Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви брехун. Патологічний.

• Тупо Тупо x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

приємно чути від сєпара.

• Подобається Подобається x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зебобіки, московські підстилки повертаються, совпадєніє?

Цікаво, хто піде?

About this website

VOLYN.COM.UA|ВІД VOLYN.COM.UA

Повалій оголосила перший за 5 років сольник у Києві
    Схоже, зміна президента вплине не лише на державні процеси, а і на шоубізнесові. Ті артисти, які останні 5 років виступали переважно у Росії, починають потроху повер....

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Подобається Подобається x 1
  6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А Ви...а-а Ви...дятел! :crazy:

upload_2019-8-2_12-21-9.png

Останнє редагування: 2 сер 2019
    • Тупо Тупо x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. VasMT

Чергова брехня. Я ніколи не був за роз’єднання України.
    Брехло. Навіть не так. Звиздабол.

• Тупо Тупо x 3
  8. VasMT

Старий дурню, відправ когось із своїх родичів до мене. Не сци, старе. Я навчу як виживати. А потім вони, твої діти-зяті, що за твої бакси відмазали від мобілізації, розкажуть тобі, старий маразматик, який я дятел.

• Тупо Тупо x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Не забувайте, що цей самий "сєпар" прикриває вашу сраку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

То не чутки, то конкретний допис конкретної людини.

11. Юрко НОТОЦО

Ти,дятле Василю - зрадник України,який перескочивши на бік азіяцьких російських сепаратистів став Україні ворогом,а для мене.. для мене,.галичанина лише тим хрунем-коляборантом як і твій Яник...як і вірогідно й Зєля!

Нічого..Трамп і БАНДЕРА ПРИЙДЕ,ПОРЯДОК НАВЕДЕ! :yes:

23dss.png 000000ccар.jpg 00000 2a.jpg Notoco Photo 6320.jpg
    upload_2019-8-2_14-49-16.png upload_2019-8-2_14-59-9.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=jewv2fb-quQ

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не зовсім так. А якщо хтось хотів змін і Порошенко не оправдав всіх сподівань?
    При Порошенку ніхто не крав - йдіть на "Розсміши коміка", дійсно будуть сміятися.

Сподівання Повалій дати концерт у Києві - чи на нього багато підуть, і чи дадуть радикали його провести. Поки що це тільки задум.
    Принагідно, поцікавтесь скільки виступів, при зйомках святкових концертів для Інтера були у Києві, Ані Лорак, Повалій, Світлана Лобода, доречі, при президенстві Порошенка.

• Тупо Тупо x 1
  13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

14. Юрко НОТОЦО

Лоха з себе виграє,що й так видно цю гру "в дурника",тіпа,не боюсь імпічменту,не слухаю Бєню,не бось Путю,не боюсь клоуна-генпрокурора ставити,премєр-міністра бариги теж не боюсь,столицю в Харків не боюсь перенести,Кернеса за-кума взяти :)))...Інтересно чи націоналістів,бандерівців не страшатиметья,як Васька-паразіт,та й Трампа,Іранців...і т.п.Сміливий однако!:yahoo:

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вирішив сам себе процитувати, щоб продемонструвати той незаперечний факт, що мене читає на Львівському форумі і навіть прислухається Кондоліза Райс.
    Прочитайте спочатку позавчорашній мій допис, процитований тут, а потім - що сказала Кондоліза.
    Щоб повернути Донбас, Україні потрібно створити аналог Західної Німеччини, – Кондоліза Райс - UATV
    Ну, Кондоліза заливає, що вона про це казала минулого року, але ми з вами знаємо, що вона в дійсності почитала мій позавчорашній пост.
    :) "Шутка."

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та смійтеся самі з себе, бо я такого не казав.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

НОТОЦО, не шліть, воно споїть вашого знайомого - то у нього школа виживання після літри самогонки.:)))

• Подобається Подобається x 2
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

хтось мусить бути джерелом чуток.

19. Юрко НОТОЦО

Я шо,здурів,з нинішніми зеленими коляборантськими вояками-подриватєлями ,та Україну з тими їхніми гівняними плянами мордувати? Лапшу вішають хохлам на-ліво-на-право...Йой,та той Васька ще всереться моцно з Зєлею в тому україншькому ГДРі не добігши до кльозету! Ми на захОді якось в якомусь новому ФРГ,чи ФРУ,а чи то в Галіції дамо-си якось ради...Не вперше! Кіко нам тре?Ми,галичани, ліпші бізнесмени з меньшими грошима,ніж вони, ті Бєні-е-бені з кредитами Світового банку,ті Зєлі з Кредитами Бень,Васьки-паразіти з накраденим в людей...Ой! Та ви,Ромку,самі то знаєте добре! Меньше хопиш,швидше лигнеш!:hi:

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Копіюю ще раз "Бо у нас багато людей хочуть жити на халяву і красти, тому Порох їм не підійшов. Людям непотрібні зміни." Значить я не так зрозумів.

Із Кондолізою Райс у дечому погоджуюсь, настання миру - малоймовірний фінський сценарій, скоріше аналог післявоєнної Німеччини, поділ як Корея - Північна і Південна, чи навіть Ізраїль з вічною гарячою точкою Палестиною, але таке може залежати не від нас, надзвичайного дипломатичного таланту Порошенка чи інших наших політиків.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)