Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Такотожбо... Не заздрить та не ображайте ворогів, бо вони за своє беззаконіє отримають на горіхи. Бережіть себе, та не забувайте про нужденних та знедолених.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я не прихильник Зеленського, але єдина альтернатива та єдиний антиросійський далеко не тільки Порошенко.

• Баян Баян x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Розумієте, в чому фішка? Хочеться ж щоб вороги отримали на горіхи саме від тебе особисто і якомога швидше, а не колись і не від когось....

4. Коммунарец

@Capitoshechka
    Конфуций:

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікаво, хто отримає 6000-не (шеститисячне), юбілейне, "тупо" від Пір"юса? Залишилося менше двох сотень. Хотілося б, щоб це був я.

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Перед виборами і зеленими призначеннями спостерігав цікаву картину як люди намагалися змиритись з вибором, мотивуючи це тим, що у владній партії і серед кандидатів на посади є "нормальні пацани".
    Не засуджую. Людям властиво сподіватися на краще. Властиво думати, що люди яких вони знають з позитивного боку, такими і залишаться.

Однак, скептично ставився до подібних сподівань.
    Причини скепсису достатньо прості: не вірю в наявність хоч якихось моральних характеристик в людей, які об'єднались з ворогами України. А після того, як щеля повернув в Україну справжніх злочинців і справжніх мародерів, які очолюють процеси, будь-які розповіді про те, що "я не знав", "я хотів інше", "в мене були інші завдання" вважаю цинічним фуфлом.

Тому мене зовсім не дивують огидні маніпуляції колишніх "своїх" щодо проплаченості людей на Майдані, щодо виправдання капітуляції ітд. Бо ці люди куди мерзенніше українофобів, які йшли в українофобську партію відстоювати свою українофобську позицію. Я не можу прийняти їх позицію, але не можу не віддати належне наявності яєць.
    А тут просто безхребетні, безродні істоти.

Впевнений, що цього разу їх крокодилячі сльози вже не подіють.
    Mason Lemberg

7. Аваков, Баканов і Данілов краще б не до українців зверталися "у зв'язку з запланованими на 14 жовтня акціями", а до Зеленського, який довів країну за три місяці до цих акцій. Більше користі було б.

8. Металурги пишуть про "зе-пакращення" - яке "вже сьогодні".

1) Зупинили меткомбінати в Дніпрі і Кам'янському (формальний привід - "на реконструкцію")
    2) У Кривому Розі на ПГЗК ЗАКРИЛИ аглофабрику (швидше за все, перманентно - тому що продукцію аглофабрики споживали тільки ці меткомбінати).

"ХужеНеБудет", ага.

З жахом думаю, що буде далі з економікою. (Коли позакривали / підуть в тінь половина ФОПів, коли підуть / закриють заводи табачники. А якщо скасують націоналізацію "ПриватБанку". А ще й зірвуть Асоціацію з ЄС - просто не цілком умови, то це взагалі буде "туші світло"). "Ранні нульові"? "Дев'яності"? Венесуела?

9. У вовочки когнітивний дисбаланс:
    він розуміє, що подобається тупим, але це його не гріє... Він хоче подобатись розумним, а з цим проблеми!

10. Коммунарец

Це буде жахливий удар ))) Співчуваю(

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

та чого тільки табачники? та всі заводи нафіг позакриваються. І ось тоді - тадамм!- Путін нападе.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський
    1 год ·
    Дорогі українці!
    Завтра ми з вами відзначатимемо День захисника України. Нашій Неньці пощастило, адже вона має багато мужніх і незламних захисників. І завтра кожен свідомий українець висловить безмежну шану та подяку нашим воїнам, добровольцям, медикам і волонтерам. Журналістам, які працюють у зоні бойових дій, і тим, хто захищає наш інформаційний простір від фейків та пропаганди. Нашим дипломатам, які відстоюють інтереси України на міжнародній арені. І, звісно, батькам і матерям, дружинам і чоловікам, дітям та онукам усіх героїв, котрі загинули, захищаючи нашу Батьківщину.

Цього дня у столиці та в інших містах України відбудуться акції та віча. Щодо цього я хочу сказати декілька речей.

Перше.
    Я закликаю кожного представника сил правопорядку поважати конституційне право громадян на мирний протест. Гарантувати їхню безпеку. Завтра ви повинні показати, що ви – сили правопорядку демократичного, європейського зразка.

Друге.
    Звертаюся до всіх, хто братиме участь в акціях.
    Чую й дослухаюся до вашої думки. Україна – вільна та демократична держава, де кожен має право бути почутим.

14 жовтня у столиці буде багато ветеранів і добровольців. Розумію ваш острах щодо подальшого врегулювання ситуації на Донбасі. Ви цілком справедливо не хочете, щоб те, за що ви воювали, виявилося марним.
    І не допустите, щоб пам’ять про загиблих бойових побратимів і посестер було зраджено. Обіцяю вам як Президент України і Верховний Головнокомандувач Збройних сил, що і я ніколи цього не допущу.

Ви неодноразово казали, що ветерани, як ніхто інший, хочуть миру. Та не будь-якого, а справедливого.
    Я знаю це і запевняю вас – тільки так і буде.
    І не може бути інакше. Бо 20 травня я присягнув усіма справами боронити суверенітет і незалежність України.
    Я вірний цій клятві і залишатимуся вірним їй завжди.

Вірю, що у цей день гарячі серця не затьмарять здорового глузду. Прошу вас – будьте розсудливими, дійте відповідально, у рамках закону та громадського порядку.
    І, будь ласка, не піддавайтесь на провокації тих, хто дуже хоче створити красномовну картинку для російського телебачення.

Завтра – наше українське національне свято. Тож давайте у цей день не робити своїми ж руками подарунків для наших недругів. Вони мріють побачити у наших лавах розбрат, чвари та хаос. І дуже бояться, що українці будуть єдиними й згуртованими.
    Бо тоді – ми сильні.
    Бо тоді – непереможні.

Тож на заздрість усім доведімо, що ми, українці, – вільний, цивілізований, а головне – мудрий народ. Пам'ятаймо про це.

Слава Україні!

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Добре! Він швидко вчиться. А ті, хто збирається робити " чим гірше - тим краще" хай обтікають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

По словах ще не можна судити.
    Звичайно, хочеться вірити у краще, але ще не можна ні в учому бути впевненим на 100%

Візит у Туреччину кримнашистів - думаєте Порошенко би до Ердогана пальцем посварився і той би його послухав?
    Не працюють деякі підприємства - прямо як совкові фанати, ниють, що тоді було стільки заводів і фабрик.

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

До речі, та тіточка з Дніпра, що плакалася Зеленському під час прес-марафону, виявилася брехухою. Вказала адресу, де такого будинку просто немає.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, ви як пси, що зірвался з ланцюгів.

Я подав просту інфу про американця, якому вінницький суд дав вирок.

Я не знав, заслужив він того, чи не заслужив. Заслужив - нехай сидить.

При чім тут Порошенко і Зеленський? Ви хворі люди. Сорі...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

То чого ви голосували за Зеленського? А тепер віднєкуєтеся?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

от тільки я закосив від армії.:))):))):)))

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)