Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
    • Тупо Тупо x 1

1. View: https://www.facebook.com/100006442660293/posts/2444659409092124/

Порохоботи vs Зеленоботи...

Я начальник Департаменту
    патрульної поліції України,
    який вже п'ятий рік намагається підтримувати та наводити порядок в нашій країні.
    І повірте, порядок є! І він з позитивною перспективою.

Іноді хтось запитує: «А коли вже відставка, все ж погано».
    Я відповідаю, що - це сама тяжка робота, яка була в моєму житті. І я нею пишаюся!
    Пишаюся тим, що зі мною працюють порядні та прекрасні люди! І не все так погано, і ні якої відставки!

Розумію те, що є і гавнюки, і дуже жорсткі гавнюки, але ми з часом позбуваємось і їх!
    Вони дуже жорстко підставляють усю нашу працю!
    З кожним роком я все більше пізнаю людей, різних людей. Багато з них ви знаєте та спілкуєтесь.
    Але, я як "был кент - стал мент" пізнаю їх з іншою сторони, не дуже позитивної.
    Може десь колись опишу деякі події, але не зараз.

Роботи в нас ще дуже багато. В багатьох випадках люди не відрізняють негідника від нормальної людини! Я розумію!

Але я вже навчився відрізняти. І це моє особисте розчарування. Без публіки. Ви самі до цього прийдете.
    Та і самі знаєте, що розчаровуватись у людях - найбільший біль!

Але увесь цей текст - не просто моральна складова особистої емоції!

Порохоботи vs Зеленоботи...
    У цьому дописі я хочу зауважити: як керівник патрульної поліції, та і в принципі, я знаю про усі залучення правоохоронців на сьогоднішній захід.
    Правоохороців було залучено не більше 400 осіб. Задля того щоб перекрити рух та не допустити зіткнень між людьми з різними поглядами! Майже стільки, скільки було залучено сьогодні на марафон, за для охорони порядку.
    Підрозділу ТОР Департаменту патрульної поліціїї було 20 чоловік)
    Без усіляких там щитів та палок.
    Тільки щоб розборонити тих людей, які прийшли з різними поглядами, і не допустити травм.
    Як і усі поліцейські.

Це і є, реформа, це і є трансформація правоохоронної системи!!!

Демократія в країні.
    Право висловлення та відстоювання своєї позиції! Найвища цінність це- людина!

Так от до чого це я.

Не існує порохоботів і зеленоботів! Існують люди, які висловлюють свою думку! І мають на це право!
    Від себе особисто хочу висловитись: не сваріться! Влада змінюється, а ви так само залишитесь сусідами, як і 10-20 років назад!
    Тримайте стрій! Я знаю - як влада, так і поліція з Вами!!!

По перше: кожний має право на протест!

По друге: я впевнений, що теперішній Президент та його оточення, а також Верховна Рада почує людей!
    Проаналізує та надасть усі відповіді.

По третє: я такий самий поранений та контужений ветеран, як усі з нашого "покоління вбивць".
    Та я також повністю проти нових ініціатив щодо забезпечення ветеранів війни 2014-2019 років.

І тільки за підсилення забезпечення і пільг та і просто за підсилення забезпечення в усьому! А на перший план виношу: СПРИЙНЯТТЯ, ПОВАГУ, та державну (безкоштовну) психологічну допомогу!!!!!! Нам...тим мужнім чоловікам та жінкам, що стали на захист держави! І досі виконують завдання задля наших людей та країни!
    Це дуже необхідно!!!

По четверте : Маршал ніхера не змінився!

І на останнє: особисто я, як начальник патрульної поліції України, як ветеран війни з РФ, хочу подякувати усім людям, як в столиці, так і в усій Україні за те, що сьогодні це був справжній людський протест - висловлення своєї думки та
    позиції!

Без бійки, травмування поліцейських (таких самих, як і ви, людей), мародерства магазинів та трощення чужого майна!

ДЯКУЮ ВАМ ЛЮДИ!!!

З повагою до Вас від себе особисто та від особового складу патрульної поліції!!!!

Начальник департаменту патрульної поліціїї полковник Жуков Євгеній !!!

Честь

P.S. Моє фото. Просто показати те, що я не забув, пам'ятаю і знаю, що боровся я правильно!!! За наше з Вами майбутнє!!!!
    І так, я знаю, що таке ховати своїх друзів,які загинули на війні!!!

Дякую

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ще один віруючий Пуйлу.... на 3 км....
    а яка радість, навіть Карла згадав...
    скільки оптимізму, ніби до Москви дійшов.

Патрійот....

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якби якісь зневажливі словечка про українського президента заліпили Кисельофф, Салавйофф-разбойнік чи писклява Скабєюшка, я би не дивувався, а тут "патріот", мудріший від всіх Хомчин щоразу ліплячи копіпасту обхаркує монітор зі злості. Попри всі сумніви до Зеленського, він мені у борщ не нагадив, які підстави його ненавидіти чи обзивати, тільки тому, що нензи-порохоботи так хочуть?
    Якщо попереджувальна акція для Зеленського - повинен взяти до уваги та не повторяти того, що Яник, який знехтував мітингами за підписання Асоціації з ЄС.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тим часом у Києві наші форумчанки:

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

угу. Що мусарня - так це точно.
    Я тут на днях коли почув як наша мусарня "працює", то в такому а)(ує був, що ще й досі не відійшов.

А тепер вишенка на тортик: не так давно в одному з районів міста на одному зі стовпів було с3,14зжено ТРИ ВІДЕОКАМЕРИ. Вартість кожної понад 20 000 грн. Ну а мусора як завжди: ні)(ера не знають кого шукати і де...

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тупо і безграмотно.
    По всьому фронту, а це більше 400 км знімаються мінні поля, що втратили оперативне значення.
    Ці поля стоять (стояли) позаду наших позицій. Їх знімають. Вже давно і ще зніматимуть довго. Бо їх реально багато. Дуже багато. Дублюючих, неефективних, вигорівших...
    Чому знімають? Бо втратили оперативне значення.
    Оперативне, Карл!
    Воно не потрібне. Воно нічого не дає. Бо ми тримаємо оборону і наступ на цій ділянці НЕ МОЖЛИВИЙ без величезних втрат наступаючих сил.
    Так от ці позиції, з МОС-ами, ВОП-ами, цілими селищами під землею НІХТО ПОКИДАТИ НЕ БУДЕ!!!
    Українською, сцуко, мовою - НЕ БУДЕ!!!
    А хвиля, що гонять свинорилолоїди, розрахована на безголових скакунів, які вірять тільки гаслам і воланням типу "Разомнасбагато - нас треба лікувати!

• Тупо Тупо x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. А можна аналіз тих мінних полів від того як вогни опинились в тилу наших військ і коли вони були облаштовані, де стояли наші війська. Чи пан хоче сказати, що у нас теж створені загони СМЕРШ, які кулеметами та мінними полями стримують наші війська від втечі?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Отримав щойно наступну інформацію:

Олексій Гончаренко. Цікаву інформацію мені надіслав співголова ГІ Права Справа Снєгирьов Дмитро про завтрашнє розведення військ. Публікую його текст без жодної цензури. «Одностороннє відведення військ уздовж лінії розмежування на Донбасі, може призвести до втрати Україною нових територій, ключових промислових підприємств та Маріуполя. Варто зазначити, що відведення військ ООС на Донбасі пов’язане не з переговорами у Мінську, а з вимогами Росії щодо повернення до формату «нормандської зустрічі». Свого часу Кремль висунув Києву дві вимоги – відведення військ і узаконення «формули Штайнмайєра». Саме з цим можна пояснити заяву президента України Володимира Зеленського про те, що після обміну військовополоненими наступним кроком буде саме розведення військ уздовж всієї лінії розмежування. Переконаний, що після завершення повного відведення військ, Офіс президента та політичне керівництво оголосять про можливість проведення виборів на тимчасово окупованих територіях. Утім зауважу, що відведення військ біля Станиці Луганської, Золотого і Петровського Кремль обрав не просто так і це становить велику небезпеку для України. Відведення військ у Станиці Луганській загрожує окупацією міста Щастя і втратою Луганської ТЕС, яка живить електронергією як ОРЛО, так і підконтрольну Україні частину Луганщини. Селище Золоте Росія так само обрала не просто так, адже це дозволяє агресору окупувати т.зв. «промисловий трикутник» Луганщини – Лисичанськ, Сєвєродонецьк і Рубіжне. Україна ризикує втратити частку суттєвого промислового потенціалу на звільнених територіях і залишитися виключно з сільськогосподарськими районами т.зв. «Слобожанщини». Що стосується Петровського, то це степовий танконебезпечний район на Маріупольському напрямку. Якщо війська ООС відійдуть більш ніж на два кілометри, ми втратимо першу і другу лінії оборони, що відкриє Росії шлях на Маріуполь. Україна ризикує втратити два великих металургійних комбінати і морський порт. Зазначу, що доки офіційний Київ готується відводити війська, російсько-терористичні угруповання передислоковують окремі підрозділи так званих “1 і 2 армійських корпусів” саме поблизу вищезазначених районів. За повідомленнями місцевих джерел аналітичного відділу ГІ “Права Справа”, на первомайсько- стаханівському напрямку зафіксована передислокація і накопичення важкої бронетехніки та живої сили поблизу Стаханівського феросплавного заводу, селища Калинове та міста Первомайськ. До речі, ця інформація підтверджується звітами СММ ОБСЄ. На цьому напрямку посилилися бойові дії, кількість обстрілів позицій ООС на цьому напрямку постійно зростає і йде по дотичній. І це в той час як міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявляє, що інтенсивність обстрілів навпаки, зменшилася. Схожа ситуація і на Маріупольському напрямку. Безпілотник ОБСЄ зафіксував нові оборонні споруди терористів біля Петровського. Тобто, Росія не збирається виконувати взяті на себе зобов’язання з розведення військ, а насправді відбуваються протилежні процеси. Фактично одностороннє відведення військ ООС є неправильним рішенням ще й тому, що свого часу облдержадміністрації виділили чималі кошти на спорудження 2 і 3 ліній оборони уздовж лінії розмежування, які тепер Україна може залишити у разі відведення, і які може захопити агресор. Примітно, що командувач операції Об’єднаних сил Володимир Кравченко заявив, що уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі, розпочалися підготовчі заходи з відведення військ. За його словами, результат цих заходів буде залежати від дзеркальних дій російсько-терористичних угруповань. Рішення ухвалене начальником Генштабу ЗСУ, міністром оборони України і президентом Володимиром Зеленським. Нагадаю, 26 червня українські військові і терористи “ЛНР” спільно залишили позиції біля пункту пропуску “Станиця Луганська”. Розведення сил відбулося під наглядом Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ з обидвох сторін. Однак вже 30 червня стало відомо, що терористичні угруповання зберігають позиції на блокпосту біля селища, хоча українська сторона відвела війська. А наприкінці серпня СММ ОБСЄ зафіксувала на Донбасі десятки невідведених “Градів”».

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. VasMT

Сука, як ці свинорилики вже загрібали...
    35 міняється планово.
    Я з ними працював)
    128 заходить планово.
    Мій молодший брат виходить на Донеччину в складі 128.
    А ці поліціонерські фірми ніякого рояля на фронті не грають.
    Підітріть сраку цьою типу інфою.

• Тупо Тупо x 2
  11. Що ригоанал, це теж фуйня на постному маслі, стратег фуів.

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я йно прочитав "Олексій Гончаренко." і відразу натиснув бібочку Нові дописи )

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

може і так
    Я його не знаю.

14. VasMT

Не пхайте своє рило в те, в чому не петраєте.
    Це не пуйло сказав. Це Свинорилий затвердив ще в 16-му році.

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Останнє редагування: 6 жов 2019
    • Смішно Смішно x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)