Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Еге:

"Я впевнений, що він мене зрозумів, дуже прозоро зрозумів. Здається, що коли такий контакт, очі в очі, ти одразу розумієш, хто перед тобою, що за людина. Попри всі дані розвідки. Мені здається, що він мене зрозумів. І він розуміє, що треба закінчити цю війну", – заявив Зеленський.

Вкладення:

• biggrin.gif
      biggrin.gif
      Розмір файлу:
      4,9 КБ
      Переглядів:
      0
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прекрасно!!!!

Не простіше сказати: Я забрехалася?:)))

На вЕсну дозріють?:)))
    Які там терміни дозрівання? І власне, чому партнери мають дозрівати?

Ааааа, зрозумів.

Партнери (Франція, Німеччина) просто не доросли ще до глобальної ідеї великого мислителя сучасності і профі в політиці.

Це міняє ситуацію і ставить все на свої місця.
    Який великий комбінатор цей Зеленський... :haha::haha::haha:

• Тупо Тупо x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бушувати із піною з рота треба...
    Про війну і її продовження через бажання нажитися більше говорить ЗаЖОП, це стосувалося, як колись Порошенка, так і тепер Зеленського ( за словами ЗаЖОПівців ).

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Майори, коли це було сказано, можна пруф?Дата?
    Хочу додати: а хіба таки Путін не зрозумів, що треба закінчити війну? Зараз в нього поганий вибір: чи напасти і мати пі*ць, чи відповзти з санкціями і мати пі*ць) Цугцванг - що ни роби, все гірше і гірше. Зараз будемо свідками історичних подій. Хоча пороховата буде і далі займатись своїм гімнорозкиданням.

Останнє редагування: 13 лют 2022
  5. Олігархи та бізнесмени залишають Україну чартерними рейсами.

Серед чартерів та приватних літаків, що залишили Україну в неділю – борти Ріната Ахметова та Бориса Колеснікова. Сам Ахметов покинув країну ще 30-го січня, у той же день вилетів і бізнесмен Віктор Пінчук.

Також сьогодні з України вилетіли бізнесмени Андрій Ставніцер та Вадим Нестеренко, 12 лютого – Вадим Столар та Василь Хмельницький. Приватний борт на 50 осіб також замовив депутат ОПЗЖ, мільйонер Ігор Абрамович.

Загалом, за сьогодні з Києва вилетіло близько 20 чартерів та приватних літаків.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я останнім часом порохоботів не читаю, та й передостаннім також. Інколи роблю контрольний замір, чи порозумнішали. Але так щоб аж сильно, то не видко.
    Але прогрес є.
    Рік тому, коли закривали медведчуківські канали, а самого медведчука ізолювали від суспільства, порохоботи кричали, що це все - гра на публіку, через кілька днів канали запрацюють, медведчук виграє справу в судах і отримає компенсацію.
    Зараз, коли медведчук, його канали і заправки "без двіжєнія", а закривають "Наш" Мурашова, уже таких криків (я так думаю, бо не читав порохоботів) уже не є. Навіть порохоботи починають розуміти, що "пацан сказав, пацан зробив".
    Так само і Мурашов буде зі своїм закритим каналом сидіти як (як там? як сливка десь там).

Назвати це наступом на свободу слова не можна. Он Ахметівські і Порошенківські канали "вєщають - вєрещають".

Погоджуюсь, що живемо в цікавий час, тільки ну його в болото. Це - саме той випадок, коли один із прокльонів звучить "Щоб ти жив в епоху перемін!"
    Може й не Конфуцій, але мережа каже, що Конфуцій.
    Сьогодніші часи ну ніяк стагнацією не назвеш.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та правильно. Фулі читати після того, як порохоботи пару раз посадили в калабаню. Читай милу твоєму вуху брехню.

8. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Это им так показалось . Потому что фанатики сильны догматами веры. И когда с ними просто перестают спорить , то фанатики начинают считать что их вера сильнее

• Подобається Подобається x 1
  9. Це про яку течію пейсатих?

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Паляниця!!!!!
    Всі брехуни - і Google і море різних сайтів, одні зебобіки правдиві!

Насолоджуйтесь:

зеленський побачив мир в очах путіна - Пошук Google

11. Rabinovich

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не только прошлым, они вообще настолько жалкие, что питаются уже всяким мелким мусором: слова всякие перекручивают как им хочется, из контекста вырывают, ошибке про скумбрию рады, или старые факты, которые уже сами обсосали давно, вспоминают, или постят картинки, фотожабы и радуются - вот это их пища... Ниже плинтуса сидят.
    Жалкие ничтожные паяцы.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Rabinovich

Они радуются собственой глупости. Кстати заметил особеность: за пороха топят люди с очень ограниченными когнитивными способностями. Непонятно только - его обожествляют те кто такими родились или идолопоклонство пороху требует отключения обоих полушарий

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Ты же сейчас описала поведение сторонников Зеленского. Именно так поступаете ты, кацалапый, пациент и Василий. Вы же не смогли ответить ни на один мой логичный вопрос. Выдергивали слова из контекста, перекручивали сказанное мной, ты даже не гнушалась перехода на личности, когда речь шла о системных вещах. Вспоминаете мне какие-то мелкие неточности, при этом себе прощаете значительно более грубые ошибки. Буквально принимаете сарказм и метафоры, а сами потом говорите, что тот, кто так делает, это идиоты. Вы противоречите сами себе. Вы занимаете противоположные друг другу позиции и при этом каждый из вас утверждает, что противоположная точка зрения это мнение глупца. Вы хамите направо и налево, обвиняя в хамстве других. Но когда я повторил своё предложение вам в лицо и перед администратором форума - сделать срез за месяц и каждому раздать по заслугам, то вы снова засунули свой язык в одно место.
    Вам ещё работать и работать над собой и только потом вы дорастете до уровня, который позволит конструктивно судить о других.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я просто не розумію одного: як людина з обмеженим розумом може судити про обмеженість в інших?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

І я так кажу. Любов у зебобіків до вказівок Путіна - безмежна!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Без минулого нема майбутнього.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бощеварка, так зебобіки проти НАТО?
    Чи це в догоду Путіна?
    Чи просто засцяли?

Якщо Зеленський не звільнить цього гавнюка, то він все це гавно візьме на себе.

19. Good man

Good man Обычный человек

С такими патриотами и врагов не надо. Сами всё сделают.

• Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)