Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) А рішення трибуналу щодо кораблів? Раша не виконує це рішення і ніякого блокування, бо з самого початку можна було б блокувати, щоб віддали моряків і кораблі, коли б Запад це турбувало.
    Навіть і трибуналу не треба було півроку чекати.
    А річ у тому, що ніхто блокувати не збирався і далі не збиратиметься.Так що потворами я б назвала тих, хто жалкує за тим, що відпустили полонених.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Якщо військові моряки, звільнені в рамках обміну між Україною і РФ у вересні 2019 року, не будуть являтися в російський суд, де стосовно них не закрита кримінальна справа, їх можуть оголосити в розшук.

Бл@дь, це що таке?
    Пані, якщо ви привикли стояти перед всяким хуйлом на колінах і для вас це звична поза, то це не означає, що вся краіна має вас наслідувати.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Що це було, Хомнич? Ви з глузду поїхали на політиці?? Та ви хворий!
    Якщо ви мені написали таку мерзоту, то щось буде по-вашому??це тільки вам в карму, та ще адміністрації знак, що вам тут нічого робити. Ви заспамили форум остаточно та ще пишете таке жінці, яка написала абсолютно нейтральне повідомлення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Тупо Тупо x 1
  4. Це було нагадування про самоповагу, про гідність краіни.
    Тому що кацапстан притих був на Азовському морі, поки Янелох не врятував кацапів від санкцій. Тепер знову маємо проблеми з судноплавством в Азовському морі, а кацапи зупиняють рибалок вже в прибрежних водах.

• Тупо Тупо x 1

5. View: https://twitter.com/vel0011/status/1188163536456998913?s=20

• Тупо Тупо x 1
  6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви тільки зрозуміли, що у нього з капелюхом не все гаразд? Я вже давно побачив, що його форма капелюха не відповідає нормальній формі головного убору. Тому я його поставив у ігнор. Тому що мені зовсім немає сенсу читати того, що через той капелюх проходить транзитом, і що в тому капелюсі бродить. Моя Вам порада: поставте того капелюха в ігнор і не псуйте собі нерви. Про роль адміністрації на цьому форумі тактовно промовчу.
    Я навіть не хочу подивитися, що він, той капюшон, Вам такого написав.
    Коли капелюхи ставлять тупо під простою цитатою статті Кримінального кодексу, про що можна з тими капелюхами говорити.
    Другий капелюх чомусь почав про Магдербурзьке право в темі про Порошенка розповідати. Каюсь, відкрив ігнорованих, але лише тому, що не зрозумів із чого Ви смієтеся - був у Вашому повідомленні лише однин смайлик, що качався на землі від сміху. Але так і не зрозумів. Побічно побачив кілометри капелюших флудів.
    Краще візьміться за іноземну мову. Більше користі буде, а я підкажу. Маю цінний досвід.

Останнє редагування: 27 жов 2019
    • Тупо Тупо x 1
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

:bad:

• Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

То Ви не зрозуміли. Звичайно, коли починати вчити граматику, віддієслівні дієприкметники та ізафети другого роду, то так як Ви кажете.
    Але я читаю Шерлока Холмса турецькою мовою, і мені цікаво, хто ж то калатнув кочергою по голові сера Юстаса Брекенстола, так що вона (кочерга) аж зігнулася.
    Тільки не кажіть, що катрени цікавіше читати, ніж пригоди Шерлока Холмса.

• Тупо Тупо x 1
  10. Не ведіться на слова штучних «авторитетів» у вишиванках
    В порівнянні зі злочинами “папєрєдніков” невинні слова та дії бубочкі заслуговують отєчєского поріцанія та погроз пальчіком, а не “розвернути армію на Київ”, як колись.
    Думати ж давно пора, а не вестися на слова штучних “авторитетів” вишиванках, ну.

11. Прекрасно:

Голобородько @goloborodyko
    Їздив на передову. Зустрічався з учителями та лікарями. Зрозумів одне – всі готові до розведення. І ми з Ігором Валерійовичем вже давно готові вас розвести. Розведемо "без шуму и пыли", будьте певні.
    Зробимо їх ще раз!

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вже пишу...:girl_witch::superman2:
    00000bs2 A2в5н2к32фз23e23ее48d34533к437.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=3aySOQN69Zs

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є дві фотки, які ясно говорять про суть справи. А все інше - говорильня.

upload_2019-10-27_20-1-25.jpeg

Ці дві фотки говорять хто є справжній президент, а хто є рейтингове бидло. Тут нема що додати.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Для початку, вислови Федини - багато у чому може переплюнути Фаріон, все більше нагадує Жиріновського, як той може ляпнути щось одіозне, що не пасує сказати ліліПутам, так і вона може сказати, що не пасує сказати Порошенку.

Не здивуюсь і вважаю правильно зробить той, хто хамидлу Хомчину пальне в рило, стриманість і розуміння треба мати і до тих, у кого інші думки і погляди, та і не кричать опоненти "Кримнаш", "Путін цар", щоб їх обзивати та принижувати.

• Тупо Тупо x 1
  15. З'ясувалось, що президент Зе скористався участю громадян Росії, вимагаючи відведення військ.
    У СБУ немає питань до президента?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

СБУ - це 95 квартал. Які можуть бути питання?

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

[QUOTE="medwedo berlogsoni, post: 3179560, member: 57958"
    Тільки не кажіть, що катрени цікавіше читати, ніж пригоди Шерлока Холмса.[/QUOTE]
    Медведьо не пролітав ? Напевно десь над Константинополем! ;)

upload_2019-10-27_20-44-2.png

• Смішно Смішно x 1
  18. Ну ось все і прояснюється. Чергова постановка для лохторату:

View: https://twitter.com/_dopeless/status/1188523856392347648?s=20

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)