Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Жінка без сраки - як село без церкви

• Смішно Смішно x 1
  2. Capitoshechka

собаки з жиру казяться, а люди дуріють

3. Capitoshechka

І ще один нюанс: це подружжя, яке було вбито - вбили не в лугандоні, не в Києві, не в Ростові, а в США

• Інформативно Інформативно x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То ти, старе гумно, приперлося з чужих земель.
    А мої діди-прадіди народжувались і помирали на Україні. Батьки народились, жили і помруть на Україні. Я народився і живу на Україні.
    А ти, старе череп‘я, волочився світами.
    Ану до буди, і не дзявкай, шавка облізла.

• Тупо Тупо x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Добре кажете! Але тоді нєфіг декому пхатися до танцю і до сцени взагалі;

View: https://youtu.be/hhwN-opr4Fo

До речі, Порошенко там або хворий або нетверезий, шо нє?
    Скоріше п"яний.

зі
    во, а тут Пєтя для Вови старався

View: https://youtu.be/qzXHx9Ko-kI?t=6

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не розумію, чому багатьом хочеться, щоб президент пхав свого носа в усі справи?
    Які його не стосуються згідно із Конституцією. Там щось написано про банки, про позиції Президента стосовно банків, інших прибуткових організацій?
    Якщо він займе чітку позицію і висловить її, відразу почнеться галас про тиск на судову систему держави (відбирати банк чи не відбирати у держави, платити неустойку Коломойському чи не платити мають вирішувати в суді), без будь-якої "допомоги" з боку тих, кого це не стосується, зокрема, з боку Президента.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. VasMT

Я вам, недоумкам, і заперечував, і фактами крив, навіть роз’яснювати пробував.
    Але у вас вальцманізм головного мозку.
    Ви всебічно недорозвинуті тупаки.
    Тому і безграмотно.
    Слава Вальцману, свинорилолоїди!!!

• Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

• Тупо Тупо x 1
  9. VasMT

І подали в міжнародний розшук. А Україна якесь має до цього відношення, чи ми як Корея?

• Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

Не сперечайтеся з ними. Марна справа. Ті ідіоти якщо не катрен напишуть, то чорноволоха перепостять, а Ви наводите конкретні цифри, надані державними органами, у відповідь на їх брехні. І це у них називається - нічого по суті не відповісти.
    Ось проснеться пєрьєв і тупо мені поставить. От і вся дискусія.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Курча,про-московський зрадник...він Україну захищає. Щоб ти зас...всрався на-зелено!

upload_2019-10-13_13-28-23.png

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я вже не лаю порохоботів, тепер я їм співчуття буду висловлювати. :)))
    У людей траур вже півроку - півроку набирають в рот фекалії і плюються ними - треба ж мати трошки людяністі і інколи по голівці погладити))

• Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

І ще. Вони дивляться, хто - українець, а хто - ні, поки зуб не заболить, що цілу ніч на стіну лізе.
    А потім іде в поліклініку до якого небудь Леоніда Івановича (який в дійсності по паспорту - Лейба Ісакович), а не бігає і не шукає стоматолога - українця до десятого коліна, свободівця.
    І Леонід Іванович лікує, коронки ставить, бажає доброго здоров"я.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Gyppsy

Хай би дід Петро сидів тихо в своїй власноруч зробленій собачій буді і ліпив когутики на патичку - тоді ніхто би його не рухав. Он, Віктор Перший мед бадяжить і на виставки всякі їздить, черепки скупляє і гоцульськими коцами тішиться. А Петя П"ятий бере і баламутить народ.
    Так що і дід Петро, і вся його сімейка сама собі винна;

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Він не на користь собі народ розбурхує. Та і в депутати нащо було йти? З того користі не буде.
    Кучма та Ющ не пішли в депутати то й їх за екс-президентів мають, до Кравчука тільки зараз, коли вже став почтєнним старим і не депутатом, стали дослухатися. А коли був у "НєТак!" - яке почтєніє??
    Так і Порошенко буде бувшим депутатом, а не бувшим президентом. Сидить десь на гальорці...

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Gyppsy

Петька хоче потрапити в Європарламент. Інакше тюрма.

• Тупо Тупо x 1
  17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А Зєля,нюхом чує з тими насуваючимися проблемами...і вже хоче не на войну,а в Хайфу. Хайфа,Хайфа! :read:

View: https://www.youtube.com/watch?v=kFufSmbdsEo

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вот Кучма не сидить на пенсії і не займається вирощуванням помідорів на дачі, якусь активність проявляє, правда вже не актуальне "Якщо не Кучма, то хто?" і за прикладом Саакашвілі не став губернатором, приміром у Гомельській області Білорусі.

• Тупо Тупо x 1
  19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Порошенка це не зупинило і той чомусь мав позицію. Тобто, займався не своєю справою.
    Чотирилапість мавпяча)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)