Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Lanktocha, ждіть баян від Пріуса.
    А взагалі, моя Вам порада - поставте Хомчина в ігнор.
    Я захожу в перелік політичних тем і бачу його фейс із нез"їденим після виборів капелюхом в усіх топових темах. Що там читати? Одне і те ж, одне і те ж.
    Я сьогодні навіть не заглядав, що він там пише, бо наперд знаю.
    Мені його поведінка нагадує поведінку квочки, яка сидтить на тенісних кульках. Результати будуть аналогічні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Сприймаю все подане п.Михайлом,як свіжу,інтересну і неповторну інформацію...А шо? Так си вважєю!Така галицька ментальність,розуміти свого! :yes::hi:
    А от Зеленського не розумію,ШО-О-О ВІН БУДУЄ з вами,ще зеленими?!:facepalm::preved:

Останнє редагування: 24 жов 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Планктоша, спеціально для тебе і тобі подібних, які ніколи не визнають, що обісралися, хоча запах та колір штанів і широко розставлені ного говорять протилежне:

Знаєте, що буде далі? Епоха бідності не закінчиться, пенсії ніхто не підніме, тарифи не знизить. Ціни будуть рости, гривня - просідати. Чи підуть платіжки за опалення. До весни зелекторат остаточно офонаріє і навіть самі упороті почнуть підозрювати, що їх міцно на ... розвели, в загальному.
    Знаєте, кого в цей момент вони будуть ненавидіти найбільше? Чи не слуг народу. І не говновідення, яке гадило їм в мозок всі ці роки. І не Коломойського, і вже тим більше не путіна, про того вони взагалі вже давно забули.

Вони будуть ненавидіти нас. Найголовнішими ворогами у них будуть порохоботи, тому що вкотре виявииться, що ці суки (тобто ми) дуже розумні і звідкись заздалегідь знали, як все буде. Не інакше, світова закуліса нашептала.

А що найсумніше, противсіхи, білі пальта та інші надсхваточніки, які не голосували ні за кого - теж будуть ненавидіти нас. Не зелебобіков, а нас. По-перше, тому що ми встигли їм пістонів навставлять і вони образу затамували. А по-друге, тому що вони відразу вважали себе розумнішими зелебобіков, що нескладно, але їм би хотілося якось відчувати себе розумнішими всіх, і нас в тому числі. А це солодке відчуття буде їм даватися все складніше, ціною все більш болісного натягування сови на глобус.

Коротше, готуйте, порохоботи! Знову у всіх у всьому винні будемо ми.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Справа кожного, у більшості випадків, це не свої думки, а копіпаста, такий як Тарасю Чорновіл, далеко не для всіх авторитет, по продажності, може перевершити Юду, бо продався дорожче, ніж 30 срібняків. Що ще надзвичайного у постах - стандартно, накручування та перебільшування. Я та і не я один таку копіпасту до кінця, чи взагалі не читаємо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Коли хвастівство з лінгвістики більше не "к а н а є", а хвастатись більше нічим, зроблю вигляд, що в "доміку". Читаєш, ще й як почитуєш. Тільки обісрався зі своім кумиром і сили визнати немає, тому що слабак. А заперечити нічим. Одні про@оби і мінуси. А скоро може закінчитись і запас міцності закладений попередниками. Ото буде клас споглядати за зебілами.

6. Lanktocha

Mykhaylo Khomchyn

Язво, які притензії до мене? Для початку, я критикував неправильні та обманні дії Порошенка і його оточення, а хіба таких не було? Бачу недоліки у Зеленському, але критика його, вже не розхитування човна під час війни?

• Баян Баян x 1
  7. Ще раз для особливо тупих:
    "Знаєте, що буде далі? Епоха бідності не закінчиться, пенсії ніхто не підніме, тарифи не знизить. Ціни будуть рости, гривня - просідати. Чи підуть платіжки за опалення. До весни зелекторат остаточно офонаріє і навіть самі упороті почнуть підозрювати, що їх міцно на ... розвели, в загальному.
    Знаєте, кого в цей момент вони будуть ненавидіти найбільше? Чи не слуг народу. І не говновідення, яке гадило їм в мозок всі ці роки. І не Коломойського, і вже тим більше не путіна, про того вони взагалі вже давно забули.

Вони будуть ненавидіти нас. Найголовнішими ворогами у них будуть порохоботи, тому що вкотре виявииться, що ці суки (тобто ми) дуже розумні і звідкись заздалегідь знали, як все буде. Не інакше, світова закуліса нашептала.

А що найсумніше, противсіхи, білі пальта та інші надсхваточніки, які не голосували ні за кого - теж будуть ненавидіти нас. Не зелебобіков, а нас. По-перше, тому що ми встигли їм пістонів навставлять і вони образу затамували. А по-друге, тому що вони відразу вважали себе розумнішими зелебобіков, що нескладно, але їм би хотілося якось відчувати себе розумнішими всіх, і нас в тому числі. А це солодке відчуття буде їм даватися все складніше, ціною все більш болісного натягування сови на глобус.

Коротше, готуйте, порохоботи! Знову у всіх у всьому винні будемо ми"

8. Планктоша, чому не бачу і не чую овацій

"- Готовятся протестовать "счастливые" освітяне

- Готовятся протестовать "счастливые" шахтеры

- В Днепре закрывается "Петровка" (завод им. Петровского)

- Собираются бастовать сотрудники КрАЗа - т.к. им режут зарплату и переводят на 4-дневку

- Банкротится "Запорожтрансформатор"

- Эксперты говорят, что после перестановок "зеленые" могут угр@бить "Укрспирт" за полгода

- Пишут - в Харькове оборонный завод, предыдущие 5 лет работавший в три смены - теперь перевели на 4 дневку. И урезали зарплаты.

- Остановился завод в Прилуках. Табачники (ТОП-налогоплательщики) собираются уходить из Украины

- Уходят неглупые ТОП-чиновники из госструктур (т.к., предположительно - понимают, что с "зелеными" грядет пздц, и никто не хочет брать на себя ответственность)

- В л/с пишут, что также активно гроб&тся "АНТОНОВ" (после встречи с Зеленским - президент Бразилии написал что "Украина будет покупать в Бразилии самолеты". Хотя АНАЛОГИЧНЫЕ производит "АН")

думаю, мы услышим еще много подобного в ближайшее время.
    Почему никто не радуется? Говорили же "будет смешно"? ГДЕ СМЕХ, ГДЕ РАДОСТЬ?

А, хотя премьер-негосударственного-образца сегодня хвалился достижениями ПРЕДЫДУЩЕЙ команды (команды Порошенко и Гройсмана) - де, "мы поднялись на 48 пунктов в рейтинге doing business". Только вот рейтинг составлялся на МАЙ 2019 года).
    Но потом кто-то решил, что "хуженебудет"...

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1702180356583319/

9. Lanktocha

Повторюю, я за Зеленського не голосував, серіал "Слуга народу" не надихнув, у обіцянки, що президент буде їздити на велосипеді, не повірив, як і не повірив, у закінчення війни за години чи долар по 10.

• Баян Баян x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. «Мені говорили, що не можна об'єднати зелене й мокре.
    Але якщо зелене обосситься, то воно буде і зелене й мокре.»
    © Микола Вересень

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Та Ви вже ЗАБЕМБАЛИ тут усіх цим!!!

• Смішно Смішно x 1
  13. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

А за що вас любити?

14. Не потрібно мене любити. Я гетеросексуал

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Думаю, що Lanktocha просто над нами так вишукано прикалується;

16. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Чому тоді стогнеш, що вас не люблять?
    Мене он теж лизоблюди та тимошенники не люблять - я ж нічого не кажу?
    - Це нормально

• Смішно Смішно x 1
  17. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ви або нерозумний, або шпіон. По любому ви однаково л'єте воду на млин тих, хто бажає нам щастя за кошт нашого життя( Те, що має померти - помре, а хто буде слухати і думати, той житиме у щасливому майбутньому.)

Скріни з відео

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)