Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. А чого ж він не зажени в кут сцикуна по його діючим підприємствам в кацапстані і офшорам? Не задавався таким питанням чи це вища математика і там не буде слова Порошенко а буде Моніка Зелінські?

2. Чому виборці Моніки не виходять на мітинги з вимогами.
    Ми за капітуляцію.
    Ми хочемо відбудовувати ОРДЛО за свої гроші.
    Ми хочемо віддати мокшанам всі борги ОРДЛО.
    Ми ніколи не хотіли в НАТО ні ЄС.
    Ми за дружбу з кацапією.

• Тупо Тупо x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову перевод стрілок, такі речі як мілітаризація Широкіного, Мінськ-2, кого стосувались, Папи Римського?

• Тупо Тупо x 1
  4. Тут гарний тредик підвернувся про довірливих і домислюючих за шмарклю

Orwell was right
    @GeogeOrwellLive
    Нарешті почав отримувати свою порцію сатисфакції!
    Передісторія:
    Перед виборами Президента сталася в нас на роботі дискусія. Я проти трьох. Вони за Серванта. Але всі троє - антагоністи. Одна - руська, вірила, що Зєля приведе до росії. Другий - за нєйтралітєт.

Третій (не те щоб за Зе, але проти Пороха) - за ЄС і НАТО.
    Так от, дискусія закінчилася тим, що я їм сказав: "От дивіться, ви всі троє різко протилежних поглядів: росія, нейтралітет, ЄС. Ви ж розумієте, принаймні двох з вас він наїбе. Але ваш вибір будується на тому, що

кожний з вас впевнений, що він наїбе двох інших! Тому за нього і голосуєте!"
    І от сьогодні перший мій злорадний трімф.
    Рузька.
    Нещодавно вона дуже обурювалася з приводу рішень по ФОПам. Сьогодні знову почалося з обернення забороною ФОПам надавати послуги. Я додав вогню.

Кажу: "А ви чули, що новий міністр освіти пообіцяв, що з 2020 року школи повністю переходять на українську мову і російськомовних більше не буде?"
    Такої реакції я навіть очікувати не міг.
    Полізла в інтернет. Таки да!
    -Як він може? Він же казав, що той закон про мову паганий.

Ну ладно після цього нічого не зробив, але це що таке????
    - Ну так я ж казав обманить. Ви перша, - і нагадав про минулу суперечку.
    - Але ж він обіцяв!!! Це моя остання надія була!!! (ледь не плаче)
    - Я таки замовлю футболку "А я попереджав" - сказав я.
    От же один мінус!

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

та тут і кремлеботи під патріотів непогано маскуються. Бачите, заколоти на рівному місті - хоч їм кажи, хоч не кажи. Міжнародну політику роблять!

• Тупо Тупо x 1
  6. Silver bullet

Дощі йдуть, а грибів нема...Такої х@ні при Порошенко не було.diablo:

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. hrim

hrim Well-Known Member

Алєксей Пушков, російський чиновник тішиться:
    "Украина подписала "формулу Штайнмайера" по Донбассу, что открывает путь к встрече в "нормандском формате".
    Все условия, которые выдвинула Москва для ее проведения, согласованы.
    Наш серьезный успех.

Встреча, первая с 2016г., может привести к заметному сдвигу в отношениях с Европой".

"сдвигу в отношениях с Европой" - це зняття з Росії санкцій, відкат Зеленському.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Silver bullet

Якщо ми будемо зважати на те, що кажуть для нас з Кремля, то ми далеко підемо. Можна і президента знести, а далі просто піти під Рашу - вже гарантовано, або помирати.
    Казати можуть що завгодно - це дипломатія. Зняття санкцій без уходу Раші з української території не буде. Формула Штайнмайера - це вибори в ОРДЛО по українським законам і після них окремий статус в ОРДЛО по українському закону. ВСЕ!
    Вибори по українським законам мають передумовою відведення збройних формувань за кордон. А закон про окремий статус писатимемо всією країною. Чого така істерія?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

На ботофермі дали не ту методичку? Вже скільки було ниття, що проросійський, здасть Пуйлу.

Легко критикувти, а хтось уявив себе на його місці? Дивні дії, але чи не було притензій до дій Порошенка, але тоді "У країні війна, провокатори, не розхитуйте човен!"

• Тупо Тупо x 1
  10. А ти впевнений, що чергові вибори будуть? На чому базується така впевненість?

11. На ваше твердження вчора гарно відповів Пристайко з Ярмоленком. Вони нічого не гарантують з того, що обіцяють.

Останнє редагування: 5 жов 2019
  12. Lanktocha

Тоді ймовірний сценарій, що буде замість виборів?

13. Так у нас зараз війни немає. Шмарклі треба було чотири місяці, щоб примусити себе сказати про агресію кацапів. Скільки місяців потрібно буде, щоб зупинити відведення військ і де вони будуть в цей час.
    Він хвалиться визволенням трьох десятків заручників, а віддає цілі міста з десятками тисяч населення. Нехочеш переіхати жити в одне з них.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. Чекай, ти стверджуєш, що вибори будуть, не я. Які вони будуть, якщо в ЦВК зараз колишній представник яника у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

15. Дорочі, щодо майбутніх виборів в ордло і іх верифікаціі ОБСЄ:

35 росіян входить до складу місії ОБСЄ в Україні і жодного українця — InformNapalm

16. View: https://www.facebook.com/100001492863657/posts/2528544707205267/

ВІДВЕСТИ УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКА на відстань від 500 м. до 2 км...
    1. Ніякої безпеки це не дасть, бо на таку відстань дістає навіть стрілкове озброєння, тим паче АГС, СПГ, ПТУР, ЗУ23. Я вже мовчу про Град, Танк, Смерч, САУ і тд. Навпаки вийти з окопа чи бліндажа в поле - смерть.

2.Це означає залишити 420 км. лінії оборони. Там за 5 років вирито більше тисячі кілометрів окопів. Протягнуто тисячи кілометрів польових проводів зв'зку. Накрито тисячами кв. метрів масксіток. Обладнане єлектропостачання. Обладнані бліндажі, ДОТи, ВОПи и т.д. Поставлені буржуйки і відведені димові труби (димові труби - це окрема тема, бо треба в діаметр, відповідні фітінги, щоб не вчаділи і ворог не вичіслив). Пристріляні сектора, розставлені відеокамери. Заміновано підходи ворога. Вичислені точки і позиції ворога.
    - окремо хочу відмітити окопи, бліндажі, вогневі точки. Копалися вони вручну на протязі майже 6 років вручну в переривах між обстрілами. Багато воїнів при цьому загинули. Матеріал і кошти для їх обладнання збирали по всьому світу. Виділені мільярди з бюджету. Основнову в їх обладнанні вложили волонтери. Бліндажі - це надійне і випробуване обстрілами укриття. Спальні місці, опалення, бібліотеки, каплички, місця приготування їжі, душові і бані. Саме так, є бліндажі з душовими, банями, пральними машинами, туалетами.
    - це врита в ручну техніка, склади, різні допоміжні приміщення. Іще раз наголошую, все це врито вручну.
    - це все треба демонтувати, скласти, змотати, відрити, зняти, достати, вийняти, видьорнути... АБО ПРОСТО КИНУТИ... ЗАЛИШИТИ ВОРОГУ...

3. Війська виведуть в чисте поле. Знову все треба з нуля. Хто це робитеме? За які кошти? Скільки буде вкрадено? Чи захочуть і чи зможуть знов волонтери?

4. Відвід в зиму - тут повний атас...

5. Місцеві патріоти залишаться в сірій зоні - вбивства, арешти, згвалтування...

6. Ми відступаємо зі СВОЄЇ, УКРАЇНСЬКОЇ ЗЕМЛІ.

Висновок:
    Нинішня лінія фронту, це роками укріплена і випробувана лінія фортифікаційних споруд (420 км.)
    Це закопана фортеця, яку ворог в лоб здолати не може і він вибрав відведення, тобто здачу фортеці.
    Зеленський, який надає накази про відведення - ворог.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

"Формула Штайнмаєра" – це логіка, в який спосіб буде застосовуватися особливий режим місцевого самоврядування. Росія хоче просто формулу, і таким чином це легітимізація того, що є. І взагалі, вся логіка Росії – це нічого не змінювати, і просто легітимізувати свій простір, свій протекторат. Лавров про це чітко сказав, коли ми говорили про миротворчу операцію: "Нічого не змінюємо. Всі, хто там є, мають залишитися, йдемо далі", – розповів очільник МЗС.

Водночас, він уточнив: "Наша логіка така – спочатку безпека, потім починаємо працювати над нормальними виборами, якими саме будуть місцеві вибори. І от формула – давайте не сприймати її як математику – частиною процесу має бути повернення України на Донбас. Французи це підтримують, а Росія це бачить, як просто вирвану з процесу легітимізацію. Це, насправді, російська мета. І зустріч "нормандської четвірки" свідчить, що Росія звідси нікуди не відійшла".

• Тупо Тупо x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)