Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

І Аваков і Гройсман рвуть дупу, щоб потрапити в майбутній уряд Зеленського. Якби президентом залишився Порошенко, вони і йому б співали веселі оди. А так... приходиться.

Переплюнути Зеленському Порошенка ніколи не вдасться у питаннях економіки, державоправління і так далі, тому є необхідність понизити попереднього президента, щоб самому виглядати краще. Нема більше способів у команди Зе показати себе краще.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Робити капітал чи для Себе,а чи для Держави,то добре вміти треба! Нині ясно,хто вміє ...і керувати також,а хто...повний лох,як не крути!А кулєги на пляжі,то таке-е-е...:preved:

Останнє редагування: 30 лип 2019
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Бла-бла-бла...

Якщо команді Зе вдасться покарати хоча б кількох винних у смертях на Майдані, якщо перестануть гинути солдати на лінії розмежування, якщо у рейтингу найбідніших країн Європи і світу Україна підніметься хоча би на дві позиції - про Пецю будемо згадувати як про страшний сон. Бо це він і його оточення довели Україну до такого стану.

А якщо і справді почнуть розкручувати всякі корупційні схеми, викривати особисту участь конкретного чиновника в махінаціях і за це карати - Зеленського народ буде на руках носити.
    Бо закохали вже брехуни і бариги.

4. Юрко НОТОЦО

О,вже почали на руках носити...як то колись вже було!
    Президент Володимир Зеленський відмовився прийняти в подарунок свій гіпсовий бюст з відбитком червоної помади від поцілунку авторки.
    Зазначається, що бюст Зеленському спробувала передати знімальна група телеканалу «1+1» під час візиту Президента в Черкаси.
    «Де ви це взяли? Це жах. Я це побачив в інтернеті. Не треба мені це передавати. Навіщо мені? Мені не потрібно», – сказав перестрашений Володимир Зеленський.
    Зеленський відмовився прийняти у подарунок свій гіпсовий бюст: назвав скульптуру жахом

upload_2019-7-31_14-59-58.png upload_2019-7-31_15-2-4.png upload_2019-7-31_15-7-25.png

Останнє редагування: 31 лип 2019
  5. Юрко НОТОЦО

]
    О,юж вождя починають цілувати десь ззаду...чи то в шию,чи то в дупцю!:mocking:
    А Петрусь таки був скромнішим і до церкви ходив!
    Нічого,Бандера прийде,порядок наведе!
    upload_2019-7-31_16-7-44.png upload_2019-7-31_16-7-5.png

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

"Ця дивна фраза "Бандера прийде – порядок наведе!", я думаю, що від неї здивувався би сам Бандера, який все-таки сповідував, очевидно, принцип опори на власні сили, а не ходив містом, говорячи про те, що "Петлюра прийде – порядок наведе!" чи "Коновалець прийде – порядок наведе!". Це та актуалізація історії, яка не дає можливості зрозуміти, чим справді було минуле", – прокоментував В’ятрович

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Юрко НОТОЦО

Тумаане 18-й,ну не Бандера ж з цвинтара на BMW приїде,а бандеровці...бандеровці,сторонники за незалежну від будь кого Україну,яких найбільше на Галичині,та й на Східній Україні вже теж.Біжи...біжи-втікай Василю,бо Як бандеровці прийдуть,то цілого-ті обсеруть!:yahoo:

View: https://www.youtube.com/watch?v=kAmqJKDt3ts

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. VasMT

Не прийдуть, старе.
    2 відсотки.
    Як і в 43-му.
    Стала величина.
    На Львівщині 5 відсотків, на Тернопільщині - 6,7 (навіть Ляшку програли :mocking: ), на Франківщині - 8. А на Волині, де "зродилась армія УПА" - 3,8...
    Кругом пролєтарії...
    Так що затуліть свою пельку і сопіть у дві дзюрки...
    Не буде Україна націоналістичною НІКОЛИ!!!

• Тупо Тупо x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Юрко НОТОЦО

Тіш-сі-тіш,з паяцом разом! Твоє говорення, Василю,як з-козячої дупи трубка!:)))

32089241_390592721419861_5228194312814067712_n.jpg

10. Gyppsy

Та й не треба, щоб Україна була націоналістичною. Для чого?

Але українцям треба пам"ятати про Володимирка, Романа і Данила, Залізняка, Гонту, Кривоноса, братів Чучупаків, Бандеру, Шухевича, Симчича з побратимами, Лук"яненка і Стуса...
    Не ідеалізувати і не робити з них святих, а просто пам"ятати.
    Бо вони були і робили історію України.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Юрко НОТОЦО

Можна й так,Он,як в Херсоніі! :bandera::good: :bandera:
    https://zik.ua/news/2019/07/31/с

upload_2019-7-31_17-28-47.png upload_2019-7-31_17-30-32.png

View: https://www.youtube.com/watch?v=TXrGUY-AIWE

12. VasMT

А що величного зробив Симчич?

• Тупо Тупо x 1
  13. Gyppsy

Знищив кількох енкаведистів

14. Юрко НОТОЦО

Симчич Мирослав Васильович — Вікіпедія

А Вася?!
    000zz.jpg
    :haha:
    upload_2019-7-31_17-55-7.png м
    (для Васі і Медведьо)
    Катрен для тугодумів
    (2010 р.)

Незалежно від достатку,
    звання,віку і уроди,
    почалася в Україні
    фермeнтація "Свободи"!
    Це потрібно розуміти,
    Як? і За Що?... треба жити!
    Й щоб ви не тринділи вкупі...
    вискочить вам чирь на дупі!

22 листопада 2010 р.
    (галицький "пророк" Юрко НОТОЦО)

15. VasMT

Багато бандитів-урок знищило кількох енкаведистів.

• Тупо Тупо x 2
  16. Gyppsy

Захищаючи свою землю від комуністів?

17. VasMT

Хтозна...!?

• Тупо Тупо x 1
  18. Gyppsy

Як будете знати - маякніть

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Давайте, панове, про Зеленського.
    Мені здається, це зараз більш актуально. Тому що я дуже сумніваюсь, наприклад, що "Бандера прийде". Хіба що онука його канадський може прийти. В чому я ще більше сумніваюсь.
    А от настрої в Криму через перемогу Зеленського та його партії, здається, змінюються, причому кардинально. Я вже казав про такого собі кримнашиста Горного - блогера. Так от, Горний "скоропостіжно" тікає з Криму в Москву, щоб бува морду не начистили. Адже він 5 років регулярно оспівував повернення в родную говень. Тепер навіть за його оцінками половина людей хоче повернення Криму в Україну. А виходячи із реального побоювання бути начищеним (в районіі фейса) за фразу "Крим - ето Расія", думаю, що набагато більше.
    Даю цитату з блога, і не забувайте, що це - той блогер, який регулярно вітав повернення Криму в говень.
    Блоги / Александр Горный: Кремль начал реализацию сценария сдачи Крыма Украине?
    Можна почитати, подивитися фото, почитати коменти. Мова йде не про безкоштовне олів"є, яким так любили колись поласувати кримчани.

• Смішно Смішно x 1
  20. VasMT

Тому і два відсотки.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)