Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Незважаючі на іронію, це правда.
    Якшо головнокомандувач тупий наркоман і зрадник, країна дуже вразлива.

2. View: https://twitter.com/13Hellis_13/status/1494837379483541508?t=teYzW6IVXO0mttGv3QF2ZA&s=19

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

наш депутат :pardon:

274061394_490329846093914_5119408755362672252_n.jpg

• Смішно Смішно x 2
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

index.jpg 14819616153fj1a3214.jpeg

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Оперативно-тактична група «Схід» повідомляє, що у Донецьку з'явилися «Вагнеровці» для того, щоб підірвати дома та скоїти теракти у яких потім звинуватять українські ДРГ. Хтось у Кремлі мабуть пригадав, як підірвав два дома на Каширці у Москві, щоб розпочати війну у Чечні. Мені шкода тих місцевих, яких «Вагнеровці» оберуть жертвами своїх брудних дій. Зеленський, а серед них можуть бути ті, кого не затримали через те, що Ви скасували операцію по «Вагнерівцям» та допомогли їм уникнути відповідальност. І як себе почуваєте після цього?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

«Вагнерівці» прибули до Донецька для підриву житлових будинків – оперативно-тактична група «Схід».

То ті, що клоун їх відпустив?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

этот депутат с таким выражением лица ест, как будто ему 5 минут жить осталось ))))))))

12. "Я не знаю чого хоче президент РФ, тому пропоную зустріч" - каже Зеленський, не називаючи прізвище "Путін".

Путін за три дні здійснив сотню обстрілів, вбив та поранив людей, розгорнув антиукраїнську істерію - дійсно, що ж він хоче?

13. Промова Зеленського - кандидатська з знеособлених дієслів. Насолоджуйтесь! (Текст в дужках від мене)
    Ми максимальна стримані на тлі постійних провокацій... І що ми бачимо? Снаряди кулі з того боку (з якого?), гинуть, зазнають поранень наші бійці (беруть і зазнають), мирні громадяни, руйнується (сама по собі) цивільна інфраструктура. Останні дні стали особливо показовими сьогодні сотні масованих обстрілів із забороненого мінськими домовленостями озброєння (чиїх обстрілів?) Важливо також припинити обмежувати допуск (кому треба припинити?) спостерігачів ОБСЄ на тимчасово окуповані території України. Їм погрожують, їх залякують (хто?). Заблоковано (ким?) вирішення всіх гуманітарних питань - ще два роки тому я підписав закон про безмовний допуск представників гуманітарних організацій до отриманих осіб, але на тимчасово окупованих територіях їх просто не пускають (хто не пускає?).
    Після двох обмінів полоненими цей процес заблоковано (ким?) хоча Україна передавала погоджувальні списки. Нелюдські катування та тортури у сумнозвісній тюрмі Ізоляція в Донецьку (ким? бо То Донецьк, це ж хоч і окупована, але Україна) стали символом порушення прав людини. Відкриття нами в листопаді 20 року 2 нові КПВВ в Луганській області так і не запрацювали (не получилося шось мабуть). І тут ми бачимо відверто обструкцію під надуманими приводами (чию?)
    Україна робить все можливе аби дружити обговорення і політичних питань у тристоронній контактній групі у Мінському процесі лежать пропозиції лежать драфти законів, але все заблоковано, ніхто про них не говорить (так хто цей ніхто?).
    Україна вимагає негайно розблокувати переговорний процес, разом з тим це не означає що пошуки миру обмежені виключно ними. Ми готові шукати ключ до закінчення війни в усіх можливих форматах на усіх майданчик Париж Берлін Мінськ там був Женева Брюсель Нью-йорк Пекін — мені не важливо в якій точці світу домовлятись про мир в Україні. Не важливо за участі чотирьох країн, семи чи ста країн — головне, щоб серед них була Україна. І щоб була Росія.
    (Тобто слово Росія прозвучало. Не будьте дуже строгими).

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Курва, всі знають, а воно й далі не знає.

15. "Перемир’я" кремлівського агента Єрмака триває:
    19 лютого російські окупанти 70 разів обстріляли українську територію, вже загинули двоє українських воїнів, четверо поранені!
    В цей час бізнес Зеленського на території агресора триває, зрадник заробляє на Москві гроші на крові.

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  18. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Это потому что ты тупой.
    Этим ходом украина оказывает очень большое давление на европу. Потому что военное противостояние двух ядерных стран в европе никому не нужно. Но это и рискованный шаг . Потому что и отреагировать на угрозу запад может очень неординарно.

• Тупо Тупо x 1
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Більше радує падіння підтримки ЗаЖОП, а ще недавня втеча багатьох її депутатів при ймовірному вторгенні "дружньої" РаССєюшки, цей інциндент підвищенню рейтингу точно не сприятиме.
    Вибори не сьогодні і не завтра, як було перед останніми парламентськими виборами, за всіма опитуваннями партія Гриценка була на третьому місці і точно проходила, але скоро взлетіла і скоро упала, коли були реальні вибори, партія Гриценка не пройшла. Так і теперішні рейтинги ще нічого не означають. Мене гівнометання порохоботів бісить, як і ватні висери ЗаЖОПівців.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)