Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Спокійної ночі всім патріотам.

2. За кордоном буваю регулярно. Але син і внучка живуть в Украіні. І на сході син був двічі від 80 дшбр. В мене спеціалізація специфічна. На передку стріляти - це коли вже буде нікому і моя робота вже буде нікому непотрібна, тоді дійде черга і до мене брати автомат і ставати простим стрілцем.
    Правда, ви вже всі будете кричати "хуйло вєлік і могуч", а порохоботи все будуть продовжувати відстрілюватися.

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Пустобреха харківська. Цифри і факти на стіл. А так язиком молоти - не цеглу носити.

4. hrim

hrim Well-Known Member

Василь служить дезорганізації. Воює тільки проти своїх.
    Президент повинен своїми діями свідчити про незраду.
    В ООН, мабуть, вперше вимовив "російська агресія".
    Люди дуже втомлені. Але все так не буде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Я чекаю, коли на майдан стягнуться горезвісні 73% Зе виборців з гаслами «так капітуляції!», «Хочемо годувати Сепарів!», «Даєш розкол України!», «Світ Колорадо! Крим Русні! Заводи Бенє! »

• Тупо Тупо x 1
  6. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

все одно, панове... чим далі ви живете від місця подій, тим енергійніше щось доводите... не вірю :nea:
    стрибати на майдані, скидувати законнобрану владу :clapping: то не заслуга :nea:
    а повсякденна праця де ? ;) :uanew:

• Тупо Тупо x 1
  7. mypucm

десь тут було фото провокатора корчинського, який задер ноги на дивані, ви на нього працюєте? це ваш кумир? ;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На каналі 24 в інформаційному випуску дали образне порівняння підписання Україною формули Штанмайера.
    Формула Штанмайєра - це відмова українських колоністів Марса від борщу з пампушками, коли колоністи висадяться на Марс.
    До реалізації ФШ дуже далекий шлях. Взяти хоча б те, що ФШ вступить в дію лише після того, як ОРДЛО буде очищено від збройних формувань, а на "старому" кордоні України з Росією стануть українські прикордонники.

Потім, у Мінських угодах сказано (підписав особисто Порошенко):
    Мінська угода-2. Повний текст
    Тобто, на думку Порошенка (він на це погодився), спочатку відбуваються вибори, а потім поступово відновлюється повний контроль над державним кордоном України. Починається це відновлення "в перший день після місцевих виборів" і триває, поки рак на горі не свисне.

В підписаному ж Кучмою листі (зауважу, що Кучма категорично не бажав, щоб його особистий підпис стояв на тому самому гектарі, що й підписи Пушиліна і того другого, Пасічника, здається, і представника Росії - країни-агресора) стосовно ФШ порядок дій по врегулюванню принципово інший. Спочатку обмін полоненними, демілітаризація ОРДЛО, встановлення контролю Україною над кордоном і лише потім - місцеві вибори. І ті - згідно з українськими законами.
    Якщо там є щось про конституційну реформу, федералізацію України, поправте. Бо я так зрозумів, що там мова йде лише про відповідність Конституції і спеціальному Закону, який, закон, ще мають ухвалити. Ніхто не ухвалить будь-якого закону, що протирічить Конституції. А про зміни в Конституції мова не йде.

З того, що Кучма підписав один із п"яти листочків, випливає, що він не зобов"язаний був тиснути руку і не потис після його підписання нікому.
    В той же час, як це має місце в світовій міжнародній практиці, підписанти тиснуть один другому руки відразу після підписання.
    З чого випливає, що Порошенко напевне потиснув руку главі держави Росії, що сповідує державний тероризм, Путіну. (це я зробив спеціальне уточнення для @hrim-а, і сподіваюсь, що він не поставить до стінки свої підступні тапочки - агентів Кремля)

Десь так.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Тоді я не розумію, навіщо була якась іще там "формула"?
    Це й так прописано у законодавстві та виконується.

Ні, тут інше.

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ви, батєнька, олень?
    Скільки показувати, що я такий патріотичний, такий розумний, знаю те, чого не знають інші?
    Поки що попереджувальна акція, причому у всіх містах України,щоб не дійшло ні до чого серйознішого, якщо дійде, типового майдану з палатками, танцями під Руслану, ходити і просити вже ніхто не буде, Зеленський за день буде винесений на вилах.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тому що "дньом стулья - вечером деньги" не реалізовувалося. Порошенко підписав, аби щось підписати.
    Оскільки в Мінських домовленостях йшлося спочатку про вибори, а потім про контроль кордону, звісно, всі українці проти цього, тому що тому.
    Але Формула Штайнмаєра переставляла місцями ці дві події. Спочатку - прибрати "автомати", тому що під дулами автоматів вибори не можуть бути чесними і прозорими, а потім провести вибори, і якщо їх визнають вільними, то хай керують обрані у місцеві ради на здоров"я.

Росії ця п"ятирична невизначеність вилазить боком. Тому вони будуть кричати, що Зеленський пішов на поступки, хоча в дійсності на поступки пішла Росія. У всякому випадку - на словах. ОРДЛО - територія України, і там мають відбутися вибори до місцевих органів влади за українськими законами без змін до конституції.
    Росії потрібна якась зачіпка, щоб, як казав колись Радзіховський - "переможно наступати назад"
    Вчора слухав Бєлковського. Той прогнозує, що Росія покине Донбас. А Шойгу вже заявив, що забирають російські війська із Придністров"я.
    Ну, тут слід зазначити, що ні слова Путіна, ні слова Шойгу жодним чином нічого не значать. Росія, за словами Путіна, остаточно вивела свої війська із Сирії. І так було вже разів три.
    Тому залишається чекати.
    Підписання формули Штайнмайєра не погіршило позиції України в конфлікті між Україною та Росією.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Silver bullet

@medwedo berlogsoni, хочу сказати, не погано б було Зеленському не мовчати, а сказати, наприклад, що дуже вдячний патріотам України, яким небайдужа доля країна, які хвилюються і т.п. І ще раз запевнити, що не буде виборів під дулами автоматів, а тільки при нашому кордоні. Але скільки раз це можна казати?? З другого боку, є нюанси, які не корисно розголошувати, бо не буде обміну нормального ні ще чогось.
    Але зрадо@би накручують людей, і самі лізуть на екрани як та сарана.
    І питання можуть такі задати при тупості своїй, що можна тільки відмовитись відповідати, а це знову спричинить виток істерії, заказні статті і калабаню в соцмережах.. Ну що тут зробиш.

Last edited: Oct 3, 2019
    • Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

та перестаньте

14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ви забули дещо додати:

15. Виглядає на те, що наш поліглот косолапий кацап знає лишень кацапську, а украінською пише з допомогою гугл перекладача.
    Як не напише, то все посилання на кацапські джерела інформаціі і спроби проштовхнути іх ідеіі на ЛФ.
    Кацапські ліберали і розмови про незалежність закінчуються там, де починається украінське питання.

16. Silver bullet

Ольга Айвазовська не тільки один з кращих знавців законодавства про вибори в нашій країні, чому і очолює громадську організацію з контролю за чесністю і прозорістю виборів в Україні. Нагадаю, що вона досить довго працювала в Мінській переговорній групі, змінивши там Романа Безсмертного - тобто Мінський процес знайомий їй в деталях і зсередини.
    Але головне в тому, що вона чесна і чудово розумна жінка, з наших жінок в політиці конкурент їй в цьому - хіба що Олена Зеркаль.
    Тому вчитайтеся уважно в цей текст. Тут багато важливого: і нагадування про те, що саме означає 'вибори за українським законодавством і відповідно до стандартів ОБСЄ' - вона нагадує важливі пункти, що означають реально ці слова.

Красные линии Зеленского. Какие они?

• Інформативно Інформативно x 1
  17. mypucm

а я зараз на роботі... зарядка, мішки тягаю, у нас спека, +22 :tongue:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)