Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А хто вивісив прапор?
    Нагадаю, що сєпаратори теж відійшли. Тобто ЗВІЛЬНИЛИ НАШУ територію.
    Перемога?
    Так.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мих, ви таки дебіл, чи просто напилися при неділі?

Розмова про розведення

Розведення сил у Золотому розпочалося у вівторок, 29 жовтня: згідно з домовленостями, українські сили відходять на один кілометр назад, так само роблять бойовики. І вже закінчилося

Розведення сил у Золотому завершили - штаб ООС

• Тупо Тупо x 2
  3. VasMT

І хто дав команду не стріляти?
    Поіменно можна?

• Тупо Тупо x 1
  4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

и что, на "звильненний" территории украинский флаг и украинские органы власти?

5. VasMT

• Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Майори, допоки ви обидва будете знущатися над українською мовою?

Ви вибачте, але мені ваше зауваження нагадує про одну дєваху із анекдота.

Заходить дівка в тролейбус і каже "Уступите место беременной женщине!"
    Якийсь дідок дивиться на неї підозріло: "А по вас і не видно..."
    "А ты что, старый хрыч, хочешь, чтобы на третий день было видно!?"

• Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Авакова я і зараз не проти поміняти на іншу кандидатуру, але не від мене це залежить.
    Ген.прокурор був президентська людина, так само і всі судді, не треба щось вишуковувати для оправдання, Гепу - повноцінно судили, чи був із ним договорняк, свобода на певну кількість голосів від Харкова? Аналогічно із Трухановим. Всі сліпі, нічого не бачили, все бачили тільки порохоботи?
    Я вже не раз писав, до посинінь вам доказував, будь хоч 100% голосів за Порошенка від Львівщини, він вибори програє, а ви і далі, не реалісти, а романтики.
    Мали бути зміни, чи все як було, а хтось із чимось незгідний, зразу "провокатор", "агент Кремля", "не розхитуй човен".

• Тупо Тупо x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Рюкзак новый себе присмотрел?

• Тупо Тупо x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Ещё один кремлёвский провокатор, да, Дмитрий Анатольевич?:))):))):)))

10. hrim

hrim Well-Known Member

Брат ватного холуя в курсі цього?

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я прошу пробачення, але всі ваші пости свідчать не про справжній, а про сраний патріотизм. Василь захищає країну, а ви носитеся з одними і тими ж постами, як чурек із саклею.
    Хіба не правда, що Україна при таких стартових можливостях, які були, коли розпався Союз, стараннями наших олігархів скотилася на останнє місце в Європі?
    А коли вас питаєш, чи повинні олігархи повернути вкрадені гроші, бо саме через цих олігархів Україна опинилася зараз в такому скрутному становищі, то ви весь час відморожуєтеся.
    Так що ніякий ви не грім, а також звук, але трохи інший. Вибачте, але ображати військову людину, яка стоїть зараз на захисті України, якою б ця людина не була і що б не говорила колись про щось - це підло.
    У чому ви патріот? У тому, що чужі ролики по десять разів перепощуєте? Чи в тому, що риєтеся в старих дописах і витягуєте їх сюди зараз?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. MayorMayor

Васян, не нужно стараться быть тупее, чем ты есть на самом деле.Золотое- украинская территория.Там и были украинские флаги и украинская власть.Что со "звильненням"?Там, откуда отошло сепарье- тоже украинские флаги и украинская полиция?

13. MayorMayor

"Мне сорок два года и я не лох"(с).Пока ваше всьо так говорит- я буду аналогично.Тем более, что я не госчиновник высшего ранга.

14. VasMT

Двамайора - тупой и єщьо тупєє.
    Територію після відведення військ в Золотому контролюють спостерігачі ОБСЄ і нацполіція України.
    Фсьо... :meeting:

Тобто влада там УКРАЇНСЬКА.
    Обтікай(те), вас же двоє :mocking:, тормоз.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

До вас то тяжко дійде, але спробую:

Розведення - це відступ. Чому? Тому що українці відходять на своїй землі. А кацапи - на нашій загарбленій.
    Якщо у вас 5 кімнат у квартирі і бандити зайняли одну, то пропозиція відійти від дверей є ганебною для власника квартири, а не для бандитів, бо вони полюбе у вашій квартирі і частково у вашій квартирі.
    Що далі? Ви виконали вимоги бандитів. Бандити далі будуть вимагати для себе вигоди. Вони недаремно проливали кров і просто так кімнату не віддадуть. Нащо їм це після 5 років війни? Значить вони будуть вимагати преференцій для себе. Що це може бути? Вони, тобто ті, хто вбивав наших воїнів, мають бути недоторкані що до кримінальних справ. Дозволимо їм це ради миру? Тоді наступне: вони будуть формувати свою владу, котра буде черяком для України на десятки років. Дозволимо їм це? Далі, вони захочуть ввійти у ВРУ і там будуть ліпити під себе разом з командою Медведчука, бувшими регіоналами свої закони. Дозволимо їм це? Ну... ради миру. А далі, Расія прівєт!

От ви пишите:
    Домоленостями з ким? З Пуйлом, чи з терористами?

З ким наш президент домовився?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой налякали! "Нужно просто перестать стрєлять!!" - то слова вашого адекватного. Нова стратегія у війні.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коли ви у політичному питанні, чи буль-якому іншому починаєте переходити на особисте, то автоматично починаєте бути схожим на дебіла.

18. MayorMayor

Васян, да я понял, что украинскую территорию, с которой отошли УКРАИНСКИЕ войска "контролируют" наблюдатели ОБСЕ.Как быть с территорией, которую контролируют сепары?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ОБСЄ, де 37 кацапів і жодного українця.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  20. MayorMayor

Ну для Васяна выходит монопенисуально- ОБСЕ, где нет ни одного украинца, и ВСУ.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)