Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

ТО - російський шпигун. Пише шифрограми вашим капцям, що під диваном. Ті капці, коли Ви не чуєте, одна одну тапочкамі кличуть.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Я завжди знав, що команда Зе має людей за кретинів і тупу худобу. Але ТАКЕ пояснення питання ЧОМУ МІСІЯ МВФ покинула Київ - це неповага й ДО СЕБЕ САМИХ!!!

ВСЛУХАЙТЕСЬ: "Она объяснила, что представители МВФ уехали из Киева из-за того, что у них были куплены авиабилеты." Ви почули? Думаєте ще щось?! ЖОДНОГО СЛОВА!!! Не вірите?!! То почитайте цей БРЄД самі:

About this website

NEWSONE.UA

Маркарова объяснила, почему миссия МВФ покинула Киев

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Будь-яке фото Порошенка - ніщо, в порівнянні з фото Зе, котрий є грає х.єм на піаніно.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нажаль, дуже ймовірне зростання валюти на найбличчий час, особливо, при порушеннях роботи з МВФ, звичайно, хочеться помилятись, але деякі "оптимісти" вже кричали, що буде такий курс, як при Януковичу, навіть при Ющенку.

Mykhaylo Khomchyn

Нікому вже нецікаво, всі вже критикували метод лазити по помийних ямах і вишуковувати брудну писанину.

5. FB_IMG_1570125951848.jpg

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А хто ж тоді має виносити Зеленського на вилах, якщо Вас там не буде?
    Та навіщо Ви про це все говорите? Мене це зараз зовсім не цікавить;

• Тупо Тупо x 1
  7. hrim

hrim Well-Known Member

Не здавайтеся. Повторюся, в найважчі 2014-2018 ваша висловлена позиція на Львівському форумі є неопалимою цінністю. Ваша сьгоднішня позиція, як і 73% людей - свідчення колосальної втоми.

8. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

На данный момент переговоры продолжаются удаленно. По словам министра, это обычная процедура и причин для паники нет.

"Сейчас переговоры продолжаются, мы обсуждаем программу. Это абсолютно нормальный процесс. Нам нет большой потребности именно в этом году получить транш, но такая возможность есть. Средства МВФ идут в резервы, поэтому это не влияет на колебания рыночного курса. Все средства, которые нам давал МВФ, за исключением 2015 года, они шли в резервы Нацбанка и там они и находятся", - уточнила она.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Занудо, я ніколи не писав, що буду найпомітнішим типу Парасюка, вискочившого на сцену.
    Я згадував, вогнепальної зброї у мене нема, якщо назріє бунт, скинуть Зеленського і без мене чи без вас.

10. Gyppsy

Прошу пана, от якщо ви покажете тут фото Зе, котрий є грає х.єм на піаніно, то я всюди буду казати, що ви не брехун.
    А якщо не покажете тут фото Зе, котрий є грає х.єм на піаніно, то я всюди буду казати, що ви таки брехун.
    Лади?

Скільки вам треба часу?
    Якщо взяти до уваги, з якою впевненістю ви це сказали, то думаю, що п"ять хвилин вам вистачить;

зі

блін, Мих пропав з форуму... Може форс-мажор?
    Треба дати поправку на час, бо поки прийде, поки прочитає, поки завантажить фотку...

Короче, п"ять хвилин після публікування Михом будь-якого допису на ЛФ - час на результат

Останнє редагування: 3 жов 2019
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Gyppsy

Хіба я десь казав, що Ви колись писали, що будете найпомітнішим типу Парасюка, вискочившого на сцену?
    Чому Ви так хвилюєтеся і весь час виправдовуєтеся?

• Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

За доблесну службу.

Я не фото, а відео викладав. Навіть не я. Виклало американське телебачення, а я просто перепостив.

Шукайте і знайдете.
    А те, що ви говорите - то ваші гріхи. Вони мене чіпають.:))):cools:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Gyppsy

Брешете.

Перш ніж я написав попередній пост, дві потужні машини обшукали ЛФ і всю мережу, а фото Зе, котрий є грає х.єм на піаніно так і не знайшли.

Так що ви, @Мих, штатний брехун на ЛФ ;

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Різна фігня... вчора на ютубі дізнався...

Був такий собі Кеннет Ерроу (1921-2017), дуже крутий математик, у 1972 році отримав Нобелівську премію з економіки.
    Він придумав кілька цікавих штук у математиці, зокрема так звану "теорему про диктатора" ... там щось про несправедливі вибори..
    Кому цікаво - читайте :read:
    я ніфіга не поняв
    Теорема невозможности: существует ли демократия с точки зрения математики

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Паника на валютном рынке. Нацбанк продал сегодня более $150 млн., чтобы остановить падение гривни.

А все потому, что на валютном рынке преобладают панические настроение. «Новостной фон так себе: с МВФ пробуксовка, формула Штайнмайера и майданы по городам», — пояснил НВ Бизнес Михаил Ребрик, старший аналитик Райффайзен Банк Аваль.

Я ж кажу - намайданять чогось поганого. От бачте.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Gyppsy

Прошу пана, ви може щось наблудили в дописі?
    Як то мої гріхи можуть вас чіпати? Я навіть не знаю, чи ви витримаєте їх всіх... о_О:scratch_one-s_head:

18. Ну ось бачите, друзі, трошки лише потиснули на пана Зеленського, а він нам уже й відосік записав. Корявенький відосік і непереконливий, але ж записав. Значить ми з вами на правильному шляху - на пана Зеленського таки слід тиснути.

Але в його сьогоднішньому відосіку головний месседж - не ходіть на Майдан, бо вас іспользують. Ясненько. Значить, пан Зеленський явно не в курсі, що таке Майдан, яка його природа і хто насправді головний організатор та стимулятор Майданів. А це завжди влада.

Аби йому і його зеленій команді було зрозуміліше, як організовуються Майдани, дід рекомендує їм почитати Інструкцію. Я її колись давно написав, але бачу, що вона й досі актуальна. Може почитають і хоч щось зрозуміють.

Як організувати Майдан. Швидко та ефективно.
    Інструкція для влади.

Алгоритм дій:

1. Учудить якусь вопіющу херню.

2. Потурбуватися, аби небайдужі громадяни дізналися про вопіющу херню випадково. Або повідомити про неї у якійсь ізвращонній формі.

3. Початок протестів обов’язково ігнорувати. На цьому етапі владі рекомендується якомога сильніше тупити і гальмувати.

4. Визнати нарешті, що совершили вопіющу херню, але назвати її охренєнним здобутком.

5. Наростаючі протести назвати проплаченими. На цьому етапі владі слід уже не лише тупити, але й потроху бикувати.

6. По мірі наростання протесту підтримувати градус його кипіння хитрими технологіями: вироки судів, тітушки, провокації і т.п. Що більше буде технологічних новинок, то грандіознішим у вас вийде Майдан. І він неодмінно порадує вас у відповідь такими креативними родзинками, які вам і не снилися.

7. Запросити лідерів Майдану на переговори. Дискредитувати їх. Паралельно організувати Антимайдан.

8. Із здивуванням дізнаватися, що Майдан не розходиться, а його вимоги з кожним днем стають жорсткіші. Продовжувати тупити і бикувати.

9. Вдатися до силових акцій. Насолоджуватися миттєвою появою самооборони Майдану та його стрімкою радикалізацією.

10. ???????

11. PROFIT.

На підсумковій прес-конференції зламати авторучку.

Не дякуй. Те
    Свирид Опанасович

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)