб стягнути кошти, які були втрачені платниками податків при вирішенні ситуації з проблемними банками.

"І ця робота теж ведеться в достатній мірі", - сказав він.

"Чутки про те, що програма заморожена, МВФ відмовився - це просто маніпуляції, яким не варто вірити. Переговори тривають, ми щодня на телефоні з нашими колегами", - підкреслив він.

Міністр фінансів Оксана Маркарова додала, що зараз з МВФ активно обговорюється комплексна трирічна програма.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)