Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Сам гадаю - чому?..

• Смішно Смішно x 1
  2. Знову начитався косолапий всякоі фуйні російських псевдолібералів і давай впарювати іі тут. Читай історію і дай приклад коли кацапи дотримали дана украінцям слово. І не тільки украінцям

• Погоджуюся Погоджуюся x 1

3. View: https://www.facebook.com/100002334671715/posts/2477943628960102/

4. cncmaster

5. View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2384162101901631/

Богдан Яременко дав інтерв'ю, в якому розкрився, як вікно. Розпахнувся.

І розказав, що вони нам готують.

Фактично, постфактум, намагаючись заспокоїти народ від виходів на вулицю, він відкрив такі жахливі перспективи, які просто гарантують, що ми не зможемо миритися з цією владою доти, доки вона існує.

Вони знищують Україну. І кажуть про це відкритим текстом. І це вони ще й применшують перспективи. Він так і каже - ми заявляємо про менші поступки, ніж ті, на які ми реально готові йти.

Тобто вони готові йти далі, ніж вони кажуть.

А кажуть вони, що фактично признають вибори в ОРДЛО навіть, якщо юридично не признають. Що якщо вибори пройдуть "під дулами російських автоматів", та з такими кричущими порушеннями, що навіть проросійська ОБСЄ їх не визнає, ми все одно почнемо будувати прямий діалог з тими російськими призначенцями, які там "виграють".

Це те, що він прямо каже. А до цього він каже, що вони готові йти далі, ніж кажуть, що це поки що лише стартова позиція перемовин.

Уліточка, це пиздець.

• Тупо Тупо x 2
  6. Це сповідь людини з Донецька

Я писала это полгода назад.
    А мне отвечали, что это бред, что я манипулирую, играю на эмоциях.
    А теперь мы уводим войска на Запад. И люди остаются за бортом.
    Все люди. Голосвавшие за Бойка и Зеленского. За Пороха и Кошулинского.
    Вы же не верили, когда я писала вам, что миномету похер, кого сделать фаршем. Вы говорили ЭТОГОНЕМОЖЕТБЫТЬ.

Вы всё поймёте, поймёте потом.
    Когда откроете кран, а там не будет воды.
    Простой, обычной воды.
    И не будет того, кто починит эту воду.
    А когда выйдете в магазин за хлебушком, бородатытый уёбок вам покажет дулом автомата в сторону дома. Пиздуй обратно, хлебушек вчера. Я теперь народная милиция, а ты- говно и грязь из-под ногтей.
    Вы только потом поймёте, что сказать вслух, на улице, в магазине- это не то, чтобы много. Это важно. Вы привыкли говорить. Вы не знаете, что за это могут убить.
    Вы не сразу поймёте, что менты вас не защитят.
    Сначала вы побежите к ним, как к константе, как к спасательному кругу.
    А потом вы будете прятать голову в локти и сворачиваться бубликом на асфальте.
    И приползя домой, с разбитым черепом и синими рёбрами, вы подумаете, что это апофеоз, что это не может пройти безнаказанно, что им отомстят.
    Нет. Им не отомстят. Они в домике.
    А вы- нет.
    У вас нет воды, вам некуда посрать, деньги кончились вчера, а сосед пишет на вас донос, потому что у вас квартиры отлично объединяются снесением перегородки.
    Что?
    Да, у меня шиза, ПТСР и такогонеможетбыть.
    Есть работа, есть банкомат, есть ДримТаун, в интернетике много смешных уёбков, которые пишут о смешной такой политике.
    А ты- продуманный чувак, у тебя депозит, карьера и чётенькое завтра.
    А они пиздец смешные. Порох этот, Зеленский, Тимошенко, Путин нападёт, чистая ржака.
    Мне дико хочется пнуть ботиком твое обосранное туловище, упавшее от гаубицы в соседнем дворе.
    Дико.
    И только одно бентежить.
    Я обосрусь и упаду рядом с тобой.
    А я больше не хочу.

Таня Адамс

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На чиїх?
    І які ж це умови?

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. cncmaster

Безглуздо, відпустивши камінь, розраховувати, що він полетить угору.

9. VasMT

У всіх н.п. вздовж лінії розмежування живуть військові. І, прікінь, офіцери. Як вигнати їх з цих осель, і хто компенсовуватимуть збитки?

• Тупо Тупо x 2
  10. Щодо розведення. Просто тут і багатьох память рибки гуппі, або намагання дуже швидко зіскочити зі слизьких питань, заспамити гілку і перескочити на нову сторінку, щоб не відповідати на незручні питання:

"У попередньому огляді волонтери InformNapalm припустили, що заява про відставку секретаря РНБО Олександра Данилюка після відвідання зони ООС стала наслідком ознайомлення з реальною ситуацією на фронті та заслуховування позиції військових. Ця гіпотеза знайшла своє підтвердження 3 жовтня, коли Данилюк дав інтерв’ю ВВС news Україна. «Я відвідав три ділянки, де планується відведення військ (Золоте, Петрівське і Станиця), щоб поговорити з військовими про те, як вони оцінюють готовність і ситуацію. Була дуже відверта розмова, вони мені показали всі місця, щоб я сам відчув, що відбудеться, якщо буде відведення в конкретному місці. Насправді ми збільшуємо сіру зону, у якій зможуть працювати і диверсійні групи, і снайпери. І це абсолютно не гарантує нічого й відкриває простір для провокацій», — заявив Данилюк.

І незважаючи на всі застереження як військових із передової, так і активної частини українського суспільства, що постійно проводить акції протесту проти капітуляції і в Києві, і в інших містах України, президент Зеленський і далі вперто гне свою лінію про необхідність відведення військ з укріплених позицій у холодну пору року. Така впертість лякає, особливо напередодні 6-ї річниці трагічних подій Революції гідності.

За час передвиборчої кампанії Зеленського саме Олександр Данилюк був фронтменом більшості виступів на телебаченні, у яких переконував глядачів у реформаторських здібностях нової політичної сили. Йому вистачило лише чотири місяці на посаді секретаря РНБО, щоб «прозріти» й залишити її. Чи стане його крок сигналом для інших «слуг народу», покаже час. Але, можливо, це єдине правильне рішення, яке вони можуть прийняти, щоб якось виправити ситуацію і не дозволити узурпувати владу, не дозволити довести країну до капітуляції."
    Повний текст тут
    Хто кого переграє: чому Зеленський дарує відведення українських військ на день народження Путіна

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

На підставі чого така думка?
    Могли бути ітакі, хто вибирав "менше зло", та і акція ще не проти Зеленського, а щоб не натворив чого не треба.

medwedo berlogsoni

Є відео Салавйова-разбойніка,( зараз маю мало часу, щоб його знайти ), там сказано, що такий Донбурас цікавить РаССєюшкку виключно, як гиря на ногах України, щоб Україна не була "фашиською" та антиросійською та дало це поштовх до таких же дій у Харкові та Одесі.

• Баян Баян x 1
  12. Так ось дай відповідь. А то вирішив відморозитись і перевести питання в демагогію. Хто буде виселяти бурятів з захвачених квартир вимушених переселенців?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мені не важко. Скопіюю ще раз

View: https://twitter.com/golub/status/1181106321250226176?s=20

14. VasMT

Влада. Українська влада.
    Бо в стотищпятсотий раз свинорилолоїдам пояснюють, що і вибори, і порядки будуть за УКРАЇНСЬКИМИ законами.
    Українськими, Карл.

• Тупо Тупо x 2
  15. cncmaster

О, гарно. От і подивимось.
    До речі, окупанти наразі проводять перепис на окупованих територіях, перед виборами.
    Як гадаєш, послухаються вони тебе?

16. В присутності кацапських військ? Кацапських військ, Карл

17. View: https://www.facebook.com/100011830050778/posts/643210399416623/

FB_IMG_1570445185948.jpg

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)