Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені особливо сподобалося "з флагами України".
    Український патріотизм, любов до мови так і пре, так і пре.
    Так і хочеться якось відреагувати.
    Відреагую-но я катреном.

А як вийшли вони з флагами,
    Полякались вшиткі кагани.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову порохоботи видають бажане за дійсне.
    Я писав, що така кампанія - попередження Зеленському не робити дурниць, зовсім не за якогось політика чи когось приведення до влади, як би дискредитовані люди Порошенка не поводились серед протестуючих, кампанія не за них і не за їхньою ініціативою.

• Баян Баян x 1
  4. Господи, дурне. Та вже дайся на стриманє за своєю фікс ідеєю, що майдани збирає Порошенко. Не він збирає. І не буде він вже більше президентом. Тут вийшли не за Порошенка, а проти продажу краіни, підсвідомого розуміння, що продають майбутнє дітей, внуків. Проти кацапського рабста, проти малоросійськоі свідомості. За волю, свободу. Чого ж ти таке тупе і вперте.

View: https://www.facebook.com/100011830050778/posts/642640229473640/

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Гы-гы... понеслось дерьмо по трубам...

- Проплаченный Майдан...
    - Партия войны и смерти... собравшаяся на Майдане...
    - Они не хотят мира в стране...
    - Они против Донбасса...
    - Арессивные порохоботы...

СцукО, зелёные, перестаньте копипастить Яныка...
    это добром не кончится...
    Костянтин Машовець

• Смішно Смішно x 1
  6. Новостей вам с полей или рубрика "тут все в ахуе".

В общем да, под Мариуполем рассматртвают отвод войск, люди смотрят позиции в тылу.
    Общий смысл такой. В тыл уходят ЗСУ, становятся за Талаковкой, на Виноградном ну т.д.(откройте карту, сами проведите линию).
    Образовавшуюся "серую зону" будет патрулировать Нацгвардия, а со стороны ОРДЛО- "Народная милиция ДНР".
    Наверх уже задали вопрос такого характера:
    -А если боевики одевают форму "народной милиции" и остаются по сути на своих позициях, то какие есть механизмы заставить их выполнить договоренности? Ведь если так произойдет, то по сути мы просто отдадим очень важные для нашей обороны километры украинской земли под Мариуполем. И что сделает Нацгвардия если ее будет прессовать "народная милиция ДНР" заставляя отступать все дальше в тыл?
    А ответа то нет.
    В общем я не в Киеве, если какие то люди из ОПы захотят поговорить с протестующими- задайте этот вопрос. Хочу услышать что булут блеять эти стратеги, эти монстры внешней политики.

View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2383432545307920/

P.S. Вася, не забудь поставити "Тупо". Сцикло або Моніка не може приймати таких тупих рішень. Ні він не здає украінські землі.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рембо....

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого... Хмара - молодь?

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це безграмотно.
    Мене дивують люди, які звиздять про те, в чому не петрають, чого не знають, і не уявляють самого механізму.
    Тупо шпарять по методичці - ай-яй-яй, віддаємо землю, ой-йой-йо, жити будуть в чистому полі, єй-єй-єй, сєпари захоплять нас, а ми нічого не зможемо вдіяти.
    Тупо і безграмотно. А головне - БРЕХЛИВО!

• Тупо Тупо x 2
  10. Чому украінські війська на украінській територіі моють залишати обладнані позиціі і відходити в тил, тобто відступати.
    Якщо пан вчив військове мистецтво, то він має знати передумови для відступу або наступу.
    Мир наступає тоді, коли один переміг, а інший програв. Ми вже програли, капітулювали чи не взмозі вести оборону, вичікуючи слушного моменту, щоб перейти в наступ?
    Хто тут кому більше бреше чи замилює очі перед капітуляцією.

ЗеЛогіка і логіка Васі

View: https://www.facebook.com/100008612829760/posts/2201715273458879/

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зараз почуємо відповідь профі, що відступ це перемога. Ану!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

Пажалуста, вот Вам слова профі.
    Ну те, правда, говорилося рівно чотири роки тому, також на початку жовтня, але того року зима, коли наші військові мали відійти на необладнані позиції, не планувалася. Мало початися відразу літо.

• Тупо Тупо x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. VasMT

Чому українські військові не знаходяться в Ізвариному, Червонопартизанську чи Успенці? Чому не знаходяться в Джанкої і Ялті? Це українська територія. А військ там немає.

• Тупо Тупо x 2
  14. А пан розуміє різницю між відведенням озброєння та відведенням військ. Пан дійсно є таким тупим чи прикидується шланшом?

Останнє редагування: 6 жов 2019
  15. VasMT

А пан розуміє різницю між відведенням і розведенням? Чи вищоофіцерському складу це заскладно?

• Тупо Тупо x 2
  16. medwedo berlogsoni

Чотири роки тому Порошенко трошки і про вибори на території ОРДЛО говорив:
    А Зеленський пропонує провести вибори за турецькими законами?

• Тупо Тупо x 1
  17. medwedo berlogsoni

Я тупий шланг, звичайно, але я не уявляю собі ситуації, коли озброєння відведено, а війська залишилися на передовій без озброєння, але з польовою кухнею.
    Як це воно мало би бути - гармати в тилу за двадцять кілометрів, а артилеристи - на передовій. Убийте мене - не уявляю. Так само не уявляю танкістів без танків, без відведенного озброєння у вигляді танків.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. VasMT

Я пам"ятаю лемент свинорилолоїдів перед виборами.
    Я якраз тоді бів під Докучаєвськом, з нашої сторони звісно. :mocking:
    А ті аж заходились, путіннападе і звіздєц. Бо як не Вальцман, то звізда Україні.
    І ми щоранку вглядувались в сторону сєпарської посадки і намагались почути ревіння російських танків.
    Не почули.
    Свинорилолоїди виявились, прогнозовано і очікувано, брехунами (м"яко).
    Так і зараз. Не буде реваншу.
    Ваше врємя ушло, свинорилики.
    Слава Вальцману!

• Тупо Тупо x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)