Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не красіво думати одне, а говорити інше.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Прошу пана, а при чому тут ваші домисли?
    Зеленський робить те, що хоче. І ваші "я дивлюся", "я бачу" йому глибоко в носі;

3. Gyppsy

Якщо можете підтвердити свої слова фактами - я готовий відповісти.
    Але ви в черговий раз брешете;

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ігорку,кулєго варгатий,а ну повіч ми,та во катреняка, то те пророцтво на ту схему Зеленський-Штайнфраєр? Чи то ще ні, на пізніше? Повіч ми!:preved:
    upload_2019-10-15_15-22-23.png

[

Останнє редагування: 15 жов 2019
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не красіво думати одне, а говорити інше.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

підтвердити фактами про те, що ви думаєте?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені теж в носі те, що йому в носі.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він робить що хоче, а думаю що хочу, в чому проблема?

9. Gyppsy

Миха глючить. Йому не можна брати на опрацювання відразу два і більше питання. ОП не справляється з інформаційним масивом.
    Тре мінєти...

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Думаю, зарано. Точно, що старі фердищенки вже президентами не стануть, а буде хтось, про кого ми ще не знаємо. А може знаємо, але не всі, а якщо всі, то не розглядаємо його як майбутнього главу держави.
    Для наочної демонстрації моєї думки: якби два роки тому підняли питання: -якщо не Порошенко, то хто,- не думаю що було б багато тих, хто вказав би на Зеленського.

Я б - так точно ні. Хіба що Ланктоша :)

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

МаріваМа
    Ромку,але то вар'яти з тими мінєтами,шо нє?...Ги-ги! Слуги народу,б'я!МаріІванну куріть вар'яти,то ліікує!:haha:

upload_2019-10-15_17-3-39.png v

12. Gyppsy

"Поздно, ара!" : казав рядовий Саакян, коли я, дежурний по роті, будив його вночі. Потім він виносив свій матрац надвір, вішав його на турніку сохнути, а сам досипляв на голій сітці ; )))

Якщо не Зеленський, то хто?

13. Спочатку вони брали нахрапом, підписавши умови капітуляції і навіть не спромігшись повідомити, а не те щоб обговорити це з суспільством.

Потім вони намагалися пояснити собі і суспільству що в усьому винуватий Порошенко і проплачені мітингарі, які заробляють 100 грн. за день.
    Епоха бідності закінчилась, чому люди стоять на проплачених мітингах за 100 грн? (сарказм, єслі шо)

Тепер всяка мерзота починає шантажувати, розказуючи, що якщо українці не хочуть приймати умови капітуляції, то повинні віддавати третину чи половину заробленого, повинні всі мобілізуватися в армію, інакше не вийде.

Ні, мерзото, всі 5 попередніх років, навіть в набагато складніші і небезпечніші часи, попередня влада не ставила таких опцій вибору і не ставила би їх і надалі.
    А те, що ви, продажні манкурти, загнали ситуацію до такого стану, свідчить не про те, що українці повинні віддавати половину заробленого на війну, а про те, що ви провалили свою місію. Обісралися.

То ж пздуйте у відставку, разом з ригівськими і злодійкуватими заробітчанами, яких ви повернули в Україну.
    Mason Lemberg

• Тупо Тупо x 1
  14. Чому Пристайко не згадав, що на гроші платників податків організовуються недолугі і смішні прес-"марафони" зі жрачкою у закладі Купера (який до речі так і не спромігся зробити жодної вивіски українською мовою, принаймні в Одесі)? Хоча можна було організувати один чесний брифінг на три години, не мордуючи суспільство цим фонтаном дефективних перлів від зєлєнского, які неможливо слухати без уколу церукала?
    Вони абсолютно не зрозуміли з чим мають справу і які можуть бути наслідки. Або свідомо штовхають країну до бійні, і зовнішньої, і внутрішньої.
    Про це свідчить і брехливий репортаж гівноплюсів, що ротом вонючки мосейчук жене брехню про фермерів.
    Не факт, що їм пощастить як януковичу.

15. Вся стрічка в Пристайко. А скажіть, це ж до влади прийшли ті ж люди, які говорили що Порошенко краде і наживається на війні? А тепер їм треба ще більше ніж при Порошенко? 30% бюджету пенсії і соціалки, там де Порошенко "крав" з 1%? Ох і апетити у хлопців.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Сьогоднішнє рішення Лондонського суду розтягнуло Андрюшку Богдана в шпагат: глава АП, який зобов'язаний захищати інтереси України, входить в адвокатський пул Коломойського в його позові проти України. "Двуликий Анус" стає абсолютною нормою вираження "обличчя" сьогоднішньої влади.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мудрогелі, хоч форумні, хоч ні, вміють читати.
    А тупорилі вальцманоїди читають лиш те, що на паркані написано (слово МИР з трьома помилками) хоча там дрова лежать.
    Так от, Портнов НЕ ЗАКЛИКАВ амністувати беркутівців.
    Слідства проти беркутівців йдуть.
    Портнов ЗАКЛИКАВ почати слідство проти майданутих, які причетні і винні у вбивствах працівників міліції, винних у розкраданні зброї, винних у захопленні військових частин і державних установ.
    Якщо слідство по цих справах проти майданутих не буде проводитись, то тут Портнов ЗАКЛИКАВ встановити справедливість "або амністією і негайним звільненням із залу суду співробітників Беркута, або симетричним розслідуванням і арештом ключових учасників масових вбивств з боку так званих активістів."
    upload_2019-10-15_18-23-53.png

Слава Вальцману, свинорилолоїди!!!

• Тупо Тупо x 1
  18. VasMT

Рішення Кабміну в студію.

• Тупо Тупо x 1
  19. VasMT

Документ в студію.
    Свинорилолоїдний недоофіцер.
    30 відсотків заберуть тоді, коли переможе ваша тупорила формула т.з. перемоги.

'Якщо ми про щось домовляємося, то, наскільки б болючими не були ці рішення, ми повинні їх виконати, тому що це шлях до миру, якого ми можемо досягти в майбутньому. Якщо для народу це прийнятна ціна - ми це робимо.

Якщо Немає - ми повинні знати про це.

Я вже говорив нашим депутатам - якщо вони серйозно до цього ставляться, тоді ми забираємо третину бюджету з пенсій, зарплат, медичного страхування, переводимо це в мобілізацію і в нашу армію і намагаємося захистити себе без мирного процесу.

Ці опції все - перед українським народом.

Але Уряд повинен вибрати і запропонувати те, що є найбільш доцільним ', - сказав міністр закордонних справ України.

• Тупо Тупо x 1
  20. Ні, мерзото, всі 5 попередніх років, навіть в набагато складніші і небезпечніші часи, попередня влада не ставила таких опцій вибору і не ставила би їх і надалі.
    А те, що ви, продажні манкурти, загнали ситуацію до такого стану, свідчить не про те, що українці повинні віддавати половину заробленого на війну, а про те, що ви провалили свою місію. Обісралися.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)