Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тут ще не проявилась участь Азову в цьому розведенні.
    upload_2019-10-8_20-48-50.png
    Білецький у Золотому обіцяє “захищати” його у разі відведення військ

Не здивуюсь, якщо вони причетні до зриву розведення.

• Тупо Тупо x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васлю, пишите ви, звичайно складно. Але як згадаю, як ви ото зрадника Януковича вигороджували, то зразу виникає запитання: що ви там робите на Донеччині і в чию дуду дуєте.

3. А, то сересер розпався сам собою. А я й не знав? Ти диви. Його комуняки сами розвплили, чи не так, ригоанал

• Подобається Подобається x 1
  4. Яеий план на сьогодні? Скільки куратор фсб дав завдання згадати Порошенка?
    Р. С. Якщо не куратор з фсб то дохтур з Кульпарківськоі.

• Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. VasMT

А ви зрадника Ющенка.

• Тупо Тупо x 2
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я хочу запитати у фахівців військової справи.
    А чим захищатимуть, якою зброєю? Ну, припустимо, у них у кожного "в руках є гвинтівка, а в серці - ненависть і гнів".
    Але наскільки в них вистачить боєприпасів, і хто їм буде поставляти боєприпаси. А сепаратори посунуть на БМП з крупнокаліберними кулеметами (не дай Бог). Наскільки вистачить їх, нацкорпусівських сил?
    А якщо сепаратисти все-таки не чинитимуть наступ? Місяць, другий...
    Поясніть мені, будь ласка. І не тільки мені.
    Бо мені чомусь здається, що військове формування, яке не підкоряється головнокомандуючому, генштабу, це щось таке... Не хочу вживати поганих слів стосовно справжніх патріотів.

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Во-во...І в чому розходження націоналіста-патріота Білецького,з патрійотами Зєлею,Васєю і Медведьом? Ану...Як та побєда має виглядати? Хто що захопив,то вже його,як Крим?:rock:

Останнє редагування: 8 жов 2019
  8. Господи, давно вже всім відомо, що сволота Тягнибока, анальні пружини Білецького мають таке ж відношеннядо націоналізму як я до балету. Спеціально створені рухи для дискредитації національно- громадських організацій. Часто зчисла нціонально налаштованоі молоді але політично незрілоі, якій можна впарювати все що завгодно під арасивими гаслами.

9. VasMT

Так справа в тім, що це не військове формування. Це не ОЗСП "Азов".
    Це цивільне об"єднання під керівництвом лідера політичної партії "Національний корпус".
    Те, що вони у військові, чи подібній до військової, формі, суті справи не міняє.

• Тупо Тупо x 2
  10. Юрко НОТОЦО

Ну та чо-о,ви також вмієте витанцьовуючи викручувати національний кордебалет...Але суть не в Вас,а в росходженнях між поглядами зелених і малиново-чорних!

upload_2019-10-8_21-46-16.png upload_2019-10-8_21-45-19.png

11. Юрко НОТОЦО

Шось прапорщик пердить про Національний корпус,який завтра може об'єднати ВCІ національні сили і військові формування в випадку протесту Народних мас.От,село забембане,кацапське...Сепаратист,коротше! :cry:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. VasMT

Самому не смішно, старе череп"я?
    Цих сил капку більше двох відсотків. Статистична похибка, одним словом.
    Все, старий, не буде націоналізм державною ідеологією.
    Забудь.

• Тупо Тупо x 1
  13. hrim

hrim Well-Known Member

@Lanktocha помиляється.
    На кладбищах с тайно похороненными десантниками заметили новые могилы военных: Общество: Россия: Lenta.ru

@Lanktocha таке ж чмо (сам признався) як і @VasMT.

• Тупо Тупо x 1
  14. hrim

hrim Well-Known Member

@Миху,
    Зараз єдиний інфопростір. Під-час гарячої фази в 2014-2016 я натрапляв на скріншоти Львівського форуму на ресурсах іншої сторони.
    Ваше потурання ("О Василь напився" і тп.) зраднику Василю, який транслює іншу сторону, ховаючись за спинами наших хлопців, зокрема, на мою думку, привело до того, що чмошників на ЛФ стало більше. Вони виконують функції дезорганізації, дискредитації, просто заспамлюють форум.
    Я надіюся ви це приймете із розумінням.

15. Юрко НОТОЦО

Ну,то й України не буде.І мене не буде,Буде Кацапстан!

16. VasMT

Тебе не буде, мене не буде...
    А Україна буде. Так що, старий, і не сподівайся.

• Тупо Тупо x 2
  17. prius

prius Well-Known Member

B4C00CEC-3E9E-4F2E-95C1-53B5864C8121.png

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Це про Васю , косолапого, срану кулю, придурка Планктошу, всяких капітошочок з туристами:

Виталий Портников:
    Батьки тих самих людей, які з незрозумілих причин називають кожного, хто не бажає капітуляції і краху України, порохоботом, навесні 1991 року голосували за збереження імперії й називали тих, хто був проти, бандерівцями.

Їхні діди у 1918-1920 роках голосували за російські партії і вітали більшовиків, а тих, хто був проти, називали петлюрівцями.

Їхні прадіди вважали своїми улюбленими монархами Петра й Катерину, підспівували у церквах московським попам, а тих, хто був проти, називали мазепінцями. Грязь Москви!

Може, саме тому Українська держава народжується у таких неймовірних конвульсіях?

View: https://www.facebook.com/365125280180398/posts/3917952308230993/

• Баян Баян x 1
  19. Юрко, ще недавно ви топили проти Порошенка, і що отримали. Забудьте про сволоту і анальні пружини. Ім Украіна до сраки. Чистий бізнес. Бабки заробити й звалити. Розплачуватись будуть шістки і простий народ.

20. Значить дивіться яка фігня.Якщо ми згадаємо 24 серпня, коли десятки тисяч людей вийшли на марш Захисників, квартальна помийка трохи припухла, потім перевела подих, а далі.... ну ви і самі бачите що далі.Тепер вчорашні протести. По всіх містах України люди вийшли на площі щоб висловити свій протест проти капітуляції. Вчорашній день неймовірно підпалив дупи найупоротішим адептам чинної влади. Клімактеричні баби незалежно від статі верещать в коментарях і всіх посилають на фронт. Але мабуть самі вже зібрали речі щоб пожити в Золотому і трохи відпочити на курорті.Що робить влада наступного дня?Відкладає відведення військ у часі щоб збити градус. Закриває Пашинського щоб змістити акценти (це майже як Том Круз, тільки краще). А далі випускають в простір спікерів, яким вже пофіг що говорити, бо сором все одно вже проміняли на булочку. Всі ці підари, бо іншого визначення у мене для них немає, трусять в медіа про те, як раша виконає всі зобов'язання і кокококо. Я зараз можу нагадати чим скінчились домовленості в Іловайську, але будьте впевнені, вони все знають і розуміють і свідомо штовхають державу в піздоріз і вважають що їм зійде з рук. Саме так вони і вважають, не сумнівайтесь, судячи з сьогоднішнього дня.Наступне. Вчора я писала, що методички щодо місцевих мешканців територій які збираються зробити сірою зоною, поки що немає. Але сьогодні вони завзято взялись її створювати.Люди, ви коли пишете пости про статистику голосування на виборах в тих населених пунктах, мовляв так їм і треба, я хз кому ви цим хочете допомогти.До місцевих відправилась висока делегація типу поспілкуватись на тему гарантій безпеки і опля - всьо, вже всі за пару годин повірили що їм нічого не загрожує. Тобто буде приблизно так:
    - альо, поліція? Тут до мене в хату сєпарська дрг вломилась, зробіть щось!-а ви завтра приходьте і заяву напишіть, а ми розберемся! Вєрьтє нам!
    Або так:
    - альо, поліція? Виїзжайте, у мене сєпари в хаті дочку гвалтують!- та у нас на бензин немає, кончився, грошей дасте?
    Ну і нагадую, хто здавав сепарам міста та населені пункти під час "руської весни" у 2014. Забули?
    Резюме. Їм конче потрібно втілити в життя всю цю срань, бо обіцянки вже дали і квитки на шоу продані та й перед владіміромвладіміровічєм якось невдобно. І як би хто зараз до синьки не верещав про папередників, робить це все зараз саме зєлєнскій.І так, плювати вони хотіли на мирні протести, бо у них своє кіно і вони впевнені що їх чекає хеппі енд. Хоча вангую що це буде просто Ze (the) end, без happy.
    https://enigma.club/articles/lyuvat...o-i-voni-vpevneni-shcho-ikh-chekae-kheppi-end

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)