Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Экспресс через Ла-Манш.
    В купе чопорный англичанин и жизнерадостный француз.
    Француз (Ф) - Мсье, раз уж так выпало, что мы с Вами едем в одном купе, может быть как-то скрасим наше времяпровождение? У меня есть бутылочка Мартеля. Выпьем по рюмочке, станет веселее, разговор завяжется, и время пройдет быстрее...
    Англичанин (А) - Извините, сер. Я как-то один раз попробовал коньяк. Мне не понравилось. Больше коньяк не пью.
    Ф - Может быть, мсье, сыграем в карты. У меня как раз завалялась новая колода. Сыграем, в процессе поговорим о том, о сем, станет веселее и время быстрее пройдет...
    А - Извините, сер. Я как-то один раз пробовал играть в карты. Мне не понравилось. Больше в карты не играю.
    Ф - Может быть Вы курите? У меня с собой коробка отличнейших сигар. Покурим, завяжется разговор, станет веселее, и время быстрее пройдет.
    А - Извините, сер. Я как-то один раз пробовал курить сигару. Мне не понравилось. Больше сигар не курю.
    Ф - Ну что ж... А, простите, мсье, куда Вы едете, если не секрет.
    А - Я еду в гости к своему сыну...
    Ф - Держу пари, у Вас это единственный ребенок.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-перше, нєізвестний Шершун - дуже відомий, він на цій посаді працював у Януковича. Так що він не "новиє ліца".
    По-друге, те, що ви тут пишите про Порошенка - нічого нового. Ви просто повторюєте слова Януковича.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доки ви замість відповіді по суті, будете переходити на тему: "ти - дурний, а я мудра"?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

За злодійство ДОЛЖЕН сідеть, а за хорошее НАДО помніть.

За злодійство - НАДО сідеть, а не должен колись.

5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Так ты не отвечаешь ни на один обращенный к тебе вопрос. Первый был о форме правления и оосстрое в твоей стране. До сих пор тишина - он вчера не вернулся из боя

• Тупо Тупо x 1
  6. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

У тебя виндовс лицензионный? Это по поводу бросания камней

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ж вам написав: Ви мені нецікаві разом з вашими запитаннями. Що не ясно?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Во-первьіх, не тьікай уважаемьім форумчанам, пустое место. Во-вторьіх, на каком основании тьі не отвечаешь на мои вопросьі? Стьідно за свою зря прожитую жалкую жизнь?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Що ви від мене хочете? Я не претендую бути мудрою, але меніі правда невідомо, скільки стоїть борщ.
    По-перше, я перші блюда варю рідко - не дуже їдять.
    По-друге, все, що там в борщі, крім м'яса, виросло у мене на дачі, і поки що є в гаражі.
    А на дачі в погребі і поготів- все забито капустою, картоплею та буряком. І банки з томатним соком теж стоять. Капусту квасимо, вінегрет добре іде, сок випивають аж бігом. Так що про ціну борщу чесно кажу- не знаю.
    Ви тут всі борщеварки більші, ніж я, раз клопочетесь за борщ - мабуть більше варите, а на городі працювати не хочете).
    Оце і є відповідь по суті.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Суть є в тому, що ви пишете, що життя стало кращим, а я кажу, що воно стало значно дорожчим. Це є суть, а не те, що у вас росте на городі.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не ганьбися. У мене Віндовс ліцензійний, оскільки при офіційній покупці вже був у ноуті. Так що з цим питанням - в іншому місці і з ким-небудь зі своїх...

13. Blaberus

О! Нарешті Буля харківська написала щось розумне.

14. Blaberus

Безумовно! Мій фах не пов"язаний з сільським господарством.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та шо таке....

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Який красунчик) А хабарі бере гарні, та і чого розмінюватись на дріб'язок? Раз хапнув, і мільйонер.
    Я тільки радію з того, що беруть за шкірку таких дєятєлєй.
    Всі, що присмокталося до влади з єдиною метою змінити своє особисте життя - хай ідуть в СИЗО. Дійсно змінять.
    Завжди брали, за дуже рідким виключенням, шелупонь, зараз беруть крупну рибку. Добре. Оце і є боротьба з корупцією.
    А не те шо на словах "поодрубую руки", а на ділі - сам вліз по вуха.
    Мільйони налічкою за лінію розмежування дозволяв передавати.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Blaberus

Але не давав! Жмот.

19. Blaberus

Вже засцяли:

Це все Америка винна!diablo:

20. Rabinovich