Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Вообще-то, зона- бесполетная.А никак не "беспилотная".

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Ты и про эту нифига не знаешь.

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

І мандат депутата ВРУ одночасно.

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це мудрий нарід його обрав. Як Зеленського.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Ось така соціологія від КМІСу.

Більше половини виборців ЄС готові боротися із ворогом зі зброєю в руках. У цей же момент третина виборців СН намагатимуться звалити кудись подалі.

А половина виборців ОПЗЖ нічого робити не будуть... хоча тут помилка, вони будуть радіти. Але таке питання не сформулювали.
    FB_IMG_1644945567137.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В Україні не 2 партії і основний вибір не тільки між ними

9. Lanktocha

Якась дивна поведінка ЗаЖОП, говорили про вражескую Гейропу і хорошу РаССєюшку, а як ймовірне російське вторгнення, втікати до ворогів, та ще й свій офіс перенести у Львів.

• Подобається Подобається x 1
  10. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

я бы в подобном случае во львов тоже поехал. туда то россия точно не пойдет. не вижу ничего удивительного.

11. Lanktocha

Зарікатися не треба.
    Для початку, навіть, якщо не сухопутна операція ракетний удар ймовірний, ракета долетить і сотні, і тисячі кілометрів.
    Якщо для Пуйла ціль відновлення совка і Російської імперії, на Збручі може не зупинитися.

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Нахіба? о_О

Сидіть собі в Ялті, радійте життю

• Смішно Смішно x 1
  13. Hatrexis

вы не знаете условного наклонения в русском языке? так в украинском оно точно такое же.

14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кива еще и дважды контуженый. Раз в голову, второй раз гораздо ниже:

Нардеп ОПЗЖ Ілля Кива не має наміру повертатися в Україну з Іспанії.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це Кива заявив у спеціальному відеозверненні, яке він записав як реакцію на виступ президента України Володимира Зеленського. За словами Киви, головна причина відмови від повернення в Україну це переслідування з боку влади, і правоохоронних органів зокрема, за те, що "у тебя иная позиция и за то, что ты обличаешь и критикуешь власть".

"Не буду я тебе захищати, Зеленський. І не буду я за тебе, гниду, віддавати своє життя. Тоді коли у 2014-му у мене було дві контузії, ти, в цей час х#єм по роялю човгав. За гроші", - підсумував своє звернення нардеп.

Нагадаємо, що за даними ЗМІ, Кива та ще 11 депутатів ОПЗЖ перебувають за кордоном. Кива, зокрема, ще 30 січня виїхав до іспанського Аліканте.

Джерело: Депутати втекли за кордон: Кива втік до Іспанії (15.02.22 14:40) « Політика України | Цензор.НЕТ

15. - Чому за наступ на Україну в 2014 році ви, порохоботи, звинувачуєте Путіна, а за нинішню ситуацію - Зеленського? - запитав коментатор.
    Ну, по-перше, Путіна я звинувачую в обох випадках, у мене ворог саме в Кремлі, а не на Банковій, як був до 2019 у багатьох критиків постмайданної влади.
    По-друге, ці дві ситуації мають подібність і відмінність. Схожість у тому, що в обох випадках ворог вирішував напасти (або шантажувати вторгненням) у момент нашої слабкості. В 2014 нею були паралізована держава й зруйнована армія. Але з часом чималою кров‘ю й титанічними зусиллями ці проблеми вдалося вирішити. Ситуація практично стабілізувалася - хоч і не на тому рівні, якого нам би хотілося.
    Цього разу, в 2022, ВВХ знову використовує нашу слабкість. Вона має конкретне ім‘я - президент Зеленський. Саме усвідомлення Путіним слабкості й некомпетентності лідера України (зрештою, МЗЧ під іменем Містер Хаос недарма був кандидатом Путіна на виборах) спонукало ворога до агресії.
    І те, що зарубіжним партнерам, можливо, вдасться цю біду відвернути, ситуації жодним чином не міняє
    K.V

16. Lanktocha

MayorMayor

Я так розумію, і ЗаЖОП, і чорт лисий хороші, бо опозиційні до Зеленського?

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Посмотрите, я изначально писала "бесполетная", при втором разе машинальная описка, и что?
    вообще-то какой вы грамотей, лучше бы вам помолчать.

18. Hatrexis

кто то развлекает запад, как может. на днях журналисты приехали, а кто-то ночью включил на майдане гимн СССР.

19. Президент відзначив нове свято – День єдності.

Здається, йому забули сказати, що єдність це про інше, це коли об'єднуються, а не коли він стоїть єдиний і неподільний біля старого терміналу в Борисполі в оточенні охорони.

Дивний президент вигадав дивне свято. Ну ок.
    IMG_20220216_062521_266.jpg

20. Лицеміри, котрі в День Соборності 22 січня не вийшли ні цього року, ні торік, ні тридцять років тому з прапорами і котрі не стали в ланцюг єдності, котрих не було на Майдані 16 лютого 2014 року сьогодні будуть розповідати, що ми якесь свято пропустили....

Свято!!!
    Не День, роковини, річницю - а свято, bld.

Свято, яке придумане позавчора з гарячки... і яке нині з гарячки проводять

Звичайно, ще раз вийти з прапорами ніколи не пошкодить. Але.

Впевненість в завтрашньому дні нам дають ЗСУ, територіальна оборона, українські спецслужби, дипломатичний корпус, мудрі парламент та уряд. Щоденна їх робота!

Де наші бабки для Збройних Сил України і територіальної оборони???!!!

P.S. Зрадників і колаборантів синьожовті стрічки не врятують. Цими стрічками їх і задушать. В лісі, тихонечко.
    Igor Y. Tkach

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)