Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У якому році Росія напала на Донбас і коли почали гнати сепаратистів, звільняючи міста, Маріуполь, зокрема, і коли було отримано Томос?
    Я до того, що у звільненні Маріуполя Томос ніякої ролі не грав за його відсутністю.

Крім того, ходити до церкви і вірити в Бога чи бути партріотом, захисником своєї країни - це різні речі.

• Подобається Подобається x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Представь себе, что ты пензюк, а твой политический папа находится в Кремле. Представил? Ты какой себе ник возьмёшь на львовском форуме? Правильно: медведев берлускони (medwedo berlogsoni). Лучшие друзья твоего политического папы в Пензе и вне Пензы.

3. medwedo berlogsoni

Я поділяю Ваші сумніви. От Ви, напевно, живете в красивому будинку з водяним опаленням. Ворог залізе в Ваш будинок і цей будинок служитиме ворогу. Тому раджу, поки не пізно, будинок зруйнувати (бо він же може дістатися ворогу), а самому жити в землянці. З портертом Порошенка і томосом на стіні.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

По законам Израиля там полная дружба с Россией. 9 мая сделали праздником. Путин - главный герой на мероприятиях по поводу жертв холокоста. Когда весь мир держал Путина в изоляции, то глава Израиля к нему на 9 мая приезжал. Так что, пациент, не рассказывай здесь сказки.

5. medwedo berlogsoni

@Good man, дурню двохголовий (дві голови індичі маєш, а розуму ніт). Моє медведо берлогсоні має таке ж відношення до медвєдєва і до Берлусконі, як твоє Гудман - до хорошої людини.
    Тому що кацапський індик не може бути людиною.
    От подивися на свій портрет, що тут є від людини, тим більше - від хорошої людини? Триколор російський і більше нічого.
    indyk.JPG

6. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, я понимаю, что ты всеми силами хочешь принизить значимость томоса. Цель твоя понятна. Но Михаил всё верно говорит, если граждан воспитывают в духе дружбы и братства, то часть среди них вырастет воинами, но их будет значительно меньше, если гражданам не будут транслировать вышеупомянутые идеи.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І якісні дороги є важливим елементом незалежності України, нє?

8. VasMT

Брехло, а яка заборгованість перед військовими на 1.01.2022?

9. Good man

Good man Обычный человек

Обиделся кацалапый. Но это здорово. :good:Значит я всё делаю правильно. А тебе хочу сказать - как корабль назовёшь, так он и поплывёт. Ты сам выбрал свой ник.

10. Good man

Good man Обычный человек

Перед всеми не знаю, перед тобой - два пинка под зад за пьянство.

11. Не пройшло й трьох років, як найвеличніший політик сучасності вловив за‘язок між зашкварами своїх депутатів та чиновників і рейтингом у режимі «стрємітєльний домкрат». Саме тому він виконав своє блискавичне «перевзування за ніч» із Трухіним. Саме тому наказав відповзати Шкарлету в питанні Могилянки.
    Найбільшою нашою помилкою буде, якщо тиск на владу в цьому питанні зійде на ноль зараз, після відміни скандального наказу. По-перше, плагіатору, тобто, крадію, в принципі не місце в кріслі міністра освіти. По-друге, нам як країні більш ніж достатньо одного наполеончика, котрий публічно кладе на конституцію і демократію, видаючи відверто незаконні укази. Але його обрали наші мудрі громадяни, тому, деякий час іще доведеться його потерпіти. Але ж Шкарлет точно такого імунітету не має!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А яке відношення має Ватикан до Берлусконі? Берлусконі для Польщі ворог?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому хороші дороги - це палка з двома кінцями. Коли відступають, мости підривають.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вся писанина вашого кодла із суттю, який зараз поганий Зеленський і який хороший був Порошенко, які дурні, що його не переобрали.
    По-різному можна розмірковувати. Але є метод кнута і пряника, раніше діяв метод і на нього велися, вважали, що це спільне і нас об'єднює - музика, скільки спільних україно-російських мюзиклів, український виконавець ставав популярним, якщо гастролював і був популярним у Росії, скільки спільного кіно, були і у нас популярні "Бригада" з одіозним Безруковим та українофобський "Брат", скільки було ідей про спільний футбольний чемпіонат, значить і спільною мала бути збірна, втулкмачували, що спільна церква... Тепер є всьому цьому своя альтернатива. Почався метод батога.

15. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый в религии ничего не понимает (в естественных науках тоже не силён, одна отдушина - языки), посмотрел на карту и решил, что Италия оккупировала Ватикан. А Берлускони очень долго руководил Италией. Вот у него в голове и сложилась картина, в которой Берлускони оккупировал Ватикан.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ось, після Томосу, у нас теж своя.

17. Good man

Good man Обычный человек

Иногда складывается впечатление, будто ты сомневаешься в правильности вектора движения в 2014-м году.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блокувати, блокувати і ще раз блокувати.

У мене на компі досі не вантажить сайти .ru

Останнє редагування: 4 лют 2022
  19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Да! Мордой в землю проклятую тварь!

20. VasMT

Але не дороги.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)