Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але це тупо.

Я Вам дав статтю, де сказано, що на початок жовтня була заборгованість 2,3 мільярди гривень.
    Що вам ще тре з-під мене? Дізнавайтесь самі ЯКА заборгованість, за який період і т.д.

А на 01.01.22 року я вже сказав, що я не мінфін і не бухгалтер. Я лиш сказав, що була до середини жовтня затримка.
    Тобто військовим затримували зарплату.
    Коротше, менше пий, тоді дійде.

• Тупо Тупо x 1
  2. ashim

ashim Well-Known Member

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, ви не заперечуєте що ці два сорта лайна є неофіційними союзниками.
    Безумовно не згідні: бо порохоботи розумні люди, на відміну від зебілів і ідіотів.
    Маєте якісь аргументи що Гриценко не є ганебним лайном? Приведіть їх, будь ласка.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви розносите брехню Гройсмана мережею, дискредитуючи нашу Армію.
    Ось слова Гройсмана:
    Станом на 01.09.21 року Міністерство оборони України не мало можливості профінансувати кошти на виплату грошового забезпечення військовослужбовцям на загальну суму 2 млрд 35 млн грн.
    Де початок жовтня?

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Військовим зарплату НЕ ЗАТРИМУВАЛИ!

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Останнє редагування: 6 лют 2022
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

І де ви того розуму набралися ? Коли варили щі?:)))

Чи коли ходили до путінівської церкви Кіріла?:)))

8. Blaberus

Не брешіть, брехло.

9. Blaberus

Вже багато разів брехня Булі брехливої була викрита.

• Подобається Подобається x 1
  10. Щось зелебоби не туди звернули

IMG_20220205_091242_941.jpg
    В Германии "Квартал 95" назвали "российским комедийным шоу". Так в ФРГ презентовали концерт, который состоится в Гамбурге 4 февраля 2023 года. Организаторы заявляют, что они лишь опубликовали ту информацию, которую им предоставил менеджмент "Квартала".

❗️Поддерживаю - никогда эта псевдоюмористическая помойка не была украинской. И я благодарен лицедеям за состоявшийся каминг-аут. Может, наконец, бывший вдохновитель этого балагана тоже возьмёт на себя смелость заявить, что он президент не Украины, а, как минимум, Малороссии? И отправится на гастроли в Сызрань и Малоярославец? Смелее, Вова - мы поймём!

• Баян Баян x 1
  11. Зеленський, 2 лютого в Укрпатенті, зареєстрував на себе торгові марки - російською Разсмеши комика, франшиза на яку продана в Росію і KVARTAL 95, які будуть займатися виготовленням паперу, канцтоварів і виробів з картону. І торгову марку Слуга народа - це вже п'ята її реєстрація. Тепер Зеля під нею буде займатися логістикою, юриспруденцією, харчопромом. Тут він думаю погарячкував. Після його успіхів в керівництві державою і виконанню Конституції та законів, тільки ненормальний звернеться до його контори за юридичною консультацією.
    Короче Вова бабло рубає, поки президент. А ще він по вечорам, в перервах між відпочинком в Буковелі, вишиває і на машинці строчить. Ну коли йому займатися країною?

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Silver bullet, для мене загадка, що Гудмана тримає на цьому форумі?
    У нього депутат Держдуми привселюдно заявляє, що чеченці відрізатимуть голови тим, хто стане їм поперек дороги, а Гудмана цікавить, що буде з Трухіним.

І сидить днями-ночами, і гугнявить, гугнявить... Зранку о шостій щось пише, опівночі щось пише, в робочий час, в вихідні...

13. Blaberus

А що тримає Вас?
    І мене теж цікавить.

14. Насправді "справа Трухіна" викрила те, що в Україні уже по суті. створена мафія.
    Ця мафія командує ЗМІ (бо тільки цим можна пояснити одночасне "зняття" новини про Трухіна у десятках ЗМІ).
    Ця мафія командує ДБР, МВС, Генпрокуратурою.
    Бо тільки так можна поянити...
    злагоджені дії усіх трьох органів направлені на приховування, знищення доказів по справі з метою, щоби Трухін вийшов "сухим із води" і не поніс заслуженого покарання.
    Задайте собі просте питання:
    Хто нині може одночасно вплинути на ЗМІ, ДБР, МВС, Генпрокуратуру?
    І все зрозумієте.
    Мафія була від початку.
    Мафія - це злочинна група, утворена зрощенням криміналу з органами влади.
    Беня - кримінальний авторитет міжнародного масштабу маніпуляцією і брехнею своїх ЗМІ привів до влади і поставив на всі ключові позиції в державі своїх ставлеників.
    Класична мафія

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  16. ashim

ashim Well-Known Member

17. Blaberus

Яка лють! Зебілів трусить від ненависті, коли хтось не вилизує мерзотну сраку падлокловуна.

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є поняття "своя вигода". Як у Європі, показати справедливість - демонструють підтримку України та засуджують дії Росії, є своя вигода, будують "Північний Потік-2", Туреччина по деяких питаннях йде на співпрацю з Росією... Так і українські політики, обставини і вигода, Кучма у 1999 не був таким проросійським, як у 1994, не завжди найпатріотичнішим патріотом був Порошенко.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Така там система, хто на камеру свариться, на різних спільних вечірках разом можуть пити спиртні напої і обійматися, це може стосуватись дуже ватних і дуже патріотичних партій.
    Досить нарцисизму, тріпанини і із піною з рота харкати жовчю!
    Є тут різні думки, а хто професіонал по потопленні конкурентів знаємо, тільки, можна і самому впасти у яму, яку копаєш комусь.

20. Good man

Good man Обычный человек

Ты саму себя описала, только забыла ПМС добавить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)