Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я так розумію, що зараз ви кинете козирного туза - посилання на інфу з офіційного ресурсу Панамської прокуратури, де сказано, що вона відкрила якусь справу проти Портнова;

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навіщо?
    Є свідчення адвоката.

3. Gyppsy

По-друге - ваш адвокат кацап.
    По-перше, це адвокат відкрив справу проти Портнова?

Прошу пана, ви двадцять разів суджені, а такі фейки /як каже ваш Свинарчук/ розносите, що аж смішно
    Давайте тлущ, і не морочте людям голову всякими дурницями;

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Раз пішла критика уряду із Гончаруком, його призначення - не хоче президент мати старшого підопічного, чи є інші кандидатури - сватав Гордон на цю посаду Смєшка, дехто голосував "За жидя" сподіваючись бачити на цій посаді Бойка, просилася у коаліцію, щоб очолити уряд Тимошенко - перераховані кандидатури не кращі.

Колись сказав Пуйло, який український президент його задовольнить - хаос і безпорядок, деякі порохоботи добиваються саме цього.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

На то і існує лукавий, щоб зводити душі людей у безодню. Я так дивився, то ви на другому місці по кількості виданих "тупо". Навіть не знаю, чим ви кращий за @prius . Я теж спочатку дуже хтів ставити йому і декому іншому відповідні оцінки. Але ж я не вони... А мститися їм - собі дорожче. От на мене сусіди то з вилками кидаються, то зарізати погрожують, то клянуть за пару горіхів. От чому? Бо я приїзджий, то моя борода не подобається, то без курива та не питущий.... А всі вони до церкви ходять, майже фанати( Але ж я - не вони... Прошу захисту і стараюсь їх прощати. Тяжко не врізати їм по пиці чи не потравити курей, які знищують мій бідненький город, але я недаремно прожив останні три роки і не збираюся міняти своє майбутнє на буцегарню, або зганьбити довіру Владики і занепастити свою душу.
    Короче: не мститься за себе, - каже Господь, - а дайте місце гніву Божому.

6. Яке цікаве співпадіння...
    Пан Андрій Єрмак мав перемовини з Дмитром Козаком.
    Дмитро Козак зараз (фактично) курує з боку РФ життєдіяльність окупованої частини Донбасу (ОРДЛО).
    Відмова від "мінського формату", яку останнім часом почали обговорювати як "зелені", так і деякі радикали, призведе до утворення на Сході Україні аналогу ПМР (невизнаної "Придністровської народної республіки").
    А хто, свого часу, був "генеральним конструктором" цього квазі-утворення на території Молдови?
    Не здогадуєтесь? Саме пан Дмитро Козак...
    За дивним збігом обставин, публічне звинувачення Романом Безсмертним в співпраці Єрмака з російськими спецслужбвами залишилось без спростування - простий ігнор...
    Які дивні збіги обставин, чи не так?
    George Tuka

7. Gyppsy

7 доказів того, що президент Зеленський концентрує владу

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

У вас і цього нема. І це не заважає вам брехати, шо нє?

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ігорку,йой,йой,йой...Можеш мене на Ікс послати,я сі не загніваю...:mocking::dance3:

000aвx7к1а2aв3dа2a3вк2s3p14е45g3кг5кf.jpg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Юрко НОТОЦО

Василя поставлять попереду колони зелених з депутатів ВР,що йтимуть контролювати вибори в ДНР...це якщо він погодиться! :yes: :scratch_one-s_head:

upload_2019-10-17_22-7-39.png
    А ДАЛІ...

upload_2019-10-17_22-11-20.png

Останнє редагування: 17 жов 2019
  11. Зеградація - термін, що характеризуватиме час при владі преЗедента та Зедепутатів.

12. Юрко НОТОЦО

Десь так!...
    І до чого це все дійде? До чого вони доведуть ??
    Самому страшно стає!

00000bs2 A2в5н2к32фз23e23ее.jpg

Останнє редагування: 17 жов 2019
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мабуть ковбаса застрягала в горлі.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)