Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Він, може, не досвідчений політик, але він справжній. Це було видно з самого початку. І коли він казав "я порядна людина" - цьому можна було вірити беззаперечно. Зараз він робить багато. Треба дзвонити Байдену- дзвонить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але не можуть всі війська і зброю кидати в одну точку.
    Недавно порохоботи кричали, що полонені були тількм за Пороошенка.

Що відомо про російський десант у Бродах, тепер, ніби у лісах, де я збирав чорниці. Знову переплутали зі своїми та фейк Садового?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Жертви будуть.
    Але ми навчились воювати не по плакатах і навчальних фільмах, а на практиці.
    Ми зараз маємо баланс, який при наземних операціях безпрецедентний. 1 до 15.
    Можу помилятись на пару одиниць в ту чи іншу сторону.

• Інформативно Інформативно x 2
  5. VasMT

Щоби кидати, треба мати під рукою.
    Танки пьют соляру, солдати - тушонки, автомати - патрони.
    Треба спати, треба їсти-пити, треба сракати. Треба грітись, сушитись, пратись.
    А нема.

6. Silver bullet

за три дні не вийшло

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Будемо сподіватися, що Путін прорахувався. В тому плані, що він щиро вважав, що в Україні тільки і чекають, поки прийдуть російські асвабадітєлі і скинуть "американських маріонеток" (у нього мозок заточений саме на таку логіку).
    Але диверсанти можуть бути ефективні лише при підтримці населення країни, в яку вторгаються, або ж при повній відсутності зброї в руках тих, хто захищається.
    І тому наступ йде лише по асфальтних дорогах, а не фронтом. Ну, заїхали на 50 чи 100 км. А далі що? Те саме - з диверсантами. Спустилися на парашутах, три автоматних рожки у кожного. Вистріляли. А далі? А почнуть добувати зброю у якійсь військовій частині, чи харчі - в магазині, тут їх і оприходують.
    Крім того, рядовий склад російських вояків налаштовували на те, що вони - визволителі, що їх там чекають, саме тому вони не налаштовані стріляти в цивільне населення. Зате цивільне населення готове стріляти в них.

Можливо, я помиляюся. Але мене дійсно дивує така тактика (чи стратегія) - наступ не фронтом, а лише там, де можна проїхати. Адже тих, хто проїхав, можна відрізати ззаду і знищити.

Путін сподівався на паніку і на те, що Зеленський також заб"ється або в бункер, або десь у Ужгород. Але Зеленський зранку вийшов на вулицю, став перед будинком з химерами (що також символічно), унікальної архітектури і впевнено сказав, що Україна буде захищатся і вистоїть обов"язково.

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

Не під кажете, куди ділись ці говнюки: хомчин-недоофіцерик, той ішак з українським прапором, тарган і іже?
    Хотів глянути, чи бува щось поменялось у них? Чи знову скажуть, що Порошенко воював би краще?
    А їх нема...

• Смішно Смішно x 1
  9. Silver bullet

ой та не згадуйте..хай їм грець. у них інше завдання.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  10. Gyppsy

11. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Казав і буду казати, що Зеленський - потрясна людина з неймовірною вдачею, навіть містичною. Ніхто з попередників не зміг би так "дістати" західних лідерів, кажучи їм прямо в очі і ставлячи питання ребром. Так що Бог не помилився, поставивши його проти паршивої плешивої блудниці.
    Далі видно буде, що на нас чекає... хоча багато і знає, що буде далі, але ще не вірять... а воно ж станеться)

12. Silver bullet

• Подобається Подобається x 2
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тільки що виліз з підвалу, ніби минула повітряна тривога.
    Слава Україні! Путін ( самі знаєте хто ).

14. Silver bullet

камент

15. medwedo berlogsoni

@Un.Known
    Якщо можна, закрийте дану тему, де вже півтори тисячі дописів, і відкрийте Зеленський-3
    Або хоча б підчистіть два перші теги якогось юдофоба. А то, оскіільки в тему Зеленський-2 попав мій пост першим після закриття Зеленський-1, є люди, які думають, що то - мої теги.
    Просто негарно, коли зараз, коли на Зеленському така величезна відповідальність за нашу державу, щоб весь час кидалася у вічі ота пещерна ненависть до євреїв.

Краще, звичайно, в світлі останніх подій, стартувати Зеленський і КО - 3

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Российский оппозиционер Ходорковский: политики превращаются в клоунов, клоуны становятся героями

КИЕВ. 26 февраля. УНН. Российский оппозиционер Михаил Ходорковский высоко оценил Президента Украины Владимира Зеленского и уничижительно высказался по поводу президента РФ, сообщает УНН со ссылкой на пост Ходорковского.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. tiavik

tiavik Well-Known Member

В 16ч.45м. по минскому времени был замечен тяжелый самолёт не истребитель но и не ИЛ-76 в 20км. от кардона с Украинай на линии Курск-Мозырь. Летел в сторону Мозыря. Возможно АН-124.

Останнє редагування: 27 лют 2022
    Reason for edit: Дапаунене.
  18. tiavik

tiavik Well-Known Member

В 17ч. вертушка не мелкая летела по линии Киев-Гомель в сторону Гомеля в 20 км. от кардона над территорией Беларуси.

19. Gyppsy

Володимир Зеленський
    1 год ·

Результат розмови з Олександром Лукашенком.
    Ми домовилися, що українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип'ять.
    Олександр Лукашенко взяв на себе відповідальність за те, що на час проїзду, переговорів та повернення української делегації всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі.

20. medwedo berlogsoni

Українській делегації слід взяти з собою польову кухню, харчів місяців на три, палатки та спальні мішки і не повертатися. А скінчаться харчі, нехай туди підвозять. Радіоприймач "Океан" прихопити. Щоб Лукашенку було приємно. Мій приймач "Океан" до цих пір у робочому стані.
    А купив я його ще в 1976 році.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)