Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
    • Тупо Тупо x 1
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Пані Буля,то правда? Ви шпійон?...Йой,йой,йой! Така файна кобіта,і дупця...і отаке! :scratch_one-s_head:

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А чому мене не згадали, Джіпсі? Ми можемо образитися!

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Кому неясно, так звану "Формулу Штайнмаєра" трактують як інструкцію до Мінських угод. Самі угоди неможливо виконати, ні Україні, ні Росії, погодиться Росія і який результат буде для неї при чесних виборах, за українськими законами, з контролем Україною кордону? І чи вигідно Україні, якщо зберегти державу, не допустити громадянської війни і югославського сценарію виконати, чого хочуть у Кремлі?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Бо...бо Вася і Буля работают по-сценарію Мосфільма,а Ви і Джіпсі по...по-темниках Моссада...напевно!:haha:

6. VasMT

Де віднайшлися.
    В кого віднайшлися?

Бла. бла. юла.
    Урина...

-- При современном развитии печатного дела на Западе напечатать советский паспорт-это такой пустяк, что об этом смешно говорить... Один мой знакомый доходил до того, что печатал даже доллары. А вы знаете, как трудно подделать американские доллары? Там бумага с такими, знаете, разноцветными волосками. Нужно большое знание техники. Он удачно сплавлял их на московской черной бирже; потом оказалось, что его дедушка, известный валютчик, покупал их в Киеве и совершенно разорился, потому что доллары были все-таки фальшивые. Так что вы со своим паспортом тоже можете прогадать.
    И.Ильф, Е.Петров.

• Тупо Тупо x 3
  7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

я ні за кого не голосував (не ходив на вибори), і писав у тому дусі, що зеленський недосвідчений...

але я не вважаю себе розумнішим за 73% виборців...

• Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

Дуже дивно виглядає отой відсоток.
    upload_2019-10-12_21-24-34.png

Щось він мені нагадує.

• Тупо Тупо x 3
  9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Жахливо все це читати про політичне життя України, але маємо те, що маємо. Не все, що здається страшним, є таким, але майже усе бажане ховає за собою підступне.
    Українці ще не збагнули, що від них залежить майбутнє світу, тому замість просити Бога про милість , вони зайняті вирішенням того, який презедент краще( навіть ті, хто ходить до церкви здивували мене своєю відсутністю розуміння вчення Христоса, займаючись прокляттями та погрозами вбивства, що навіть не знаю, як вони взагалі виживуть. Мені хочеться дати їм відповідну відповідь, але прошу Бога сил витримати усі знущання сусідів і односельчан, щоби як прийде час, виконати волю Владики.
    А його воля така, що той, хто буде вибачати і любити ближнього, тому буде місце у новому божому царстві. А той, хто буде зводити людей на зло і ненависть, той впаде із дияволом і сатаною до вогняного озера.
    Смішно? Може... Але я попередив.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розберемо переговори з ДНР та ЛНР - 41,5%.

1. Якщо президент сяде за переговори з терористами-сепаратистами, то після того, він вже не сяде ні за стіл з Меркель, Трамп, Макроном.
    Чому? Та тому що, якщо ти сідаєш з бандитами за стіл, то з тобою вже ніхто не рахуватиме достойним сидіти за одним столом з провідними лідерами.

2. Путін дуже хоче, щоб президент України сів за один стіл переговорів з терористами.

3. Легалізування тих, хто вбивав тих, хто захищав Україну, призведе до поганих наслідків в середині країни. Або зло наказане і закрите, або вони житиме і поширюватиметься в межах України, як черяк, поки знову не лусне.

Висновок: у нас нема держави, як у Польщі, бо є значна маса Зебобіків.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

класика "моя хата скраю...."

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому не може Росія? Впадло вивести свої війська з нашої території?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Останнє редагування: 12 жов 2019
  14. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Відповідно до нового вчення, крайня хата означає те, що приймає перший удар ворога))
    Але я також не голосував, а запросив допомогу неба, щоб визначив переможця виборів. Результат на обличчі))
    29 років срача цієї країни... Це занадто довго для історії, щоб існувати. Бо Ця країна народилася для того того, щоб тут появився антихрист і спаситель.

15. VasMT

Оті 23% агітують і вимагають війну до останнього патрона, останньої краплі крові, останнього українця.
    Чиста математика.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Lanktocha, бачу не встигаєш читати методички. Тримай ще зашквару:
    Подписали в кабинете Зеленского: Бессмертный раскрыл тайну ''формулы Штайнмайера''

• Подобається Подобається x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що? Як я бачу, срач тільки підсилився.

А що до "не голосував, а просив неба", то знаєте... Просити Неба і нічого не робити, то все одно, що хотіти їсти, але нічого для цього не робити.

Треба було просити Неба, щоб допоміг зробити правильний вибір. Бог ніколи не робитиме те, що маєш зробити ти.

18. View: https://www.facebook.com/100010636159003/posts/962335394130990/

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)