Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Не буду звертатись по логінам, просто до всіх прихильників моніки. Покажіть де в Мінських угодах написано про відведення військ.

View: https://twitter.com/LugaBeg/status/1183115795993374722?s=20

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Звичайна маячня релігійного фанатика. Скрізь шукає "знамєнія прішествія антихриста"
    У тих головах одночасно поміщаються дві тези "євреї - богоізбраний народ" (так у Біблії) і "єврей-президент - знамєніє скорого приходу антихриста, а може, він уже в особі Зеленського і прийшов"
    Цим людям доказувати, що існує кілька мільярдів людей на Землі, які мають власні релігії, і де сном-духом не чули про бога-єврея і якогось антихриста, - марна справа.
    Хлоп, правда, трохи дав маху, що слово "Спасителя" написав із малої літери, але будемо вважати те ще одною ознакою підступності темних сил.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мені одне цікаво: цей Вінницький апеляційний суд - це ще Порошенків витвір, чи вже Зеленського?

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Суд у Вінниці заарештував американця, який воював на Донбасі проти бойовиків, за підозрою на подвійне вбивство літнього подружжя з метою наживи.
    От тепер все вірно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Gyppsy

А на маєш...

А Мих бере і каже;

зі

я вже тоже пішов по лінку, во шо прочитав

• Креативно Креативно x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі дехто сприймає світ чорно-білим. Так Зеленський починав оптимістичніше і сміливіше, тепер інакше, а хіба Порошенко зміг виконати все обіцяне, зміг завершити наступальну операцію, не підписувати невигідних угод, чи не причетний до котлів та військових провалів? Я невпевнений та бачу загрози у тактиці, аналогічній, як викликав Зеленський Порошенка на дебати - я призначаю час і місце, треба здати аналізи... із Пуйлом інакше, він ставить умови - виконати деякі обіцянки, тоді у чому проявиться цей Нормандський Формат, як аналогія Шимон Перес не йшов не невигідні рішення, заради того, щоб зустрітись і отримати підпис від Ясіра Арафата.

Дивуюсь деяким порохоботам, стикався з людьми, які голосували за Порошенка, але говорили, що є у нього значні недоліки, голосували по причині "Більше нема за кого", "Той і той, хороші кандидатури, але не пройдуть", якогось божка з нього не робили, а як прогнозовано програв, не посипали голову попелом.

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оце вже прогрес, бо є вже сумніви...

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Десіть раз ти мовлю,же ти тупий цьвок...що припер-сі в Україну з чужих земель...та й розвалити її хочеш,А ху-ху не хо-хо?! Бидло з вкраденою міною за-пазухою!

upload_2019-10-13_11-46-15.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=R-n9ecxurQM

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Gyppsy

Ще трохи, і можливо ви не тільки сумніватися, але й думати почнете;
    Хоча... :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юрко, направду... Вам вдалося знайти вершину творчості Сердючки.:))):))):)))

12. Юрко, та його крутить як чорта від свяченоі води. Цей ригоанал Вася тільки може що ставити значочки "тупо" і "безграмотно". По більшості питань заперечити нічим ось його і крутить. А нам своє робить. Вроді б молодший за нас, але совок совком.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Свита робить короля.

Рябошапка проти Рябошапок: Батько генпрокурора подав до суду, звинувачуючи дітей, що вигнали його на вулицю з власної квартири та прирекли на жебрацтво - ЗМІ

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Gyppsy

Я лише прочитав: "Обставини, що спровокували сімейний конфлікт не відомі." і відразу заспокоївся;

Мих, не пукайте стільки в калабаню, бо простудите то-то)

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Gyppsy

Во, беріть сумнівайтеся і думайте;

В усьому поганому винен Порошенко (С)
    Він це все заклав ще в 15 році
    Підводні камені постанови Кабміну про вільне володіння державною мовою

• Тупо Тупо x 1
  17. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Якщо подивитися, що відбувається пр світу, де не вірують в Ісуса Христа або шанують слонів та крокодилів, то побачите, там катаклізми та біди.
    А зона України поки що тримається. Не тіштеся, що то буде тривати довго. Прийде час, і почнуть уявні христіане гамселити одне іншого, аж гай шумітеме. Тоді згадаєте мене. А поки що є час, щоб донести до українців добре слово.
    А Спаситель у нас тільки один з великої букви, а решта спасителів тільки з його милості. Тому, щоби не задаватися, і написано з малої букви, бо Ісус не прийде поки що, але з волі Бога пришле іншого спасителя і Утішника істинно віруючих.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поганим танцьорам все хтось/щрсь мішає... Бо танцьори ідеальні - так вони думають про себе.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)