Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. FB_IMG_1571754967730.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Життєвий девіз зебілів: FB_IMG_1571755111080.jpg

3. Интересно, а почему в новостях про это нет, или почти нет?

Помните "митинги против Порошенко"?
    - Мишико вывел три к@леки под Раду - СЕНСАЦИЯ!
    - Шабунинцы в кол-ве шесть человек "митингуют" в костюмах покемонов - СРОЧНО В НОМЕР!
    - Тячевські повстанці в кол-ве двух человек "идут на Киев" - НА ПЕРВУЮ ПОЛОСУ !

Тут каждый день:
    - Учителя перекрыли международную трассу
    - Митингуют ФОПы
    - Митингуют аграрии
    "А? это против Зели? "Не на часі"
    ______

Адам Смит @_Smithchenko
    ·
    20m
    Проходил по Шовковичной: в приемной Президента аншлаг. Человек 40 - сидят, лежат... На вид просители, а не митингующие. Лет 15 периодически бываю в тех краях - ни разу такого не видел! Жаль, не было времени остановиться и расспросить.
    Это из-за земли?! Еще же даже не запустили...
    Алан Левитов

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

upload_2019-10-22_18-8-22.png

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ссанычь, дави их, мразей!Бгггг:

Один из крупнейших производителей сигарет в Украине компания "JTI Украина" подала заявление в Государственную фискальную службу по возврату уплаченного акцизного налога на 350 млн гривен из-за содержащейся в законопректе №1049 нормы о фиксированной марже для продавцов сигарет.

Об этом LIGA.net сообщили в пресс-службе компании. По словам директора по корпоративным вопросам и коммуникациям "JTI Украина" Гинтаутас Диргела, компания во второй половине октября снизила производство на 73% по сравнению с планами.

источник

В 2018 году компания JTI Украина уплатила 8,35 млрд грн акцизного налога. Завод работает в Кременчуге более 20 лет и не был закрыт даже с началом российской агрессии. Для бизнеса Зеленский оказался страшнее Путина.

6. Про нових професіоналів:
    FB_IMG_1571763163820.jpg

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є відео, ніяка не моя видумка.
    У кого у репертуарі про загоряння, та хоча би Ленинград "Москва сгорела".

• Тупо Тупо x 1
  8. Lanktocha

Сивохо на такій посаді - підходить тут вираз "Яке їхало, таке здибало".

9. Lanktocha

Діду, які тут кацапи? Вже вистарчило бздурів hrima, якому вже під ліжком марились російські терористи.

• Тупо Тупо x 1
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я сумніваюся в оточенні Зеленського, Богдан дуже небезпечний – євродепутат
    Дивно - чому Богдан досі ще не відреагував)

• Тупо Тупо x 1
  11. Gyppsy

Де є відео з "Moskow, Moskow, забросаем бомбами, переедем танками, а-ха-ха-ха-ха..."? Давайте сюди.

зі
    І не пхайте сюди якогось шнурова. Відповідайте конкретно на запитання. Не флудіть, бо я ж говорив - інколи я посилаюся на Ваші дописи, тому не хочу їх рихтувати.

12. Lanktocha

Буде ще одна крім Хомчина ненза і язва?
    Признаюсь, що міг неправильно сформулювати деякі слова, не "забросаем" чи "обстреляем танками", а "переедем", від цього суть міняється?
    Питання ще є?

• Тупо Тупо x 1
  13. Gyppsy

Питання ще є.

Давайте це відео, де не "забросаем" чи "обстреляем танками", а "переедем".
    Хоть таке давайте, але робіть шось)))

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Може я,нє? Бо ті Слуги для мене...йой,йой,йой.як для дупи ,шо туалєтний папір,шо газета! :)))

upload_2019-10-22_21-31-11.png

15. ЯКА ІНТРИГА!!

Офіс Президента висунув підозру 11 народним депутатам України від партії Слуга народу‼️‼️‼️‼️

Їх звинувачують в отриманні 30 тисяч доларів (кожному) за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету Верховної Ради...

Офіс вимагає від депутатів-слуг пройти детектор брехні (поліграф)... Депутати від СН пропонують пройти детектор керівництву Офісу президента!

Цікаво, чи поступила вже заява на дії депутатів від СН в Національне антикорупційне бюро (НАБУ) від Офісу президента??

P.S. Законопроект на комітеті таки «завалили»...‍♂️‍♂️‍♂️

P.P.S. «30» якась просто улюблена сума для слуг народу..
    Павло Розенко

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)