Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В який раз кажу, не грайте в одні ворота, світ не чорно-білий

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Silver bullet, Не знаю, кого Ви там процитували - фрагмент
    Але у мене таке запитання до того, хто "не сумнівається". І куди їх, згаданих, (на яку найвищу посаду) можуть вибрати на місцевих виборах?
    Я вважаю, що це буде не більше ніж міський голова. Не стануть же вони головами відповідних обласних рад? Оскільки вибори проходитимуть на на всій території Донецької та Луганської областей. А за межами Донецька і Луганська уже керуватимуть інші люди. Так що там виберуть "когось іншого".
    Але до цього ще треба дійти. Подивимося, як пройде зустріч "четвірки".

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ще там вибиратимуть народних депутатів... і вони виступатимуть з трибуни Верховної Ради )

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Недоречно всіх собак спускати на Порошенка, але як би затяті порохоботи не кричали про патріотизм, не образливо, я брав участь у подіях майдану, у блокуванні мєнтовських баз у холодні ночі, а в результаті, через договорняки Порошенка ніхто із мєнтів, виконуючих януковичівські накази не був покараний.
    Не схвалюю, що сьогодні почув від одного хлопця, що нехай мир за будь-яку ціну, не хочу йти воювати, бо на кого залишу жінку і дитину, знаю, такі люди і такі поступки не схвалюються у збройних силах. Та і будь тут Пуйло, відправить у Сирію чи на Кавказ, незалежно від наявності жінки чи дитини.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це у хомчина черговий порохобот.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Отже по "Формулі Штайнмайєра"

1) Сепари вже оголосили що "кордон Україні не віддадуть" (ні до, ні після т.зв. "виборів")
    2) Зеленський - коли ДЕПУТАТИ, ЛІДЕРИ ФРАКЦІЙ попросили пояснити за "формулу Штайнмайєра" - відповів "не все можна говорити людям"

Формулу Штайнмайєра підтримали
    російська Федерація
    опозиційна платформа "За Життя".

Я думаю, зараз потрібно виходити на Майдан - на мирний протест. І виходити стільки - скільки буде потрібно.

НЕ МОЖНА дозволити здати нашу країну.
    Неможна!.

І, так, побачивши скільки вийшло сьогодні людей (і в різних містах) можу сказати, що я знову знайшов віру в українців. В Український Народ.
    Зараз потрібно об'єднуватися ВСІМ проукраїнським силам.
    І тим - кого обманули.
    І тим - хто бачив обман з самого початку.
    Час об'єднуватися ВСІМ.
    Потрібно відстояти країну.

# Невсеремось!

7. hrim

hrim Well-Known Member

Нагадаю, вище - слова інформаційного дегенерата.
    Хлоп багаторазово не зміг назвати "російський тероризм" - "російським тероризмом".

8. А ось вам і реакція на підписання
    Зебили, дивіться!
    Кремль вустами своїх маріонеток заявляє про те, чого чекає від Києва і на яких умовах Росія згодна на мир.

View: https://www.facebook.com/100001823970234/posts/2980344565369647/

• Тупо Тупо x 1
  9. Ибигдан:
    Моника и это проглотит?

Ставленники Кремля в "ДНР" и "ЛНР" Денис Пушилин и Леонид Пасечник написали совместное заявление о необходимости прямого диалога с официальным Киевом в связи с подписанием "формулы Штайнмайера".

В Сети появился полный текст документа. После того как украинская делегация на заседании ТКГ в Минске подписала "формулу Штайнмайера", после чего президент Владимир Зеленский подтвердил это на брифинге, главы террористических "ДНР" и "ЛНР" Денис Пушилин и Леонид Пасечник написали обращение к главе Украины, где в наглой форме выдвинули ему условия относительно закона об особом статусе Донбасса.
    Текст заявления появился в Telegram-канале Донецк Donbass.

"Украина вчера благодаря России, Германии и Франции подписала, наконец, "формулу Штайнмайера", гарантирующую Донбассу особый статус. Таким образом, она признает особое право народа Донбасса на самостоятельное определение своей судьбы.

Мы сами будем решать, на каком языке говорить, какой будет наша экономика, как будет формироваться наша судебная система, как будет защищать наших граждан наша Народная милиция и как мы будем интегрироваться с Россией.

Это наше дело, наша цель. И мы будем продолжать переговоры в Минске, чтобы в конечном итоге прийти к полному самоуправлению и самоопределению. И призываем господина Зеленского не диктовать нам условия. Когда он говорит, что выборы в Донбассе пройдут только после того, как Украина получит контроль над границей, он не понимает, что не ему решать, когда у нас пройдут выборы, а нам. Никакого контроля над границей киевская власть не получит.

Господин Зеленский также заявил, что будет принят некий новый закон об особом статусе. Интересно знать, какой? Нам многое не нравится в нынешней редакции этого закона, в который Порошенко навставлял неприемлемых оговорок. И эти оговорки, и вставки нужно из закона удалить. Но в нем также содержатся и важнейшие положения, которые менять ни в коем случае нельзя. Поэтому любые изменения закона об особом статусе должны быть согласованы с нами. В противном случае мы будем считать их прямым и грубым нарушением Минских соглашений, и они для нас будут юридически ничтожны.

Хотим предостеречь господина Зеленского от опрометчивых действий. Если он хочет добиться мирного сосуществования с ДНР и ЛНР, пусть вступает в прямой диалог с нами, а не делает непродуманные и бессмысленные односторонние заявления".

Денис Пушилин, Леонид Пасечник

10. Silver bullet

Слухайте сепарів, їх слова можна подумати щось важать.). І починайте майданити, придурки. Може намайданите щось дуже погане.

Я принципово против повернення ОРДЛО в Україну - причому на будь-яких умовах. Тому мені те, що відбувається, не подобається. Мені здається, що моя позиція цілком зрозуміла.
    Зате позиція тих, хто призиває на Майдан, мені незрозуміла.

Що передбачено в 'формулі Штайнмайера' - що місцеві вибори в ОРДЛо будуть за законами і Конституцією України, і відповідно до стандартів ЄС.
    А якщо вони не будуть такими - Закон про особливий статус (який ще буде перероблений Радою) не вступить в дію.
    Але за законами України вибори проводить наша ЦВК і призначені нею ТВК, порядок на виборах і дотримання закону про місцеві вибори забезпечує МВС України, спірні ситуації розглядаються в українських судах. А демократичні стандарти виключають наявність на території іноземних військ і незаконних військових формувань. А беруть участь у виборах партії зареєстровані офіційно в Україні - і тільки вони. Причому до проведення місцевих виборів вже буде закон про відкриті списки по якому обиратися можуть тільки особи, висунуті від партій - і ніяких мажоритарників.
    Крім того, і сам Зеленський і глава МЗС Пристайко кілька разів абсолютно категорично заявляли, що ніяких змін до Конституції, пов'язаних з особливим статусом НЕ БУДЕ.
    Що ще треба? За що йти майданити?
    Я вважаю, що ці вибори будуть років через 5. А розмови про якусь формулу - це громкі заяви, дипломатичні танці. Може під ці розмови вийде ще полонених повернути.

Останнє редагування: 2 жов 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. hrim

hrim Well-Known Member

Мінські угоди були підписані в умовах беззаперечної військової, міжнародної переваги Росії над Україною в 2014-2015.
    Ці, на перший погляд, невиграшні угоди були успішно використані попередньою владою як стримуючий фактор для значно сильнішого агресора. Перші три пункти угод стосувалися припиненя вогню, відведення озброєнь, міжнародний моніторинг.
    Успішний дипломатичний акцент на цих перших пунктах дав Україні припинення активної фази війни, тотальну міжнародну підтримку, час на реорганізацію армії, інактивацію агресора.

12. Silver bullet

Акцент акцентом, а які кошмарні втрати при тому мали. А міну повільної дії закладено - і саме Порошенком. Так що йому зараз не треба виступати "Алярм,капитуляція!!", от ніяк не треба. Бо капитуляції ніякої нема.
    Може якось допомогти, якщо знає як. Але навряд чи знає.

Я не хочу дуже багато казати, Зеленський теж не розпотякує зайве журналістам Раді, сказав, що капитуляції не буде - далі дипломатичні танці.
    Головне - це закон, що буде наработаний в Раді значно пізніше, з детальним алгоритмом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. hrim

hrim Well-Known Member

Не треба робити із визволення полонених фетиш. Порошенко визволив поза три тисячі.
    Звільнення/захоплення полонених залежить від терористичної Росії. Розмовами про полонених маскуються договірняки із Росією.
    .

14. hrim

hrim Well-Known Member

Ваша віра в танці дивує.
    Ви бачили вираз обличчя танцюриста в Трампа на бомбетлі?

15. Silver bullet

Ніхто і не робе. Це я між строк прочитала.Ніхто про це не кричить, як бачите.
    Чекайте на готове. І включайте логіку. Договорняки-не договорняки - це яке формулювання подобається, а комутація якась іде, хоч під затягування і якщо люди прийдуть із підвалів, наші ж військові - то буде велике діло.
    Верещати і лякати зрадою президента і без того налякане населення - не найкраща позиция. Це позиция ворогів, як би ви те не маскували своїм патриотизмом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Во,пані Буля,Ваші вороги вже чатують!

View: https://www.facebook.com/EuropeanSolidarity.official/videos/1243440632501623/

• Смішно Смішно x 2
  17. Silver bullet

Хомчин збирався звалити за кордон, якщо Порошенко програє. Але бачте сидить і копипастить заказуху, ні мало не стидаючись такого неблагородного заняття. А Василь, якого тут не сприймали і деякі досі не сприймають - служить на перєдке.
    Отакі дива нашої реальності.

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  18. Silver bullet

Та мені байдуже, хто там збирається. Хай пар випустять.
    Нікому їм сказати "не розхитуйте човен!Бо Путін нападе", бо то тільки Порошенко міг проводити таки хитру інформаційну політику, і потроху влазити в економику країни, запускаючи туди руки вже не по локіть, а по плече...
    Команда Зеленського розраховує на голови на плечах патріотів. Якщо вони таки патріоти!

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)