Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

От бачите - не голосували. Віддали вирішення своєї долі комусь іншому. Які претензії до когось?
    А ваші земляки вийшли і проголосували за незалежність ДНР. І набрали більшість
    «За» проголосували 89,07 відсотків, «проти» — 10,19 відсотка, а 0,74 відсотка бюлетенів зіпсовані[42].

Так що маєте те що маєте і Нехай щастить.
    Тоді Вам треба звертатися до Пороха, шо нє?

• Смішно Смішно x 1
  2. skelja

skelja Active Member

Ви то бачили? В кожній раді знаходяться книги перепису з усіма даними, включаючи паспортні.

3. skelja

skelja Active Member

Дякую за побажання. Ми вже звикли. Це тепер вам Нехай щастить!

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Але зеленим пацаном крутять,йой,йой...Короче командують ним і офіційно вже починають з лохом оформляти розвод!
    Пєсков сказав, що має зробити Зеленський, аби відбувся «нормандський саміт»
    Це як в шлюбі,де декому і не треба свідоцтва про розлучення,раз має нову дружину десь в Італії,Канаді.До-дупи йому та справка,якщо Крим,Донбас,а завтра і Адєсса з Храковом будуть його,А ще й з документом. Короче цирк-на- дроті! :facepalm:
    Не буду катренякати,але...це все закінчиться зле! Впаде клоун з дрота!

upload_2019-10-28_13-52-39.png

Last edited: Oct 28, 2019
  5. Gyppsy

Всім Нехай щастить!

І прошу послухати пісеньку

View: https://youtu.be/VEtwo39_B2w

6. skelja

skelja Active Member

• Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Здається мені полку вальцманоїдів прибуло. Але та Скеля якась мутна. Маю думку, що то хтось із наших вальцманоїдів зареєструвався ще під одним ніком, щоби більше заробляти. Многостаночніки... :)))

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Gyppsy

А Ви мене на страх не беріть, вже страшений і не раз.
    І мій сусід в 23 ліг в Донецькому Аеропорту.

@skelja, я не маю нічого проти Вас особисто. Може Ви і хороша людина.
    Але я проти повернення ОРДЛО в Україну. Живіть собі так, як самі хотіли.

• Тупо Тупо x 1
  9. Gyppsy

Нє,

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порох таки дурний. Тому що замість того, щоб займатися розбудовою України і ввійти в історію як реформатор, оточив себе рішалами типу Грановського. Останній ще більше наїв собі небриту морду і з народними українськими грішми тепер житиме в Ізраїлі.
    Тому Порошенко, якого скоро почнуть тягати по судах, а не запрошувати для читання лекцій дома і за кордоном - дурний.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Коли б не зупинилися, тоді б вами і всією Україною пожертвували, але донбасяни померли б першими. Путін не дуже переймається мешканцями - Грозний в попіл перетворив разом з мешканцями і нічого.
    То якщо пропаганди наліпити, то будуть вбиті мирні жителі, хунта, правий сектор і захист руського язика. А як насправді, то це питання газу, ринків збуту та порти. Ну ще Україна в стойлі у Раші, з російськими гауляйтерами.

Щодо зради, то зрадив вас не Київ, а в першу чергу своя ригівська влада на місцях і їх кишенькова мєнтура. Невже це не ясно.

12. medwedo berlogsoni

Пріусе, Вам ніхто жодної оцінки не поставив, а Ви ж так старалися! Тому я вирішив виправдати Ваші сподівання і поставив Вам "Зе бест!"
    Аналогічний випадок мав місце під час проповіді фельдкурата Отто Каца, коли Швейк розплакався, мовби каючись у своїх гріхах, щоб зробити приємне фельдкурату.
    Носіть золоту зірку на здоров"я!

• Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

Ви що - знайшли десь його месідж?? Це ж треба затратити час.
    І то ви даремно, з зіркою.

• Тупо Тупо x 1
  14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

До речі Йожеф Швейк був з войском в Фельштині в 10 км від мого Самбора і ві Львові .Пріус то добре знає!

CCF258A3-CFA0-4726-AF52-86C3E60D387F.jpeg

• Подобається Подобається x 1
  15. medwedo berlogsoni

Мені зайвої зірки не жалко. Хай носить. Ніхто із конгеніалів не поставив, так хоч я.
    У цього чоловіка оцінки на форумах означають щось надзвичайно важливе в його житті. На рекорди йде, "нє щадя жівота сваєво".
    Він у мене не в ігнорі, бо не може за три дня слова з себе вичавити, не те що... Ой, не буду рухати :facepalm:

• Смішно Смішно x 3
    • Тупо Тупо x 1
  16. VasMT

Не ясно. Принаймі мені.
    Як могла ригівська влада зрадити, коли влада була вже у скакунів?

• Тупо Тупо x 1
  17. Silver bullet

До речі, на Харків були великі надії у розбудовників "руської весни". Але не було кому підтримати - дивлячись зараз на такі толпи в Донецьку "Путін, ввєді войска".
    До речі, навесні 2014 року Коломойський харківському Гєше та іншим керівникам міст та областей дав пораду, після чого той перед штурмом харківської облради, куди вдерлися сепаратисти, зробив все як треба: закрив метро і т.п.

«На моей родной Днепропетровщине сепаратизм не пройдет. Сепаратизм не пройдет ни в одном юго-восточном регионе нашей страны. Я хочу, чтобы все политики трезво посмотрели на ситуацию, и формировали свою позицию прежде всего с учетом Конституции Украины и уголовно-процессуального кодекса. Тот, кто попробует пойти против единства Украины, обязательно проиграет.
    И я специально хочу обратиться к одному человеку - мэру Харькова г-ну Кернесу. Геннадий Адольфович, открытие именно вами «Украинского фронта» я считаю недоразумением. Командовать фронтом и вести его в бой вы получите моральное право, когда прежде всего сами займетесь своей боевой подготовкой, а не велоспортом, и когда начнете рисковать самим собой или своими близкими. А сепаратистские заявления вам стоит делать только в том случае, если вы своего сына будете отправлять на экскурсию не на Мальдивы, а в Дагестан, или на вокзал в Волгограде - пусть посмотрит и поделится впечатлениями. Может это отрезвит вашу очень горячую голову. Не дай Бог вам смотреть в глаза матерям сыновей, которые могут не вернуться с организованного вами фронта. Украина никогда не вела захватнических войн, но и своей земли ни пяди отдаст. Г-н Кернес, если вы начинаете играть судьбами миллионов людей, вы можете очень серьезно осложнить свою и так непростую собственную судьбу. Подумайте об этом».
    Источник: Коломойский: Сепаратизм на Востоке и Юге Украины не пройдет. Мы не дадим расколоть страну! (22.02.14 03:21) « Политика Украины | Цензор.НЕТ

• Подобається Подобається x 1
  18. Silver bullet

Ахмєтов, Штепа, Єфремов - це не риги? Ну тоді йой.Навіть дивно, що ви таке кажете.
    На Донбасі була завжди своя влада, яка не гнала порожняк - Звягільські, Лєвченки, Колєсникови, Єфремови, Ахмєтов, без якого ніякий бізнес не мав права на життя - всі, хто доїв Донбас, нікого сюди не допускаючи.
    А коли прийшов Янукович, то мєнтура мала і гроші нормальні, і безмежні права - цинічні пси донецької системи.

19. VasMT

Так. Ну і яким боком це можна зв"язати з оцим?
    Нагадаю, що влада скакунів приступила до офіційного виконання обов"язків 22 лютого.
    А "зраджувати" почали в квітні.Сподіваюсь це ясно?

• Тупо Тупо x 1
  20. Silver bullet

То що - пройшли місцеві перевибори? Нові люди в райраді, новий мер? Та про що ви говорите?
    Там всі люди Яника були всюди - і головний мєнт Донецьку, і головний прокурор, і СБУ була стара, проросійська.
    Президента ще не вибрали, не те що місцеву верхівку.
    В Києві були де-які зміни, а парламент був старий, а скільки було проросійської мерзоти, зрадників і в Генштабі, і в МО. Куди б вони встигли дітися?
    От давайте закінчемо про скакунів, бо я вас в ігнор загоню разом з Хомничем. Мені ці розмови дуже не подобаються, бо що таке донецькі джипи та їх содержимое, добре знають в Харкові.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)