Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

А мені все пригадуються славнозвісні "Харківкські угоди" янучари.
    Тоді всі також не могли оговтатися від такої несподіванки, та так нічого і не вдіяли.

Знаю одне - коли щось виглядає як гівно та воняє гівном, то це і є гівно, стовідсотково.
    А ніякі не цукерки

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

В цьому - вся суть. Навіщорозкривати всі свої карти, всі свої задумки? Якщо сказати своїм, то і чужі знатимуть. А отже, будуватимуть свою стратегію, виходячи з намірів супротивника. Євреї - найкращі шахісти в світі (в середньому, хоча є і українські гросмейстери, і гросмейстери інших країн). У Путіна - кількість на шаховій дошці, яка переважає сили супротивника. Зеленському ж потрібно глибше думати, бачити хоча б на один хід далі, ніж супротивник. А не казати; от мені потрібно добратися конем на поле е7, а потім підтягнути пішака по лінії с і я матиму нового ферзя. Так воно чи ні, я не знаю, я не впевнений. Але те, що Зеленському потрібно вибирати єдино правильні ходи, в той час як Путін як не походить, перевага залишається на його боці - це очевидно. Пардон за ліричний відсутп.
    Шерлок Холмс, якого я зараз читаю, інколи навіть наодинці не розповідав доктору Ватсону, до якого висновку він дійшов, і які будуть його наступні дії. Почитайте Берилову діадему (можна не турецькою, можна російською, або українською)

3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Знаю також, чим закінчується гра в шахи з бандюками.

)) Гадаю, що коли цей шерлок холмс втілить усі свої висновки, то всі охуїють, пардон.

Був у нас вже один такий гросмейстер, наразі в кацапів переховується.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, я Вас спитаюся, але прошу дати відповідь "Піду" або "Не піду"

Конкретно Ви підете виносити Зеленського на вилах?

/бо я не піду/

5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

знаєте шо спільного у більшості... і правих, і лівих...
    у всіх їх негараздах завжди винен хтось інший :aggressive: ;) :acute:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Gyppsy

Вантажники - самі затребувані люди!

За грузчиків я взагалі мовчу;

• Смішно Смішно x 1
  7. mypucm

а я вже прийшов, сотню заробив, переключаюся на виноград :download:

8. Gyppsy

Сто баксів за пів-дня? о_О
    Шось маловато платять у вашому регіоні... :scratch_one-s_head:

9. mypucm

сто гривень за півдня...
    протравили з хлопцями бетономішалкою тонну ячменю на посадку,
    зустріли фуру з Львівської області, забрали піддон кормових добавок... десь тонна... і все...
    вони поїхали сіяти, а я додому до винограду :download:

10. Gyppsy

Вам хватає?

11. medwedo berlogsoni

Так він був гой.
    ПРОТОКОЛ ДОПРОСА № - Жизнь и необычайные приключения солдата Ивана Чонкина. Лицо неприкосновенное

А якщо серйозно, Янукович зі своїми двома ходками за радянської влади був особою, досить легко керованою з Москви, де знаходилися копії судових вироків йому. Тому з нього можна було вити мотузки.
    Зеленський - уже молоде покоління, в тюрмах не сидів, тому є невелика надія, що на нього компромату або значно менше, або взагалі немає.
    Адже відомо, що в Росії стосовно людей, що знаходяться при владі в будь-якій країні, є два методи: підкуп і шантаж.

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я не вважаю, що вже перейдена "червона лінія", поки що фантазії та накручування найгірших сценаріїв порохоботами. Я збираюся долучитись до акції, хоча, якщо будуть розгнівані та незадоволені ветирани війни, у яких є зброя, свою справу зроблять і без нас, недоречні будуть міліон чи сотня тисяч на вулиці, свою справу зробить і тисяча.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Gyppsy

@Lanktocha, Ви притомний? Що Ви мені тут байки розказуєте?

Я прошу дати відповідь "Піду" або "Не піду".

14. mypucm

в мене купа незробленої домашньої роботи... гроші тут не допоможуть :nea:
    далі шось придумаю :)

15. Gyppsy

Тоді нормально
    Головне - щоб хватало;

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Для неуважних чи поганобачучих копіюю зі свого поста "Я збираюся долучитись до акції". Що ще не ясно? Чи треба побути язвою?

17. Gyppsy

Я не питаю, чи Ви збираєтеся.
    Я питаю - підете чи не підете

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І толку з тик вироків? Вся Україна від Лугандону до Чопа знала, що він сидів. І знали за що сидів. Але все одно примудрилися зека посадити в крісло. 74 роки існування під керуванням зеками нічому наших людей не навчили. Любить наш народ, коли над ним знущаються.
    Тому навряд чи вийшло б у москалів шантажувати його тими папірцями.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. medwedo berlogsoni

Одна справа, коли про хлопа (дозвольте мені використати це західноукраїнське слово) кажуть,
    - що так, мовляв, були помилки в молодості, але в кого не було, дитинство важке, середовище кримінальне, але він з роками виправився, доріс до керівника держави, і ми даємо на "розвиток" України під його керівництвом, 15, здається, мільядів,
    - і інша справа, коли який-небудь Соловйов-разбойнік в прайм-тайм на телешоу запрошує літню жіночку, і телекамера крупним планом показує її вухо, з відірваним кусочком, і та жіночка розповідає, як вона йшла з подругою з кіно, а один молодий чоловік підбіг і з м"ясом вирвав у неї із вуха золоту сережку. А другий літній чоловік розповідає історії, як себе вів той молодий чоловік у колонії, його кликуха, пікантні епізоди...
    Ну, це я так, ліричний відступ. Не будемо зараз проводити детальну ексгумацію політичних трупів.

20. hrim

hrim Well-Known Member

Тимошенко натанцювала найдорожчу в світі ціну на газ;
    Янукович натанцював Харківські угоди - передмову окупації.
    Зеленський танцює...

З терористами не танцюють. З ними борються. В Україні немає достатньо ресурсів для самостійного протистояння шизофренічній терористичній паразоологічній Росії.
    Потрібна підтримка цивілізованого світу.
    ЇЇ забезпечила попередня влада.
    Зеленський її просирає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)