Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
    • Смішно Смішно x 1
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я - окозамилювальний агент. Ви поклали мене на лопатки. Тепер буду замилювати очі шампунем.
    Ви бачите в моїх словах, те що хочете бачити через призму своєї хворобливої уяви.
    Я сказав, що Путіну в жодному випадку не слід йняти віри, бо він все життя бреше, каже, що вигідно. Така в нього школа, такий стиль життя. Така психологія.
    І якщо він, у даному випадку, сказав, що потрібно перестати критикувати Україну на російських ЗМІ, то це - брехня. Як завжди. (Добрий цар - плохіє бояри, вийшов у всьому білому, як часто кажуть). Сказане Путіним стане правдою лише тоді, коли з телебачення попруть Скабеєву, Соловйова та їм подібних, а там з"являться журналісти, які скажуть правду. Що якути і чеченці воювали на Донбасі, вбивали український братній народ, українська земля обстрілювалася з території Росії, і вбивали український братній народ, малазійський літак збили російською зенітною установкою, завезеною з території Росії, а потім забраною назад, в Росію.
    Що з Росії п"ять років регулярно йдуть "гуманітарні" конвої зі зброєю, з якої вбивають український братній народ. І так далі.
    Ви в це вірите?
    Тоді прислухайтесь до слів Путіна, не будьте окозамилювальним агентом Кремля.
    Ще раз, слова про український братній народ з уст Путіна нічого не значать, допоки Росія під його керівництвом шле зброю і боєприпаси в ОРДЛО, з яких убивають український братній народ.
    От і все. Ви все таки поставте до стінки свої капці під диваном.

2. medwedo berlogsoni

Я на цьому вчора чи позавчора вже наголошував (наводив приклад, коли Шерлок Холмс навіть наодинці з Ватсоном не говорив про свої майбутні кроки, а на його запитання просто відморожувався). А тут хочуть, щоб Зеленський на весь світ прокричав про свої плани, про свої кроки.
    Я розумію, Холмс - лише літературна вигадка, але вона відображає суть дій розумної людини в складній і невизначеній ситуації, де потрібно чогось досягти.

• Подобається Подобається x 1
  3. hrim

hrim Well-Known Member

Агент пять разів повторив "український братній народ".
    Тег "український братній народ" - це маркер російської симульованої шизофренії, якою вона прикриває російський державний тероризм стосовно України.
    Використовується для маскування актів російського міжнародного тероризму під внітрішньотериторіальну подію.

4. hrim

hrim Well-Known Member

Судячи з попередньої активності Зеленського, з тієї мегатаємничості, предмет домовленостей - зняття санкцій з Росії.
    Санкції суттєво ослабили Росію. І є, чи не єдиним, дієвим впливом на агресора.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому би ні? Вона постійно хвалила і підтримувала порошенка.:))):))):)))

Вікіпедія:
    Політика[ред. | ред. код]
    2018-го року допомагала російському журналісту Нью-Йорк таймз Ендрю Хіґґінзу (живе в Москві) готувати дослідження[7] про українську армію та корупцію в ній. В матеріалі, зокрема, Юлія підтримувала тодішнього президента Петра Порошенка і писала, що з 2014 року Україна «досягла значного прогресу в подоланні корупції в газовому бізнесі, який був головним джерелом доходів олігархів часів президентства Віктора Януковича».[8]

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ітак, ми з цього бачимо одну цікаву річ. Все залежить від ОБСЄ. Давайте глянемо що таке ОБСЄ.

1. це організація, якою фактично керує Росія, або має сильний вплив на неї. Ми всі бачили, як саме ОБСЄ довго не бачило російських військ на території України.
    2.На сьогоднішній день в комісію ОБСЄ входить 35 росіян і жодного українця.

От і вся пурга в очі, а ви хавайте.

7. medwedo berlogsoni

Попийте шалхвеї
    Шавлія лікарська — Вікіпедія
    У вас сильний пронос, який у народі називають срачкою

8. Багато букофф. Всяким зелебобікам можна не читати

- Чому ти не хочеш дати новій владі шанс досягнути миру, хіба він не потрібний країні? Чому ти не віриш президентові, що жодної зради він не дозволить? - питають порядні, але наївні люди.
    Перш ніж я відповім по суті, хочу постулювати дві речі:
    - війна закінчується тоді, коли одна зі сторін безумовно перемагає і вважає, що цілей своїх досягла, або обидві приходять до висновку, що подальші спроби досягнути повної вікторії неперспективні і продовжувати зусилля не вигідно.
    - якщо на переговорах одна із сторін наполягає на попередній умові (як у нашому випадку РФ на фіксації формули Штайнмайєра), то умова ця вигідна їй і менш сприятлива для другої.
    Ну, а тепер по суті.
    1. Росія війну в Україні не виграла і поставлених цілей (повернення України в свою орбіту впливу чи навіть повне поглинання) не досягла. Причина не військова (в 2014 Путін міг виграти війну відносно легко), а міжнародні санкції, котрі серйозно знекровили російську економіку, знизили рівень життя населення і підтримку влади.
    2. При цьому, РФ не прийшла до висновку про необхідність обов’язково досягти миру через те, що санкційний тиск став нестерпним. Бо якщо прийшла б, то змогла досягти цього елементарно навіть без усяких переговорів - просто відкликавши своїх «відпускників», військову техніку і амуніцію, припинивши підтримувати матеріально окупований анклав. І тоді моментально були б відмінені санкції.
    3. Те, що Путін цього не робить, говорить лише і винятково, що сьогодні він намагається досягнути поставлених цілей не військовим способом, а дипломатичним. Байки про «збереження обличчя» самодержця вигадуються нами і західними партнерами лише для самообману.
    4. Найліпший доказ цього - сама формула Штайнмайєра, котра містить як основу проведення виборів на окупованих територіях до передачі їх під український суверенітет, а відповідної ділянки кордону - під український контроль. Ви не замислювалися, чого б це раптом Путін перетворився на такого запеклого правозахисника і почав перейматися виборчими правами жителів ЛДНР? Абсолютно зрозуміло, що це просто спосіб легітимізувати (ще й за участю міжнародних учасників) повністю підконтрольний і функціонально налаштований режим і в такому незмінному вигляді вживити його в тіло України.
    5. «Але ж спостерігати за виборами буде ОБСЄ, вони не визнають їх вільними і такими, що відповідають європейським стандартам» - відповідають мені. І це, мабуть, найдурніший із аргументів. Навіть якщо забути на мить, скільки російських агентів туди інфільтровано, цілком очевидно, що виконувати вони будуть політичну волю своїх урядів. Так от, у нормалізації стосунків із РФ ці уряди дуже зацікавлені, а в збереженні українського авторитету - жодним чином. Відповідно, вони визнають ці вибори такими, що відбулися, практично за будь-яких умов.
    Зрештою, я навіть можу з великим ступенем достовірності передбачити основну суть підсумкового документу ОБСЄ: «Попри певні обмеження в діяльності органів центральної влади, деяких партій та спостерігачів, у цілому волевиявлення народу можна вважати вільним». Саме так звучатиме вирок українському суверенітету.
    6. Чи обмежиться Путін цим? Вочевидь, ні. Достатньо звернути увагу, як роздухарилися його ЛДНРівські шістки в останні дні. Цілком зрозуміло, що на перемовинах будуть тиснути ще й на федераліцацію (автономізацію). Враховуючи катастрофічну різницю в професійному та інтелектуальному рівнях сторін, цілком можуть і отримати бажане. Але навіть якщо ні, то програму-мінімум Путін уже практично виконав і найближчим часом імплантує в тіло України бомбу з годинниковим механізмом, котра практично гарантує нам громадянську війну.

Поки що це можна зупинити, я сподіваюся. Тому, зустрінемося завтра о 12 на Майдані.
    Карл Волох

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой...Медведю,та одичілий на Сході,Зеленський не Шерлок Холмс,а...заблукавший Робінзон Крузо!:haha:

upload_2019-10-5_10-57-27.png

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як я говорив не раз, не грайте в одні ворота, та не робіть попередню владу білою, а теперішню чорною. Тільки факти - критикуєте зараз розведення військ, мені також багато чого там не зрозуміло, але це особливість тільки Зеленського - нічого подібного, був Причетний Порошенко до мілітаризації Широкіного, незрозумілого відведення, після чого були страхи про штурм Маріуполя, є версія, що у так званій "сірій зоні" тусувались бойовики, звідки безперешкодно могли обстріляти Маріуполь, Зеленський негативні наслідки не взяв до уваги.
    Скабєюшка і Салавйофф-разбойнік, якщо не будуть у Гаазі, при зміні влади і засудженні культу путінізму будуть такими ж журнашлюхами і вислужниками нової влади.

• Баян Баян x 1
  11. Руки, нога, праве вухо.

12. Lanktocha

Пішло ниття та плачі порохолизів, та заспокойтесь накінець, жити треба не минулим, при всіх неясностях від Зеленського, президент буде інший. навіть після переобрання Зеленського інших достойних кандидатур є немало.

• Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Оце і все, що Мих виніс?:haha: Я ж казала - ботам марно читати.
    Вибори - коли кордон буде нашим, ЗМІ освіщатимуть вибори, українські партії і українські правоохоронні органи будуть на тій території. Всі, хто мають російські паспорти чи паспорти ДНР голосувати не будуть, бо ВИБОРИ БУДУТЬ ПО УКРАЇНСЬКИМ ЗАКОНАМ. Кандидати, що воювали чи займали хоть які посади при керівніцтві ЛДНР, допущені ЦВК не будуть. Ви розумієте слова "українські закони"??
    Ви схожі на гусей біжать-літять по дорозі і гвалт галдять, коли їх пастух ззаду підганяє. :facepalm:
    Що попало бабаболите! Хоч 5 хвилин замислитись можна, що ні у кого зараз, крім ОБСЄ нема мандату на спостерігання? Треба тільки, щоб був наш кордон, щоб збігли відтіля бойовики, щоб було спокійно - і вибори зроблять як треба і без ОБСЄ. А до цього як до Києва рачки.
    Хоч Путін і сам радий здихатись ОРДЛО, бо своїх нема чим годувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Раз згадали вчорашнє шоу у Шустера, Білецький по дечому загнав Порошенка у глухий кут, порохолизи скажуть, що це "Агент Кремля"?

• Тупо Тупо x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)